Jag mår inge bra... :'(

2012-01-31 22:42:45
kategori: Vardag   [1] kommentera
Jag tror jag är sjuk... jag har ont i halsen och kroppen och har huvudvärk och fryser något in i bängen trots att jag har min onepiece med hoodie på D: Tog dock precis en alvedon så jag får väl hoppas på att bli bättre under natten. Tänkte gå och lägga mig nu för jag har läst hela kvällen och tror nte att det kan bli mycket bättre än så här. Detta kommer väldigt lägligt nu då jag ska hitta på en massa kul till helgen och då KAN JAG ABSOLUT INTE VARA SJUK! FÖRSTÅR NI?

Om jag blir sjuk nu så tror jag på riktigt att jag kommer börja gråta. Gråta, på riktigt.

Laughterbest_large
Klicka HÄR Cindy så hittar du länken!
Nu blev du lite glad eller hur? Jag lär från mina misstag!
Om du inte blev det så kan jag istället säga BOLLABOLLA!
Fast du kanske inte blev glad av det heller... jag kan göra bollabolla på dig när vi ses nästa gång när du minst anar det, och dig med abbe.
Då vet jag att ni garanterat blir glada... :)

I'm freaking out!

2012-01-31 09:58:38
kategori: Allt som är random   [1] kommentera

Jag har ingen aning om ifall detta är sant för senare uppgifter tyder på att detta inte kan stämma. Men OM det nu gör det tycker jag att det är hur coolt som helst! Wiiiee! Hoppashoppashoppas...

UPDATE!: Fick en kommentar från fina Arrie och detta stämmer INTE! Baby potter spelas av tre enäggstrillingar kallade "The Saunders triplets". Dock går det inte at hitta deras förnamn på internet så kan inte visa några bilder. Anledningen till att man använde sig av trillingar var för att det inte skulle bli så ansträngande för barnet (som alltså blir barnEN) att spela in så länga. Detta är tydligen något man ofta gör när man filmar med småbarn så att det ska bli så enkelt för dem som möjligt. Kanske var det därför Mary-Kate och Ashley fick dela på rollen som Michelle i Huset Fullt?

Trainingmonday

2012-01-30 21:45:35
kategori: Vardag   [0] kommentera
Måndag är alltid träningsdag för mig och så även idag! Känner att jag kommer få redig träningsvärk imorgon efter det här, underbart. 

I know I should be reading about Platon and Aristoteles. But in some way the internet just seems to be a bit more fun...

2012-01-29 22:47:17
kategori: Vardag   [0] kommentera
Yep, jag har ett stort filosofiprov på onsdag och jag borde egentligen läsa på en hel del. Men jag vet inte, "att göra det sen" känns mycket bättre än "att göra det nu" så jag skjuter dessvärre tillfälligt upp pluggandet en liten stund.

Det känns som att jag bokstavligen har tillåtelse att vara uppe precis hur länge jag vill, jag har nämligen bara en lektion imorgon och det är svenska som börjar vid 12.05. Dock bor jag (typ, bara typ!!!) i skogen vilket gör att man inte har samma lyx som de som bor i stan så jag får åka in vid 10.30. Får hoppas att det finns någon att äta medi skolan för det känns lite vl tidigt att äta lunch vid tio-tiden ^_^

Min onepiece är min hemstad.

Hemma efter en underbar afton!

2012-01-28 23:44:18
kategori: Vardag   [0] kommentera
Nu är vi hemma från släktträffen och det var verkligen hur mysigt som helst! Att bara prata om gamla minnen och "catcha up med vad alla gör nu för tiden". alla kusiner var dock inte med, och det hade nog inte gått eftersom alla inte hade fått plats^^ 

Jag har tyvärr inga bilder att bjuda på så ni får nöja er med en från weheartit.com. Älskar den sajten!

Nästa gång vi i släkten (några stycken i varje fall) träffas är vid min student. Tiden går fort...

Tumblr_lpmzpbtc841qcmy8fo1_500_large
weheartit.com

Släktkalas

2012-01-28 15:58:13
kategori: Vardag   [0] kommentera
Ikväll ska jag och mami iväg på släktkalas vilket ska bli jättekul! Vi är en relativt stor släkt (inte jämfört med vissa kompisar som har typ 50 kusiner, då är vi typ inga^^) då mamma har 5 syskon som är utspridda lite här och var i landet. Dock verkar det som att alla syskonen och några av barnen (mina kusiner som är vuxna och utspridda lite överallt i landet de med) ska med så det ska bli mucho roligt att träffa dem igen!


Picture in picture

Mitt inlägg kommer inte upp... :'(

2012-01-28 11:11:51
kategori: Vardag   [0] kommentera
Jag skrev ett inlägg igår där jag presenterar min och louises simsfamilj som vi spelade med förra helgen. Dock verkar det inte ha kommit upp trots att jag laddat om sidan hur många gånger som helst! Kan ni se det eller är det helt enkelt så att det inte kommit upp på bloggen?


UPDATE!!
Jag har hittat inlägget men det har blivit uppladdat den 22/1 vilket är rätt märkligt med tanke på att jag laddade upp det igår... Ni hittar de talltså lite längre ner på sidan. Och nej det är inte tidsinställt så jag har ingen aning om varför det hamnade där...

Nu har jag löst mystreriet iallafall!

I'm Baaack!

2012-01-27 12:21:36
kategori: Vardag   [0] kommentera
Det har varit dåligt med uppdatering och jag är medveten om detta. Har dock inte riktigt funnit tiden till att sätta mig ner och skriva några rader, men nu är jag här igen! Och jag har lite bilder att lägga upp!

Onsdagen var en riktigt bra dag då vi nu är ännu ett steg närmare studenten! Vi har fått våra fina studentmössor och det kändes speciellt på något sätt. Det blev ännu mer verkligt att det faktiskt är sista slutspurten vi står inför. Vilket också känns äggstremt sorgligt.. Men ska som sagt försöka njuta av det fullt ut.

På eftermiddagen blev jag intervjuad av kyrkobladet som ville veta hur det är att arbeta som ledare. Jag är ju ledare varje tisdag eftermiddag och tar hand om barn i åldrarna 5-7 vilket är hur kul som helst. har ingen aning om hur de gick men man får väl hoppas att de blev nöjda.

På kvällen blev det fikakväll med louise och hennes mami och det behövdes verkligen. Det är så skönt att bara kunna slappna av och slippe tänka på en massa problem, utan istället bara sitta och snacka och äta massa gott.

Hääär kommer bilder:

Vill inte ha med mitt efternamn på bloggen den. Det är haram den.
Abbe har nog den mössa som är mest lik min då vi båda har efternamn på våra istället för programmet (som är samhäll). Vi båda har även guldband istället för blått sammetsband mellan skärmen och mössan.
Får en massa frågor av folk som undrar varför det inte står samhäll på min mössa. Kanske för att jag tycker om mina efternamn och gärna ville att de skulle finnas på mössan? (har två stycken men det blev för långt, därav T:et fast lyckades lura en person och sa att det var för att jag älskar te så mycket, och hon gick på det!) Dessutom behöver jag inte ha samhäll på mössan för att veta vilket program jag tillhör, jag är en äkta samhällare i hjärtat och behöver inte ha det skrivet för att minnas! :) Jag älskar ju samhäll! Dessutom har jag klassnamnet på baksidan vilket betyder att jag hedrar, inte bara programmet utan båda samhällsklasserna! Så det räcker gott och väl för mig! :) I löööv my studentmössa!

Emelie och lojs
Muuuums

Blåmärke på armen

2012-01-24 21:19:17
kategori: Vardag   [1] kommentera
Denna dag var dagen jag under en lång tid fruktat. Jag har legat sömnlös i flera nätter och oroat mig och mått så dåligt att jag knappt kunnat äta. Orsaken? Gardasilsprutan! Fast nej, där ljög jag. Jag har faktiskt inte varit ett dugg orolig för denna sprutan då jag lyckligtvis inte längre är särskilt spruträdd. Men om du är spruträdd ska du nog inte läsa så mycket längre då jag faktiskt lägger upp en bild på själva proceduren!
Dock vill jag påpeka att det INTE ÄR NÅGOT FARLIGT OCH ATT DET INTE GÖR ONT! Det ser många gånger mycket värre ut än det verkligen är men det är alltså inte så farligt att ta den. Så är du född 1993 eller senare så ta den, så är du till 70% skyddad mot livmoderhalscancer! Plus att det är gratis i vår kommun (hela landstinget?) så passa på:)

