I'm procrastinating like an epic pro.

Fy vad jobbigt det är att plugga! Det är seriöst jättejobbigt, det är tråkigt och jobbigt och man blir trött och less och alldeles utmattad. Jag har ont i både rygg och nacke från att ha suttit nedböjd i ett hav av studentlitteratur som bara väntar på att bli läst.
Att läsa är okej om det är intressant, men att samtidigt med jämna mellanrum anteckna några rader om det man nyss läst är extremt tidsödande och gör att det blir helt hackigt när man läser. Man kommer inte in och någon bra rytm eftersom man avbryter sig själv hela tiden genom att fixa med papper och penna och sudd om det nu skulle behövas. När man kör tillbaka näsan in i boken igen så har man glömt vad man läste precis innan man började anteckna och man måste gå tillbaka eftersom hjärnan är helt slut.

Sen börjar man bli hungrig och funderar på vad man ska äta. Om man ska ta något ur kylskåpet och knapra på. Eller gå ut i köket och värma något i micron. Men tänk så är det någon där som ser dig? Och så dömer han dig för att du äter potatisbullar för femte gången denna helgen. Men det är ju så himla gott. Okej, jag läser klart denna sidan sen går jag ut. Men vad fasiken!

Det är då du inser att du under de senaste 20 sidorna suttit och tänkt på annat och inte har någon aning om vad det är du just läst.
Det är bara att börja om igen.

Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: