Dumma facerapes

2011-08-30 23:05:58
kategori: Vardag   [1] kommentera
Fick en riktig idiotisk, elak, omogen och fullkomligt onödig facerape idag. Någon vänlig varelse har hackat sig in på min och andras facebook och skrivit helt sjuka saker på en viss sida som hela min årskurs på min skola kan se. "Jag" skrev allt möjligt till allt och alla som kommenterade och spred falska rykten (inte typ "jag äter gurka" utan faktiskt riktigt grova saker).

Tror inte att detta var riktat mot mig personligen men man tar ju ändå åt sig lite. Och om det nu var riktat mot mig personligen så är det väl inte mycket jag kan göra åt det. Alla kan inte gilla alla, dock tycker jag bara att det är så sjukt synd att en människa väljer att sänka sig till en så låg nivå bara för att försöka få sig själv att må bättre på andras bekostnad.

Jag har ingen aning om vem det var som gjorde det här och jag vet heller inte varför men jag hoppas att den personen hade en rolig stund och att han/hon/de fick fram sitt budskap eller vad det nu var personen ville med det här.

Jag personligen kan jag tycka att facerapes kan vara ganska roliga men även för mig finns en gräns och jag tycker inte att det är okej att bokstavligen hacka sig in på någon annans facebook och låtsas vara mig och skriva sånna störda saker till andra. Det är lägre än Glocalnet för mig.

Jag har valt att inte använda svordomar på den här bloggen eftersom jag finner det väldigt onödigt så jag säger då vänligt men bestämt PISS OFF din störda padda. Hoppas du får ekorrar i brallan och squirrelaids (RWJ FTW!) till på köpet.
Nej men seriöst, gör inte om det bara om du läser det här. Det är så onödigt, skriv nåt snällt till folk istället så ska du se att både du själv och andra mår bättre, så slipper du vara anonym i fortsättningen och vågar stå för det du tycker istället för att gömma sig bakom andras identitet!

Kram.

Igår utgång, idag PARTEEYYY

2011-08-27 13:24:26
kategori: Vardag   [0] kommentera
Igår var vi alla ute på stan på Värnamodagarna! Hur kul som helst, dock var det vakter och poliser överallt så Abbe och frida var tvugna att gå hem efter ett tag eftersom de inte hade åldern inne "/ välidigt synd, speciellt eftersom de fyller år om bara någon vecka...
Men vi hade det kul ändå och gick på Harrys och massa!
Vi får göra om det igen någon gång när ALLA har fyllt arton så alla kan vara med och ha roligt!

Idag ska jag och Louise ha våran födelsedagsfest och det ska bli jätteroligt! Jag har bakat kladdkakemuffins hela förmiddagen och eftersom vår ugn dampar tog det över 2 timmar. Men det blev ganska okej iallafall och nu ska jag gå och duscha och förbereda mig lite.

Bilder kommer snart!!!

Hej kära blogg

2011-08-21 23:56:22
kategori: Allt som är random   [0] kommentera
Det har varit väldigt tyst här den senaste tiden och det är jag medveten om. Jag har haft en massa annat för mig och då hatr bloggen dessvärre prioriterats i andra hand :/ Skriver fr o m nu väldigt kortfattat så ni får en liten bild av vart jag hållit hus

Men sist jag skrev så fyllde jag år iallafall och det blev en jättebra födelsedag!! Jag vaknade av att mamma kom in och sjöng för mig och det första jag såg när jag kom in i vardagsrummet var en massamassa ballonger!! 18 ballonger på både väggar och golv, ett för varje levnadsår. Sen fick jag hur mycket presenter som helst, bland annat PLAYSTATION 3 OCH EN GITARR!!! Jag trodde verkligen inte att jag skulle få båda dessa grejjer, speciellt inte gitarren eftersom jag faktiskt inte önskade mig en. Klart jag önskade mig en men det var inget jag sa för jag tänkte köpa en själv när jag skrapat ihop llite pengar men så fick jag en iallafall och det gjorde mig ÖVERLYCKLIG!!!

Dagen spenderades genom en massa PS3 spelande och sedan vid 6 tiden skulle någon sorts överraskning ske. Jag hade ingen aning om vad som skulle hända och så kom helt plötsligt Lina och hämtade mig och jag blev jättechockad! Sedan åkte vi till Louise och där hade de en liten surprise party för mig! Vi hade det jättekul och satt och pratade och spelade lite  och hade det mysigt. Lyckad födelsedag helt enkelt!

Sedan var jag hemma ett par dagar och sedan bar det av till stockholm i några dagar! Skriver mer om detta senare!

Och nu sitter jag här och våndas inför morgondagen då skolan börjar igen! Farväl frihet och härliga sovmorgnar. Hello läxor och stress... Vardagen måste väl förr eller senare återgå till det normala... Vill verkligen inte men nu måste jag gå och nana. Har en slitsam dag imorgon! Byebye!!