Min fina vän Frida hade lovat mig att skjutsa mig till sjukhuset, vilket hon också gjorde. Tack så mycket Frida du ska få en kaka av mig imorgon!
Det jag dock inte planerat var att få två fripassagerare med mig till sjukhuset som stöd i form av en viss Cindy och Arberesha! Så vi kom dit och jag skrev på några papper och så gick vi  och satte oss och pratade lite. Det var en massa andra tjejer där som också skulle ta den och en av dem höll på att börja gråta för att hon var så nervös vilket gjorde att jag faktiskt blev lite smått skakis inför att ta sprutan.
Tillslut var det vår (min) tur och jag beordrade Abbe att ta kort. Cindy gömde sig bakom en vägg och abbe blundade men lyckades få till två bilder ändå.
Det var kanske inte jättebehagligt, men det finns definitivt saker som gör ondare. Så nu har jag ett fint blåmärke med ett plåster på armen ömmar lite, annars mår jag prima! Efter sprutan gick vi till min mammas jobb och fikade och hade det trevligt!

Tack så hemskt mycket Cindy och Abbe som var med mig, ni gjorde min dag mycketmycket roligare än jag trodde att den skulle bli! Tacktacktack!:) 
Här kommer bildz!














NEDANFÖR KOMMER SPRUTAN.. OCH LITELITE BLOD









Jag ser rätt glad ut på bilden men det var för att jag såg att abbe såg så rädd ut, jag hade ingen aning om att det blödde lite. Tydligen träffade sjuksköterskan ett blodkärl MEN, ingen skada skedd! :)


FIKA MAKES US HAPPY!! 

Tack återigen, ni är guld värde båda två! <3<3<3

Ska nana

2012-01-23 23:16:03
kategori: Vardag   [0] kommentera
Dåligt med bloggande, jag vet! men nu ska jag gå och nana, skriver mer imon:)

Ska btw ta gardasilspruta imorgon. Jippie... Någon som vill följa med eller göra det istället för mig?

The McFlurry familly

2012-01-22 21:26:25
kategori: Allt som är random   [1] kommentera
I väntan på mer energi på Tetris Batlle kan man plugga ikapp sig på de miljoner saker man har att göra just nu. Eller så struntar man i det och lägger upp utlovade bilder på bloggen istället. Jag väljer det senare alternativet.

Fööra helgen var jag hemma hos louise på simsweekend och vi hade det helt galet roligt! Vi spelade inte bara sims utan vi åkte även pulka vilket var hur kul som helst! Har inte gjort det på hur länge som helst så det var på tiden. Plus att mna får passa på nu när vi väl har snö. Jag älskar snö <3

Jag och louise har som tradition att alltid göra en helt ny simsfamilj varje gång vi spelar och då bygger vi även hus åt dem som de (såklart) får bo i. 
Vi skapade familjen McFlurry, just för att det låter coolt och att McFlurry nog är sketagott (har faktiskt  aldrig ätit McFlurry ^^). 
Vi är Harry Potternördar så valde att alla familjemedlemmar skulle ha Harry Potter associerade namn!


Här har vi Lily och Neville McFlurry under deras vigsel eftersom att de såklart var tvugna att gifta sig. Inget sims utan simsbröllop!


Alla var rörda över hur vackert bröllop jag och Louise skapade. Dock fick festen det lägsta betyget man kunde få. Kanske berodde detta på att det började brinna i trädgården när vi skulle skjuta upp fyrverkerier, men detta har inte kunnat bekräftas. 



Har faktiskt ingen aning om vad som händer här...


Vi hade även djur, två katter och en häst. Katterna hette Crookshanks (Krumben) och Mrs Norris som vi faktiskt lyckades göra rätt lika orginalen! De fick ett barn ihop som vi döpte till Hedvig, resultatet av denna korsning ser ni ovan. Hästen hette Vingfåle fast jag glömde bort att ta kort på honom. Han hade inga vingar tyvärr.

Lily och Neville fick två tvillingpojkar som vi döpte till Hugo och Colin. Detta skedde dock ganska sent och jag ville gärna se hur det gick till när tonåringarna går på schoolprom och sånt så vi adopterade en flicka som vi döpte till Ginny som var ett barn (man kan välja om dom ska vara småbarn eller barn och så vidare). Dock skulle det ta alltför lång tid att få henne att växa upp till tonåring och sen ta studenten så vi fuskade lite och kunde ändra henne precis hur vi ville och åldrade henne till tonåring. 

Det märkliga var att det blev en bugg i spelet, så när Ginny inte gjorde någonting, det vill säga bara står och gör nada, så blev hon liten, fast hade en tonårings proportitioner så hon såg jättemärklig ut. Sen när hon gick blev hon "normal" igen, men så fort hon inte gjorde något så blev hon liten igen.


Här har vi henne, Ginny McFlurry. Självklart är hon rödhårig!


Så här ser hon ut med den där buggen i spelet. Och ja, hon har munnen sådär konstigt öppen hela tiden, men sen när hon gör saker eller bara går eller pratar så blir hon stor igen och är "normal".


Här är hon skitarg! Hon och Neville hade varit ute och övningskört hela kvällen och helt plötsligt blev Ginny jagad av polisen för att hon var ute för sent. På något sätt hade pappan lämnat henne någonstans på stan och kört hem utan henne. När polisen sen kopm hem med henne fick hon världens utskällning av pappan och utegångsförbud. Trots att det faktiskt var hans fel att det hela inträffade! Hon bad iallafall om förlåtelse och så var allt bra igen. 

Sen åkte jag hem, dock har vi beslutat att fortsätta med den här familjen nästa gång så jag får se pojkarna växa upp och så kan dom få åka på semester om dom skulle vilja det!


Lojs i snön.


Lojs vantar.


Lojs dansar.

Tetris Battle

2012-01-22 01:23:14
kategori: Vardag   [0] kommentera
Jag är hemma hos Louise. Klockan är snart halv två. Vad gör vi? Vi spelar tetris battle. Och lanar. Sönder. Ungefär. Tyvärr dog min data precis och louises energi tog slut så vi tog en liten paus. Eventuellt bör vi undera på att gå till kojs?

Goood natt iallafall!

Simsweekend med LOOOJS!

2012-01-21 12:11:54
kategori: Vardag   [0] kommentera
Äntligen ska jag och louise ha vår efterlängtade simsweekend! Några gånger om året flyttar jag in hos louise över en helg (lördag till söndag) och så lanar vi en massa simssimssims och har det hur kul somk helst! Och nu är det dags igen och jag är superexited! Jag ska försöka ta lite bilder på våra simsgubbar och vårt fina hus!

Igår hade jag en lektion där jag hade psykologiprov och därefter slutade jag. Sedan pratade jag framtid med syon (han är helt underbar!), lanade tetris battle och  därefter gick jag och fikade med fem fina flickor på pelikanen. Mysigt!


Tidsfördriv

2012-01-19 17:53:48
kategori: Allt som är random   [2] kommentera
Brandlarmet gick idag, du som tryckte igång det: FY SKÄMS! Kostar bara en massa pengar förstår du väl och dom hade man kunnat använda till en massa annat. Såååå, tänk på det nästa gång du drabbas av akuta tvångstankar och känner att du bara måstemåstemåste trycka på den där knappen! Den är till för att rädda liv och är absolut inte en leksak:)

Resultatet av tidsfördriv på engelskan. Först ritade jag ett creepy öga. Sen en mun. Sen än stor näsa. Sen en vrickad hand. Sen en weirdasslooking hårlock som man knappt ser vad det föreställer. wellwell.


thing.

Everyday I'm pluggerin'

2012-01-19 17:42:18
kategori: Sett på youtube   [0] kommentera
Sitter och pluggar på psykologiprovet vi har till imon, "hej IG here I come" är lite känslan jag har nu. Försöker slappna av med lite musik så känns rätt okej ändå. Kollade youtube och hittade den här videon på en flashmob där dom shufflar loss till party rock anthem. En vacker dag ska även jag vara med i en flashmob, vänta bara!


Tisdagen den sjuttonde januari tjugohundratolv

2012-01-17 21:43:50
kategori: Vardag   [0] kommentera
Bonjour! Idag har varit en låååång dag. Började vid 8 i morse, slutade vid halv 4, därefter gitarr fram till 5 och direkt efter alla bvarnen till halv 8 samt information till 8. Så jag var lite halvdöd när jag kom hem. Fick dock en liten belöning när jag kom hem - nämligen pizza! På en tisdag!

Med barnen målade vi lovikavantar på pappar och hängde upp i klädnypor och så fikade vi litegranna. Mysigtmysigt!

Påtal om ingenting, jag har blivit beroende av tetris. Detta simpla men ack så beroendeframkallande spel har förtrollat mig så så fort jag får en ledig stund spelar jag som en galning! Har blivit smått hyffsad på det nu faktiskt.

Pictures of today




Bilden har sin historia. Jag har ett par jeanstights som dessvärre har ett hål på knäet. Så jag och min goda vän Cindy tänkte att det skulle vara smart om vi försökte måla mitt knä blått (med byxor på, därav cirklarna) för då skulle man inte lägga märke till hålet! Så Cindy, här har vi resultatet. Och ja, jag har inte mindre än 5 BLÅMÄRKEN PÅ BENET!


Jag i Louises tröja som jag för tillfället använder som pyjamas. Det är den lysande gula Lojs! :)

Mitt drömrum

2012-01-16 22:03:56
kategori: Allt som är random   [0] kommentera
Tumblr_llrkzgejq61qhjq3eo1_500_large
Såhär ser definitivt mitt drömrum ut! Shit vad fint det är..

En Stina Lise testar är på väg...

2012-01-16 18:44:48
kategori: Vardag   [0] kommentera
Jag har pratat ihop mig med en utav mina fina vänner och vi har en Stina Lise testar på gång! Jag vill inte säga så mycket just nu mer än att det kommer vara extremely painful! To be continued...

Träning <3

2012-01-16 18:42:57
kategori: Vardag   [0] kommentera
Jag tänkte för en gångs skull vara lite hälsosam så jag tänkte träna lite gympa i afton då det är gratis testperiod! Jag har inte haft skolgympa nånting under hela trean eftersom jag hade tur nog att få välja bort det! Då känns det faktiskt lite ironiskt att jag gör det frivilligt och till och med betalar för att få göra det.
Men det är faktiskt riktigt kul och jag gör det helt på mina egna villkor!

Här kommer två bilder från dagen, jag och några flickor valde att stanna kvar i skolan trots att vi slutat för att bara tjöta om allt möjligt och omöjligt. Here they are!




Seriouz faces..

En blick in i framtiden

2012-01-15 21:59:54
kategori: Vardag   [0] kommentera
Över helgen nu har jag varit hemma hos mormor och myst!
Och igår var vi en tur nere i Lund för att gratulera min kusin som precis tagit examen från Lunds Universitet så hon är numera sjuksköterska (grattis till henne!!)! Jag fick se hur det var att bo i korridor, se en riktig studentlägenhet (det var hur fint som helst!) och åka runt i Lund och kolla på de olika nationerna.
Besöket i Lund fick mig att fundera lite och nu blev det som tidigare varit lite luddigt för mig plötsligt helt självklart. Shit, det här kanske är min verkligehet om bara några månader!? Hur kan det vara möjligt?
Jag har kännt mig väldigt ledsen och nere över att ta studenten, jag vill verkligen inte sluta och absolut inte splittras från mina vänner. Dock har jag egentligen inte tänkt så mycket på vad som händer efter studenten. Då är allt över på något sätt så det har inte varit väsentligt. Men det är det väsentligt och något som närmar sig med stora språng! Och det gör mig liiiivrädd! 
Det verkar hur kul som helst med studentliv och allt som hör till. De studenter jag pratade med hade bara en massa gott att säga om det så främmande levnadssättet. Och det får mig att se fram emot det lite.
Men INTE nu! Jag är varken mogen eller redo för detta än. Varför måste det gå så fort? Varför måste det ske just nu? Det går ju inte, jag är ju typ bara ett litet barn. I en tonårings kropp. 
Nu måste jag dessutom bestämma vad jag ska göra med mitt liv. Sabbatsår eller inte sabbatsår? Plugga i Sverige eller utomlands? Vad vill jag jobba med och vad är definitivt uteslutet? Jag vill inte... 

Tumblr_lu4b8l3d9k1r5ja62o1_500_large
400787_10150524657302360_44669247359_8896340_1168163032_n_large


Lycka för mig är när mamma kokar vatten till sig själv som hon ska ha till sitt kaffe. När jag sedan frågar om vattnet räcker till mig med och hon glatt svarar "Ja det gör det" får jag ett litet lyckorus i kroppen för då kan jag dricka te.

