Skodag

2012-09-11 23:34:59
kategori: Vardag   [0] kommentera
Idag har varit en väldigt bra dag. Först hade vi möte med arbetsgruppen och därefter var det förelsning om sociala problem. Efter det hängde jag med en kompis, som ven är min granne, ut på stan för att handla skor. Efter den fjärde butiken hittade hon två par skor som hon köpte, därefter gick vi till Netto för att handla en lök.
Dessvärre ösregnade det ute på vägen hem så vi blev alldeles dyngsura, dock älskar jag regn så det var ändå ganska positivt!

Nu i afton har jag tillagat den hittills mest ambitiösa maträtten hr på Bollen, nämligen Bulgur med jox i. Har aldrig lagat bulgur innan men det var riktigt gott, typ som ris fast mindre.

Imorgon har jag sovmorgon då jag inte börjar förens 13.15!

So long!

Jag är hemma hos mamma <3

2012-09-07 23:49:16
kategori: Vardag   [0] kommentera
Jag är hemma hos mamma nu och det känns helt sjukt underbart! Åker tyvärr hem redan på söndag men jag får helt enkelt göra det bästa av situationen och ta till vara på den så mycket jag bara kan!
Här kommer en bild på en groda.
Procrastinating Frog

Nudlar

2012-09-03 15:18:59
kategori: Vardag   [0] kommentera
Ni vet den där myten alla pratar om som säger att alla studenter bara äter nudlar.
Jag kan härmed meddela att den är sann!


Hao Hao är de godaste för de har redan smak på sig utan att man behöver tillsätta krydda. Det gör att man faktiskt kan äta dem som chips utan att man behöver känna sig skyldig för att man är alltför onyttig.
Skynda fynda! 3st/10:- på ICA Strömmen i Norrköping.


Punka på cykeln :(

2012-09-03 12:35:00
kategori: Vardag   [0] kommentera
I lördags när jag skulle till finsittningen så märkte jag att cykeln lät för j-kligt rent utsagt och det var hur trögt som helst att cykla. När jag väl är framme tittar jag på cykeln och inser att bakhjulet var helt platt och utan luft. Jag har alltså fått punka och jag är helt förtvivlad! Cykeln är min trygghet och frihet här och gör att jag kan ta mig nästan vart jag vill, men det kan jag ju inte nu :(

När jag gick förbi cykelstället utanför vårt hus såg jag att nio andra cyklar också hade fått punktering. Coincidence eller sabotage?

Random bild på frukosten i Turkland

Louise, den här är till dig - Karamelldansen

2012-09-02 15:41:00
kategori: Vardag   [0] kommentera
Här är en video jag hittade för några veckor sedan när jag surfade runt på Youtube. Hade aldrig hört talas om Karamelldansen innan jag såg detta men kommer mycket väl ihåg bandet. 
Louise, det var denna jag pratade om men har bara glömt och skicka den, så du får den här istället!


"I don't wanna hurt the swedish peoples feelings..". Tack, det värmer!

 

Finsittning igår

2012-09-02 15:39:19
kategori: Vardag   [0] kommentera
Igår hade vi finsittning vilket var jättekul! Alla var så uppklädda och fina och det var ju jätteroligt!
Vi fick både förrätt, bvarmrätt och efterrätt som bestod av vitlöksbröd med tsatsiki, klyftpotatis, kött, baconinlindad sparris samt frans chokladkaka med vispgrädde och hallon. Sååå gott! Lite skillnad från FUL-sittningen då vi fick spagetti med köttfärssås, vilket visserligen var gott det med ^^ en massa roliga spex visades med jämna mellanrum som var riktigt roliga! Det var några som hade åkt till London och filmat vilket var hur häftigt som helst.
En bväldigt trevlig kväll med andra ord, därefter var det eftersläpp och runt två vandrade jag hemmåt!

Tillbaka till startsidan


bloglovin