Jag har goda nyheter att förmedla...

2012-11-30 15:03:00
kategori: Vardag   [0] kommentera
...jag ska flytta ut från Bollen!! Jag skrev igår kontrakt på en ny studentlägenhet i området Dalkarlen och jag är så himla tacksam!! Jag delar fortfarande kök men jag får egen toa och EGEN DUSCH!! Kan ni tänka er?! I snart ett halvår har jag behövt vandra genom en lång korridor a.k.a. walk of shame för att ta mig till och från de skol-gympa-liknande duschar som finns i korridoren. Men det slipper jag nu! Wiiihiiiie!!

Men jag kommer nog sakna Bollen lite, det har ju trots allt sin charm :) Kommer dessutom sakna kompisarna där, men vi lär väl ses ändå :)

För att hedra min lägenhet, och för att visa er hur jag faktiskt bor, så har jag gjort en ritning av min lägenhet (knyckte dock mall från studentboendets hemsida, men har gjort den helt själv baserat på denna mall vilket tog huuuur lång tid som helst!!).
Här är den!
 

Sååå, det är så min lägenhet ser ut. Hade ju allra helst velat att ni skulle kunnat komma och hälsa på och se det själva, men pågrund av rummets litenhet så har det inte gått för sängen är minimal och man får inte plats med någon extra madrass... Ni får hälsa på mig i min nya lägenhet!

Lägenheten jag hr nu ligger på 14 m2 (kvadratmeter). Dock tror mamma att man då räknat med både balkongen och toan i detta, vilket gör att mitt rum ligger på endast 10 kvadrat! Det jag ska ha nu ligger på hela 18!! Lite större yta att röra sig på med andra ord!! It's insane!!!!
 
Så varsågoda, jag har jobbat med denna skiss hela dan nästan för att få rätt proportioner och skit istället för att öva på skittentan jag har nästa fredag. Sån är jag!
 

Rum

2012-11-29 01:25:35
kategori: Allt som är random   [0] kommentera
Sitter och bläddrar runt bland en massa olika bilder på sovrum som är groteskt fina! Jag blir så avundsjuk och vill ha sådant rum själv! En massa av dem har ljusslingor, så jag har bestämt att detta ska införskaffas snarast! :) 
OBS! Bilderna är klickbara :)

Tumblr_lviw1jjkue1qjd76eo1_500_large
TRÄD!

Art-beautiful-black-black-and-white-blonde-favim.com-115371_large
Ljusslingor!!
Tumblr_lrs02zngam1qd8q7fo1_500_large
Om ändå mitt korridorsrum såg ut så här!
 
Tumblr_lkkusnyqg31qj0rwho1_500_large
Jag gillar ju Harry Potter aaaasmkt som ni vet, men tror nog inte jag skulle gå så långt att jag tapetserade upp det på väggen bakom sängen. Skitsnyggt, men lite för mycket. Däremot vill jag sjukt gärna ha kuddarna!
 

Snövits apple

2012-11-29 00:38:00
kategori: Allt som är random   [0] kommentera
Kolla vad jag hitta! Skitcoolt ju! Om jag någon gång skaffar en appledata så ska jag gör exakt så här!

Tumblr_lfwk51qrxh1qc3n2yo1_500_large
LÄNK

Klipping and klistring

2012-11-29 00:34:17
kategori: Vardag   [0] kommentera
Idag var jag ledig hela dagen vilket var härligt, spenderade dock min fritid med en kompis i gruppen i skolan då vi pluggade en massa inför tentan nästa fredag. Skittentan som förpestar mitt liv just nu!

Sen kände jag mig lite extra kreativ så jag började klippa och klistra i en tidning och satte upp resultatet på väggen:

Det ser väldigt tomt ut för att man inte ser helheten, plus att min mobilkamera suger. Blev ändå ganska nöjd för det har bara varit ett vitt hål där tidigare och nu är det färgglatt!
 

Beställade ny jacka den...

2012-11-27 19:05:48
kategori: Vardag   [0] kommentera
Jag har köpt en ny vinterjacka på nelly! Den passar perfekt, men är dock för liten om jag skulle vilja ha en tjocktröja under om det är extra kallt ute så det blir retur på den och byte till en större storlek, här är den!


Den ser svart ut men är egentligen marinblå. Väldik fin den.

Jag somnade på föreläsningen

2012-11-26 23:23:28
kategori: Vardag   [0] kommentera
Jepp, that's right. Jag har jobbat med en uppsats nu under helgen och den skulle in i morse. Jobbig som jag är så blev det väldigt stressigt i slutet, vilket ledde till tt jag inte gick och lade mig igår. Saken är den att jag mycket väl kan dygna utan problem så länge jag håller igång, typ sitter och pratar eller på något sätt håller mig aktiv. Därför trodde jag att det skulle gå.

Det jag inte tänkte på var att jag skulle sitta stilla i tre timmar och lyssna på föreläsning. 
Föreläsning + ganska oitnressant ämne + varm jacka + trött tjej som varit vaken i över ett dygn = sömntuta

Efter andra pausen orkade jag inte mer så för att undvika total humiliation så gick jag hem.
Tänkte titta på reprisen av Project Runway finalen som jag inte sett. Jag tänkte se modevisningen och resultatet och sen sova. Dock somnade jag under reklamen melln modevisningen och resultatet så nu får jag inte veta vem som vann! Jag antar att jag somnade iallafall för det är helt svart...

Nu har jag sovit från 12-19 och har vänt lite på dygnet... well well!


En sån där bild som verkligen makes no sense to anyone...

I'm procrastinating like an epic pro.

2012-11-25 22:17:00
kategori: Skolan   [0] kommentera
Fy vad jobbigt det är att plugga! Det är seriöst jättejobbigt, det är tråkigt och jobbigt och man blir trött och less och alldeles utmattad. Jag har ont i både rygg och nacke från att ha suttit nedböjd i ett hav av studentlitteratur som bara väntar på att bli läst.
Att läsa är okej om det är intressant, men att samtidigt med jämna mellanrum anteckna några rader om det man nyss läst är extremt tidsödande och gör att det blir helt hackigt när man läser. Man kommer inte in och någon bra rytm eftersom man avbryter sig själv hela tiden genom att fixa med papper och penna och sudd om det nu skulle behövas. När man kör tillbaka näsan in i boken igen så har man glömt vad man läste precis innan man började anteckna och man måste gå tillbaka eftersom hjärnan är helt slut.

Sen börjar man bli hungrig och funderar på vad man ska äta. Om man ska ta något ur kylskåpet och knapra på. Eller gå ut i köket och värma något i micron. Men tänk så är det någon där som ser dig? Och så dömer han dig för att du äter potatisbullar för femte gången denna helgen. Men det är ju så himla gott. Okej, jag läser klart denna sidan sen går jag ut. Men vad fasiken!

Det är då du inser att du under de senaste 20 sidorna suttit och tänkt på annat och inte har någon aning om vad det är du just läst.
Det är bara att börja om igen.

Jag är kass...

2012-11-24 11:04:18
kategori: Vardag   [0] kommentera
Jag har varit kass på uppdateringen och är medveten om detta. Men jag har så sjukt mycket att göra i skolan så jag hinner typ inte. Jag har en uppsats att skriva som ska in på måndag och till den ska man ha läst cirka 500 sidor, utöver de 500 sidorna jag skulle ha läst vid det här laget men inte kunnat på grund av en viss person i Lund... Hoppas dock att allt löser sig!

Så vad har hänt sen senast? Well, jag kan meddela att jag klarade min första tenta, något jag trodde var fysiskt omöjligt att göra! Jag trodde verkligen inte det men nu har jag mitt betyg och det kan (förhoppningsvis) ingen ta ifrån mig!
Dock vet jag att jag kommer göra bort mig totalt på denna tenta vi har i december, det är salstenta och en av de svårare tydligen. Över 30% av oss kommer få U så det känns ju betryggande:/

I tisdags var jag på bio med några kompisar vilket var väldigt trevligt! Vi var och åt på tacorestaurang (himmelskt) och tittade därefter på Ted. Väldigt underhållande film!

Igår var jag på "förfest" innan Finsittningen. Dock var jag inte med på finsittningen vilket var lite synd. Jag hade kräksjuka den veckan de sålde biljetterna och fick reda på detta när jag var tillbaka. Försöker tänka att jag sparade pengar i och med detta (350 riksdaler) men jag kände mig lite avundsjuk när vi sa hejdå och man fick se alla som var inne på trappan uppklädda till tänderna. Det var James Bond tema så alla var ju hollywoodglammiga bondbrudar.
Men men, nästa gång!

Sen vill jag klaga på blogg.se, för jag kan inte kommentera bloggar och det är SKITFRUSTRERANDE!!! Speciellt eftersom ni har allt från utmaningar till tävlingar man kan vara delaktig i men jag kan inte joina er efter som kommentarsfunktionen när jag är inne är kaputt sönder... Ska dock göra utmaningarna SEN när jag hinner!

Btw, Cindy. Well done, äntligen har du kommit igång med vloggen, ska också göra detta när jag har tid. Lovar!

Det var en lite snabb update från mitt stressiga liv som med jämna mellanrum ger mig små panikattacker! Tror dock jag sk hem snart så jag kan vila ut några dagar!

Gagbomb...

2012-11-15 00:15:05
kategori: Vardag   [0] kommentera
Brush Your Teeth

Owl lol

This girl is pretty good at photobombing.

So I was at the museum today

Ska du också diska? Jaha, vad trevligt! Ska vi diska tillsammans?

2012-11-14 16:18:00
kategori: Vardag   [0] kommentera
Detta inträffade precis i köket.

Jag står och diskar när en kille kommer in i köket.
Kille: Hej! Ska du också diska?
Jag: Ja. Eller, jag är typ klar nu.
Kille: Jaha...
Jag: Mmm...
*awkward silence*

Fudge my life...

Jag dör...

2012-11-14 15:36:58
kategori: Vardag   [0] kommentera
I like moustaches and LOTRKÄLLA

Skola snaaart

2012-11-14 09:33:17
kategori: Vardag   [0] kommentera
Det är sällan jag bloggar innan skolan, men varför inte göra ett undantag denna morgon? Jag har bara en föreläsning idag, vilket är väldigt skönt så jag börjar 10.00 och slutar 12.00. Därefter ska jag till Arbetsmuseet här i Norrköping för att besvara ett par frågor då jag var sjuk förra veckan då de andra gjorde det. Yaaay...

Det här sysslade jag med igår när jag hade det tråkigt:

2012-11-14 09:25:07
kategori: Vardag   [0] kommentera
Det tog faktiskt mycket längre tid än man kanske tror!

Skype med Cindy

2012-11-13 00:07:13
kategori: Vardag   [0] kommentera

Tillbaka till Norrköping

2012-11-11 23:01:09
kategori: Vardag   [0] kommentera
Nu är jag, efter närmare två veckor hos mami, tillbaka i Norrköping. Jag är förkyld och har tappat rösten, känns jättebra verkligen. Plus att det är iskallt i min lägenhet/rum med minihall och kylskåp och en liten toa utan dusch. Need to be fixed! Temperaturen alltså, inte toan. Plus att det luktar illa i mitt kylskåp trots att det nästan är helt tomt på grejer... Need to fix that as well! Annars känns det väl ganska okej att vara tillbaka får jag väl ändå ta och säga :) Men nu ska jag sova, nattinatt!! <3

Jag har drabbats av...