2012-01-15 21:02:40
kategori: Allt som är random   [0] kommentera
Behöver jag tillägga att rubrikens scenario just inträffade?
Trodde väl inte det.
Här kommer istället en bild på mitt goda te.
Jag valde koppen med omsorg!


Svar på kommentar

2012-01-14 21:42:27
kategori: Allt som är random   [0] kommentera
"mer bilder!! :D" från arrie :)

Svar: Antar att du menar bilderna från året:) Jag jobbar på att få upp dom så snart jag kan, har dock inte tillgång till alla dom bilderna jag behöver just nu, men de kommer komma upp inom en snar framtid!

Skypesamtal rules!

2012-01-14 21:38:58
kategori: Vardag   [1] kommentera
Satt och spelade en massa tetris på facebook (ja, jag har blivit beroende) när det helt plötsligt poppar upp att Abbe och Cindy vill prata på skype med mig! Fy vad roligt det var, jag älskar Skype! Vi pratade lite om allt och inget och så visade jag dem runt lite hemma hos mormor (vi är här nu över helgen) och så fick de se min fina Skrållan.

Måste göras snart igen tycker jag!


Man ser det inte så tydligt men jag håller i Skrållan på bilden. Min lilla ängel.

JAG HAR FÅTT EN ONEPIECE!!

2012-01-13 09:33:56
kategori: Bilder   [0] kommentera
Jag är sååå himla glad just nu! I julklapp fick jag en onepiece av mina fina kusiner och deras familjer samt min mamma. Dock ville dom att jag skulle välja en dräkt själv som jag ville ha och det gjorde jag såklart. Men det har tagit lite tid att få hem den så jag har fått gå runt utan onepiecen. Tills NU!

Jag hade sovmorgon imorse så jag låg och sov som en björn. Mamma kom in och skulle säga hej då innan hon gick till jobbet, men helt plötsligt knackar det på dörren. Jag bryr mig inte så mycket utan ligger kvar. Men jag hör mamma som säger "Nämen åh vad snällt! Vad roligt, det här kommer hon bli jätteglad för. Tack för att du kom in med den så fort!" *stänger dörren och springer in till mig varpå hon skriker* "STINA LISE DU HAR FÅTT DIN ONEPIECE!!!!"
All trötthet bara försvann och jag skuttade upp för att slita upp paketet. Mamma tvingade mig att ta på den för hon vägrade gå till jobbet innan hon sett mig ha den på. Den är helt underbar, lite stor men den ska ju faktiskt vara baggy - vilket den ju också är, så jag är överlycklig!

Ni kanske undrar varför jag tog ORANGE av alla färger (den är mer peach i verkligheten och inte så stark i färgen)? Tja, jag ville ha en ganska gräll färg i och med att det är en riktig onepiece. Om jag vill ha en rosa eller svart kan jag ju bara köpa en "fejk", men orange fanns tydligen endast i just onepiece märket så jag är nöjd. Plus att jag stödjer klassfärgen, Hallå?!

Här kommer bilder!!





Wihoo! Så här oattraktiv ser jag ut när jag vaknar om mornarna, men det bjuder jag på. Och nu får ni se vår fina juldekoration vi har hemma, I'm lövin' it <3


Kolla min ängels blick! Jag älskar henne så mycket!

Bild från igår

2012-01-12 23:23:09
kategori: Bilder   [0] kommentera
Här kommer en utlovad bild från gårdagen!

Here it is! Det blev faktiskt bara en bild. Och en Penna, men den blev suddig och var ganska tråkig så ni får nöja er med denna! :)

Jag vet. Jag har redan brutit mitt nyårslöfte...

2012-01-12 18:52:09
kategori: Vardag   [1] kommentera
Yes I did. Och jag är skitarg på mig själv för det! Men det är faktiskt bara med en dag. Jag har bilder både från igår och idag som ska upp!
Idag har vi haft en relativt slapp dag. Först tittade vi på en film på religionen som heter Little Buddah (handlar om några munkar som letar efter sin buddahlärare typ och så tror de att hen har återfötts som en liten pojke i Usa) och därefter tittade vi färdigt på rapports nyårskrönika. Grät en massa när man fick se massakern på Utöja, fattar fortfarande inte att det faktiskt hände...

