Jag somnade under en lektion

Idag har varit ganska slapp dag. Det började med franska klockan 9.40 där vi tittade på film som de andra har gjort och sedan läsa. Jag är ganska stolt över att jag inte längre behöver sitta med näsan i ett lexikon lika ofta längre som jag behövde förut när man läser. Jag fattar ju inte alla ord, men jag fattar sammanhanget, det är ju huvudsaken! Sedan vart det engelska och därefter historia.

Jag har haft en liten lista på saker jag ska göra innan jag slutar skolan, en av dem har varit att SOMNA UNDER EN LEKTION, och det gjorde jag idag!!! Asså det är faktiskt inget att skryta om, men det var när vi tittade på film på historien som ögonlocken blev blytunga. Då skulle det ju inte göra något om jag lät dem stängas några sekunder längre än de vanligtvis gör. Tillslut så somnade jag, eller nickade till i varje fall, vaknade av att jag hade munnen sådär pinsamt vidöppen, men han precis stänga den innan lamporna tändes;)
Den enda som såg det var nog louise (hoppas jag)!
Jag glömde att skriva i presentationen att jag är ledare för barngrupper på tisdagar. Börjar klockan 17.00 och håller på till 18.30. Man kan väl inte direkt säga att jag är någon särskilt bra ledare, jag leker mest med dem lite och pysslar, men jag säger till dem ifall de gör något fel iallafall. Idag vart det terminstart och vi hade bland annat pyssel där vi gjorde sniglar av papperstallrikar och armband:)
Nu ska jag duscha, GOD NATT!

Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: