Varför utsätter jag mig för det här?!

2012-03-30 22:48:25
kategori: Vardag   [0] kommentera
"Jag ser bara det här som en kul grej, för att ha provat på det liksom. Nästa gång ska jag ÖVA gärnet!" Ja, men kära lilla Stina Lise, nu är det faktiskt så att nästa gång är just nu, och du har INTE ÖVAT ETT ENDA DUGG!! 

Det jag pratar om är, såklart, högskoleprovet och det är nu tredje gången gillt för mig och jag hade verkligen LOVAT mig själv att jag denna gången skulle öva, men jag har verkligen inte haft tid till detta. Jag har haft fullt upp med uppsatser och inlämningar, nu senast min filosofiuppsats jag lämnade in igår. Det är sånna saker jag prioriterar, inte högskoleprovet som är så avlägset och långt borta. 
Men nu är det ju så att det redan är imorgon och jag är så himla stressad över detta. Men nästa gång då SKA jag plugga! Då har jag tagit studenten (hjälp!) och har inte 16 olika ämnen samtidigt jag måste prioritera först.
"...jag ser bara detta som en kul grej, bara för att ha... NAAEEEJ Fudge också! villintevillintevillintevillinte...:'(

Random bild på mitt hår, Cindy har gjort frisyren!

Kanelmys

2012-03-29 11:20:48
kategori: Allt som är random   [0] kommentera
Vaknade imorse av världens huvudvärk så jag är hemma från skolan idag. Har även hört att Louise, Emelie och Sofia är hemma de med så vi tajmar väl in våra sjukdomsperioder rätt så väl :)

Hade en jätte konstig dröm inatt där det fanns ett ord som hette "kanelmys" och som användes flitigt i vardagen. Typ som fredagsmys, fast det var kanelmys. Det var så vanligt att det till och med fanns med som ord i spelet Alchemy som man fick om man blandade mys med kanel (rätt logiskt egentligen). 
Tror jag ska börja använda det ordet i vardagen, vem vet, det kanske kommer med som nytt ord i svenska akedemins ordbok? :)

Länk

Passport, please?

2012-03-28 23:54:17
kategori: Vardag   [0] kommentera
Har varit lite stressad och upptagen under veckan så jag har innte riktigt haft tid till att blogga. Det har jag egentligen inte nu heller, men jag gör det iallafall ^^, 

Sååå, i söndags bestämde jag och Cindy oss för att vara vuxna och, observera, helt själva UTAN föräldrar skaffa nya pass eftersom båda våra går ut/har gått ut och alltså blir ogiltiga. 
Så i måndags gick vi, tillsammans med Lina in på polisstationen och tänkte då utföra detta vuxna uppdrag, och jag lyckades! Kortet blev katastrofalt, och likaså skrivstilen men jag fixade det iallafall så jag bör ha ett nytt pass inom den närmaste tiden vilket innebär att jag typ kan åka till Egypten när jag vill!
Det gick dock värre för Cindy då hennes pass gått ut och hon inte hade någon giltig legitimation med sig, så hon får ta med sig en förälder och göra det på fredag istället :/

Efteråt gick Cindy tillbaka till skolan och jag och lina satte och var onyttiga på stigs. Vi har dock bestämt oss för att träna på fredag vilket är något jag verkligen behöver så det ska bli kul!
Men nu, back to study...

Fika i Stationshuset med Lojs

2012-03-28 23:43:43
kategori: Vardag   [0] kommentera
Sitter och plågas med ett filosofiarbete som ska in imorgonoch jag har fullkomlig panik. Jag skriver om vad kärleken är ur platons och schopenhauers perspektiv och förbannar mig själv för att jag skjutit upp arbetet så mycket som jag faktiskt gjort. Aja, bättre sent än aldrig! Har dessutom fått lite hjölp och inspiration från några fina vänner så det bör lösa sig i slutändan iaf!

Aftonen har även spenderats med Looojs och det behövdes verkligen, det var så länge sedan vi ugicks nu så det var verkligen på tiden! En bamsemacka, en portion kladdkaka och två stora muggar med varmchoklad med grädde och marchmallows senare var vi klara och jag cyklade hem och kollade på greys anatomy. Faktiskt en riktigt lyckad dag! Om man då bortser från plugget..


Så här kul hade vi det, lama, men we lövin' it! Plus, kolla vad många händelser! För mig är det mer än jag sammanlagt haft framtills igår under 2012! wihoo..

Jag hatar teknik, teknik hatar mig.

2012-03-23 23:36:02
kategori: Allt som är random   [1] kommentera
Jag har haft en helt galet utmattande vecka, haft en massa plugg och en massa annat som tyngt ner, plus att jag har två stora uppsatsinlämningar nästa vecka samt att det bara är två veckor kvar tills projektarbetet ska vara klart!

Som om inte det vore nog så har min mobilladdare totalt lagt av, och med endast 1% batteri kvar på telefonen betyder det att den kommer vara död inom en väldigt snar framtid och eftersom det inte går att få tag på en ny laddare inom den närmaste tiden betyder det att jag inte längre har någon mobil, vilket är väldigt bra eftersom det är den enda alarmklocka jag har vilket i sin tur gör att jag inte vaknar om mornarna, vilket leder till att jag försover mig och blir utskälld av lärarna för att jag stör på lektionerna för att jag kommer för sent, betygen blir sämre och jag tyngs ner av dåligt samvete och självkänsla, betygen blir ytterligare lite sämre, jag får en massa oväntade IG:n och jag börjar må riktigt dåligt och detta leder tillslut till att jag inte kan ta studenten utan måste gå om alla tre gymnasieåren, vilket gör mig deprimerad och gör att jag blir lika passiv som en grådaskig morot på grund av min olyckliga tillvaro. Allt detta på grund av min laddares dysfunktionalitet.  

Förstår ni? Jag behöver verkligen min mobilladdare för att klara mig i livet, snälla hjälp mig nån?!?!

Facebook fungerar inte heller som det ska så jag känner mig smått strandsatt... åh, dessa i-landsproblem, hur ska jag klara mig... 


I'm pissed

Ny skrivbordsbakgrund

2012-03-23 23:17:38
kategori: Allt som är random   [0] kommentera
Av någon märklig anledning har jag fram till idag haft julbakgrund på datan, men det är nu ändrat till denna egendesignade toppklassiga skapelse av mig och cindy!


Julgransbakgrunden är dock kvar bakom, så jag har inte helt gett upp julkänslan jag har inom mig!

Tycho Brahe...

2012-03-20 23:40:45
kategori: Vardag   [0] kommentera
... that is all.

Tröjorna har kommit nu!!

2012-03-19 19:30:23
kategori: Studenten   [0] kommentera
Egentligen fick jag min redan i fredags men glömde bort att skriva om det då... Jag är iallafall jätteglad för det och jag hade på mig min idag, liksom många andra tredjeklassare, och jag bar den med stolthet! Jag köpte även en annan vit t-shirt och ett par vita "student"-trosor!




Trojja den!

Ett steg närmare studenten... help me!?

Sååå, what have I been up to när jag inte bloggat?

2012-03-18 00:18:03
kategori: Bilder   [0] kommentera
Jag väljer att gå igenom det kortfattat i lite bilder!


Jag var hos pappa under lovet och jag fick bland annat en ny baotaväska av honom eftersom min gamla gick sönder vid knutpunkten i Helsingborg. Det var jättepinsamt btw...


Jag spelade på min brorsdotters gröna minigitarr under veckan och blev rätt hyfsad på det om jag får säga det själv!


Det var semmeldag!


Abbe och Cindy är lika underbara som alltid!


Jag gjorde en BIG dagens fail samma dag som prinsessan Estelle föddes! Men den historian tar vi en annan gång... dramadramadrama!


Jag, Cindy och Abbe trasslade in oss i varandra..


...hemma hos madde när hon hade sin underbara födelsedagsfest!Det var knytkalas där alla tog med sig desserter och det var nog den roligaste och mest bisarra kvällen jag haft på väldigt länge! Allt socker steg en åt huvudet så alla (inkl. jag) blev smått galna och det blev en hel del skratt under aftonen. Mer säger jag nog inte!


Frida med sin kolapaj vi åt under kvällen. 


Min tallrik, jag hade sammanlagt 10 olika sorters desserter på tallriken (några ligger under)!

Veckan därpå hade jag, Frida och Madde onepiece afton hemma hos madde och kollade på melodifestivalen! Det var hur kul som helst! Dagen efter (söndagen) tittade vi på You will meet a tall dark stranger, and I liked it :) Därefter åkte vi hem till Maddes farföräldrar som, hör och häpna, har en egen inomhuspool!! Det var bland det häftigaste jag någonsin sätt, typ som ett litet minibadhus med bastu bredvid vardagsrummet! Så ska jag också ha det när jag blir stor :) Mrkligt nog har jag inga bilder från den helgen, men det blev en hel del galna bilder med maddes undervattenskamera. Man kan verkkligen inte kontrollera sin kropp när man är under vattnet, och det bevisar bilderna.. Skitmysig helg iallafall!


Onsdagen veckan därpå var jag var på lilla krogen med några flickor. GUDOMLIGT GOTT!


Jag och Cindy var och kollade runt lite vid nyöppningen utav Vero Moda och då var det en kille som delade ut GRATIS POPCORN utanför!!!! Gratis är gott och vi konstaterade snabbt att det är såhär riktig shopping ska vara, med popcorn!

Den helgen (alltså förra helgen) sov jag över hos Cindy från fredag till lördag och under fredagen åt vi först på Sushibaren och därefter kollade vi på modevisning i Vandalorum med några tjejer! Kändes väldigt Stockholmigt och "bloggigt" eftersom det känns som att alla "trendiga" modebloggare gör sånt hela tiden ^^. På kvällen tittade vi harry potter och de vises sten men råkade somna så vi kollade klart på den dagen efter... Massa wii spelade vi också vilket var grymt kul! Har dessvärre inga bilder på det heller men ni kan få en på Cindy när hon visar min turkiska yoghurt!



Nu i veckan har jag varit lite småkrasslig coh var hemma i onsdags och hade studiedag på torsdagen och kort dag på fredagen, och idag är det lördag så nu har ni nog (jag iallafall) fått lite mer koll på vad jag gjort senaste tiden! Waaay!


Så här ser jag ut när jag ska gå och lägga mig... Goood naaaaaatt!!!


Borde blogga egentligen men...

2012-03-12 21:47:51
kategori: Vardag   [1] kommentera
... jag har en uppsats om minnet som ska in imon och den tar upp all min tid. Gör bara en kort liten hälsning och säger hej! Hej!

Och grattis till mina fina flickor Arijana och Louise som båda fyller 19 idag! Grattis till er båda!!!

Gick en liten runda i vår minimala trädgård tidigare och kollade på stjärnhimlen! Shit vad stjärnklart det är ikväll/inatt, och venus sken asstarkt! Läste dessutom att Jupiter skulle skina extra starkt i veckan och att den kunde ses samtidigt på himlen som Venus (tyckte dock det lät lite märkligt eftersom jag trodde att Venus och Jupiter delade samma himmel... rätta mig om jag har fel). 
Kikade lite men kunde inte avgöra vilken av alla prickar på himlen som utgjorde Jupiter. Well well.

Ja, jag är helt besatt av rymden och är stolt över att kunna kalla mig för en amatörmässig nörd inom ämnet - jag vet egentligen inte så jättemycket, men det fascinerar mig som tusan! Geekpower ^__^


Vintergatan LÄNK

True story

2012-03-11 12:34:00
kategori: Allt som är random   [0] kommentera

LÄNK

HOOOON VAAAANN!!

2012-03-10 22:37:16
kategori: Vardag   [0] kommentera
Tack och lov, LOREEEEEN VANN!!!

I väntan på resultatet...

2012-03-10 21:38:58
kategori: Vardag   [0] kommentera
Sitter och tittar på melodifestivalsfinalen just nu! Så himla spännande, Loreen MÅSTE vinna! Ranelid kan slänga sig i väggen! Ber dessutom om ursäkt för kass uppdatering, ska försöka göra en liten sammanfattning av vad jag gjort senaste tiden om jag hinner!!! 

Rösta på Loreen!!!


Bild från kvalet..

Tillbaka till startsidan


bloglovin