Louise hade sin nyhetsbevakning däremellan och den var SKITBRA!:) Är så stolt över henne!
När jag skulle hem idag var det ISKALLT för det regnade och blåste som bara den. Var alldeles stelfrusen när jag kom hem. Sååå jag gosade ner mig i mina pyjamasbyxor jag fick i Julklapp, I'm lövin them!
Hääär kommer dagens bilder:



Louis, Sofia och Emelie innan filosofin!

Låjs.


Jag och lojs.


Emelie et moi.


Jag och mitt nya halsband. OCH?! Ni ser förresten vår finfina julgran i bakgrunden. I'm so proud of it!

Pictures from today

2012-01-09 20:02:55
kategori: Bilder   [0] kommentera
Lägger upp lite bilder från dagen som gått... när jag har mobilkameran i min hand finns det INGEN som går säker!


Arrie och Sandra!!


Emelie!!


Emelie och Louise!!

The last first day ever

2012-01-09 19:43:24
kategori: Vardag   [0] kommentera
Första skoldagen har nu passerat och vi traskar återigen tillbaka till vår vackra vanliga vardag. 
Nu är det för sjutton bara EN TERMIN KVAR innan jag träder ut i den läskiga, otäcka och otroligt skräckinjagande vuxenvärlden. I'm terrified!

Detta innebär att idag faktiskt var den sista första skoldagen jag någonsin kommer uppleva. Det är skrämmande. Dock vill jag inte ha några sura miner utan istället njuta av den sista terminen fullt ut genom att skapa så många fina minnen jag kan. Till min hjälp har jag mitt nyårslöfte, nämligen att försöka ta minst en bild varje dag under hela resten av gymnasiet! Positivt för både er som (förhoppningsvis) får mer att läsa samt för mig som får roliga bilder att se på senare i livet.
It's a winwin situation!

Dagens fail - Välte julgranen mitt i natten

2012-01-03 22:35:28
kategori: Dagens fail   [0] kommentera
Failade totalt igårkväll innan jag skulle gå och lägga mig. Klockan var typ halv ett på natten och jag var tvungen att hämta radion eftersom jag har starkt behov av att lyssna på typ tråkiga debatter och hockeymatcher om jag har svårt att sova (yes, I'm a weirdo!). Jag skulle sätta i sladden i uttaget och drog den FÖRSIKTIGT över vår lilla minigran (det är ingen gran utan istället en massa stora kvistar av tall som vi tagit in och klätt, fast den är rätt stor ändå.)

Helt plötsligt välter hela skiten och allt vatten (skitmycket vatten) rinner ut över hela golvet samt allt pynt i granen och en massa massa BAAAARRR!! 
Jag tänkte gå och lägga mig och inte låtsas om något och låta mamma få den trevliga överrakningen när hon vaknade. Men, jag fick dåligt samvete och kämpade för att få upp alla grenarna (dom var jättetunga!) och torka upp på golvet och mattan samt jaga barr halva natten. 
Resultatet: jag blev helt täckt av koda på både händer, armar och pyjamas som jag inte fick bort vilket gjorde att jag var helt kladdig och klistrig när jag vaknade, PLUS att jag stack mig en massa på barren, barr är faktiskt riktigt vasst och stickigt!
Dessutom kladdar fötterna fortfarande fast i golvet när man går där nu trots att jag skrubbat eftersom vattnet tydligen bestod av 90% koda och resten vanligt sötvatten.

Allt detta för en simpel radios skull...

Såå, har du en tråkig och händelselös afton just nu? Vält julgranen inklusive dess pynt och vatten vettja, det kommer garanterat hålla dig sysselsatt en härlig stund framöver...

Charlie and the chocolate factory

2012-01-01 17:03:32
kategori: Vardag   [0] kommentera
Har ni sett Kalle och chokladfabriken? Om inte, GÖR DET! det är en av mina favoritfilmer och går just nu på 5:an så koppla över nu!! :)

Sitter och äter toffifee och kollar på denna magnifika film, hur kan man liksom låta bli att äta choklad när man ser dom gluffsa i sig all choklad de orkar?



Tillbaka till startsidan


bloglovin