The vampire diaries Parody by The Hillywood show

2011-08-07 16:23:00
kategori: Sett på youtube   [0] kommentera
Här kommer en video från the Hillywood show gjord av systrarna Hilly och Hanna Hindi (huvudrollen och den blonda bakgrundsdansaren). En rolig parodi gjord på ett otroligt snyggt sätt!
De röda linserna scares the shit out of me!

Right here - heyhihello

2011-08-07 13:57:00
kategori: Sett på youtube   [0] kommentera
Den här låten lyssnar jag på när jag är på både glatt och dåligt humör, jag blir så himla glad utav den. Dessutom är det min favvo-vloggerska meekakitty som skuttar runt och heyhihello som står för musiken. Den passar perfekt en sån här dag!


Hipp hipp hurra på min födelsedag!!

2011-08-07 09:58:00
kategori: Vardag   [0] kommentera
Jepp, detta är ett tidsinställt inlägg eftersom jag just i denna minut då detta inlägg kommer upp har levt i exakt 18 år! Jag kan knappt fatta det, jag fyller ju år idag och är faktiskt officiellt vuxen nu!!! Vad jag ska hitta på denna dag har jag ingen aning om, det enda jag vet är att det är otroligt mycket hemlighetsmakeri runt just denna dag så jag vet faktiskt inte... Hoppas det blir bra iallafall!

Grattis till mig och alla andra som fyller år där ute!



Vet ni vad...

2011-08-06 13:14:00
kategori: Vardag   [0] kommentera
Jag fyller, tro det eller ej, 18 imorgon! Dert betyder att jag blir vuxen, måste börja ta ansvar och bete mig moget och framförallt - att jag inte längre är ett barn! FY vad hemskt! De flesta längtar efter den dag de fyller 18, jag har våndats inför den dagen i tre år nu. Jag vill inte vill inte vill inte! Jag känner mig som ett litet barn i en tonårings kropp och känner mig jättebarnslig och omogen. Jag passar inte som vuxen, det är inte menat att jag ska vara det. Inte nu iallafall

Twilight parodi med EIP och the Hillywoodshow

2011-08-04 21:45:07
kategori: Sett på youtube   [0] kommentera
Här är en liten sketch med The Hillywood show och EIP där de av ett misstag hamnar i samma hotellrum. Där kan nästan vad som helst hända.
Jag ser hela Cullens familjen som galningar efter att ha sett det här! Det är ju faktiskt så det är, lite iallafall! Jag tycker det är hur kul som helst att Jacob beter sig som en riktig hund och att de använder riktiga repliker som finns i filmerna och sätter in dem i helt störda sammanhang, som när Bella använder "I'm a virgin" som välkomstfras.

Guess what...

2011-08-02 15:46:00
kategori: Allt som är random   [1] kommentera
I'm one of the lucky few!! Jag kom in på pottermore och har fått mitt brev och allting!:) Jag är såååå glaaaad! Jag gick upp vid 5 i morse för att ta bussen hem vid 7 ( jag sover fortfarande hos min morbror ;)) och sedan typ 9 i morse har jag suttit och updaterat sidan cirka var tionde sekund för att inte missa ledtråden. Tillslut kom den fram, vid typ 12, och frågan löd på ett ungefär "Med hur många poäng ledde Gryffindor över slytherin i quidditchmatchenn innan Harry fångade kvicken?. Multiplicera svaret med 35". Genast började jag (och cindy som var med mig på facebook) att leta frenetiskt i boken, tillsist hittade jag det; 60 poängsom alltså blev 2100. Jag skrev i det och jag hittade the magical quill!!! Vad som hände sen säger jag inte, det får ni se själva om ni hittar den;)
Jag går numera under namnet willowblade206 om någon undrar...:)

Den som väntar på något gott...

2011-08-02 10:54:30
kategori: Vardag   [0] kommentera
Jag sitter just nu inne på pottermore och väntar på att den tredje frågan ska släppas så att man får chansen att vara en av de lycky few som får registrera sig i förtid. En av mina bästa kompisar Cindy kom in i måndags och det hoppas jag att jag också får! Spännande spännande...
Så här ser det ut just nu...

Ullared hela dagen

2011-08-02 08:51:04
kategori: Bilder   [0] kommentera
Igår var jag alltså i Ullared med Louise och hennes föräldrar och det var hur kul som helst. Vi åkte in riktigt tidigt innan allt folket kom och sedan har det varit vild och galen shopping hela dagen. Här kommer lite bilder:

Vagn

Glad

Louise i vinkrutan

Jag i vinkrutan.

När vi varit där i en timme så träffade vi, helt oväntat, en massa tjejkompisar så det blev en liten pratstund mitt i shoppingvimlet! 

Vi hittade en hel del störda saker, äckelparfymer och fula hattar som de nedanför, men vi hittade en hel del fint också.

Ullaredshattar. Vi köpte dem inte!

Här kommeren liten lista på mina inköp:
En toppendag helt enkelt, jag älskar Ullared!



Tillbaka till startsidan


bloglovin