2012-11-07 23:55:04
kategori: Vardag   [3] kommentera



... och det är förfärligt! Så nu vet ni varför uppdateringen har varit mer eller mindre kass sedan helgen. Först fick jag feber i torsdags när jag höll på med hemtentan, den försvann dock under fredagsmorgonen så då mådde jag helt bra, förutom att jag var helt slut efter allt skrivande, men men.

Sen mådde jag bra på lördagen (ska berätta mer om den senare).

MEN! På söndagen började jag må jätteilla. Asså JÄTTEILLA verkligen. Till saken hör det att jag har fobi för att kräkas, så om jag behöver kräkas så gör jag inte det, jag håller det inne tills jag tror att jag ska avlida och tillslut går det över. Men inte den här gången, jag spydde X antal gånger under natten, och det är nog den jobbigaste och mest påfrestande natt jag någonsin varit med om (ja, jag vet att jobbig och påfrestande är synonymer och betyder exakt samma sak, men det lät bra i huvet)... Jag satt och grät inne på toan av chock och smärta och illamående på grund av hela situationen. Det var så synd om mamma för hon visste inte hur hon skulle hjälpa mig men hon tröstade mig så gott hon kunde, en riktig hjältina!

Dagen efter var minst lika jobbig då jag var sjukt trött och dessutom hade jag sinnessjukt ont i kroppen! Senaste gången jag var magsjuk var för cirka 12 år sen och jag har inget minne av att man fick så ont i kroppen! Typ som träningsvärken man skulle fått om man otränad skulle ha sprungit ett maratonlopp, kört 500 armhävningar och 600 situps samtidigt!! Fruktansvärd smärtaaaa..

Lyckligtvis mår jag lite bättre och jag har kunnat äta litegranna, speciellt piggelin, att jag aldrig insett hur fruktansvärt gott piggelin är? Jag är dock kvar hos mamma och stannar hela veckan, det är ingen mening att jag åker tillbaka imorgon för jag är ledig på fredag, plus att jag inte är helt frisk än:(

Bara en sak till, jag lovar, jag ska fatta mig kort! Mamma hade detta innan mig så det är hon som har smittat mig. Efter cirka 3 dagar började hon bli förkyld. Som grädden på moset (hatar när man säger så, får en äckelbild i huvet av ett berg med potatismos och så en massa hårdvispad vispgrädde ovanpå det, mumsigt!) har jag nu fått ont i halsen, så det känns verkligen toppen. Verkligen (känn sarkasmen flöda ur mina fingrar).

Så jaa, det var en liten lägesrapport om hur det står till hos lilla mig. Om du orkat läsa hela vägen så vill jag bara säga CONGRATULATIONS! Ditt pris finns att hämta bland kommentarerna! Jag är seriös (I promise!)

Spara diarénumret för framtida bruk

2012-11-02 21:43:07
kategori: Vardag   [0] kommentera
Det tog mig fem gånger innan jag läste rätt, jag är verklligen trött...
 



Helvetestentan är äntligen över!

2012-11-02 21:37:22
kategori: Vardag   [0] kommentera
Jag har sedan i onsdags lidit och slitit och kämpat med min hemska hemtenta och nu är den äntligen klar! Jag har jobbat konstant sedan elva på förmiddagen igår och varit vaken i drygt 35 timmar nu och jag är helt slut! Nu får bara hoppas att jag slipper kompletera alltför mycket, jag har iallafall gjort vad jag kunnat!

I tisdags åkte jag hem och överraskade mamma, vilket var hur kul som helst. Mamma som inte är lättskrämd alls över huvudtaget blev jätterädd, mission completed! Jag stannar i varje fall till måndag, sen drar jag tillbaka till knorrköping.

Nu ska jag sova för jag är trött som en babian.. Kram!

Tillbaka till startsidan


bloglovin