Toppendag!

2012-10-29 17:16:25
kategori: Skolan   [0] kommentera
Idag har varit en riktigt bra dag! Vi har haft en redovisning med vår fina sociala modell som vi korrekt nog har valt att kalla "Könsneutrala Hen". Vi fick godkänt vilket kändes mycket bra (man kan bara få godkänt eller underkänt).
Lunchen bestod av nudlar (är man student så är man) och fikat var det jag som stod för och det blev gruppens egna favorit: FLOTTIGA MUNKAR!
Här har ni vår fina HEN! Vi har till och med med bajs...

Förlåt, men jag var tvungen

2012-10-28 23:19:29
kategori: Vardag   [0] kommentera
Så här ser minkatt ut ibland när man tar fram nagelsaxen för att klippa klorna...

Skypedag med Cindy

2012-10-28 22:51:52
kategori: Vardag   [1] kommentera
Idag har i stort sett bestått av att äta, kolla Youtube och skypa, närmare bestämt med Cindy!
 
Jag har tänkt på en sak, ibland är jag sinnessjukt lam när jag skypar. Ena stunden sitter jag och filosoferar om något riktigt djupt ämne, typ "vad ska jag göra med mitt liv?", "vad vill jag?", "vad är det på tv?", "vad ska jag äta?", "varför gillar jag Justin Biebers nya musikvideo 'Beuty and a Beat' så mycket?" för att sedan sitta som en degklump och bara klicka run. Dock älskar jag och skypa så ring mig så blir jag glad! 

Jag gjorde så att Cindy fick vara med i en musikvideo. Kolla tjejen bredvid Cindy, paper in her mouth!

Sen blev jag kär i den här snubben:

Asså han är seriöst en ridiculously photogenic guy! Han lever då sannerligen upp till sitt namn...
The Best of Ridiculously Photogenic GuyLÄNK

Igår var det Halloween...

2012-10-28 09:39:00
kategori: Vardag   [0] kommentera
...och den firades i Norrköping med några kompisar från klassen. Det började med förfest hos hos på Bollen och därefter blev det Trappan till tre (två efter att vi vridit tillbaka klockan) och sen stupade jag i säng!
Väldigt trevlig kväll och alla hade gått in för det jättemycket! Jag såg nog runt åtta hobbitar och fyra olika jokrar :) En hade klätt ut sig till mordor i Sagan om ringen och vandrade runt med ett gigantiskt öga svävandes över huvudet. Sen var det ett gäng som klätt ut sig till gigantiska pacman figurer. Och Cindy, jag såg en Ironman!! Han hade gjort hela dräkten själv och den lyste och allting!
Jag var dock tråkig och körde bara på näsa och morrhår, typ katt eller mus om man så vill...


Nehe, om man skulle ta och ta tag i bloggen en gång för alla?

2012-10-26 20:27:04
kategori: Vardag   [0] kommentera
Förlåt, förlåt FÖRLÅÅÅÅT för kass uppdatering! Jag har helt enkelt inte riktigt haft ork eller lust tyvärr, men det ska förhoppningsvis bli förändring på detta nu :)
Nu i afton har jag iallafall umgåtts med en kompis och varit och tränat tillsammans i gymmet i källaren. Sedan ska hon komma in hit och så får vi se om vi hittar på något!

Tillbaka till startsidan


bloglovin