Loreen <3

2012-05-27 02:15:38
kategori: Allt som är random   [0] kommentera
LÄNK!

Jag är så sjukt STOLT över att kalla mig själv svensk!! Grattis LOREEEEN!!

2012-05-27 00:50:19
kategori: Allt som är random   [0] kommentera
Asså jag är så sjukt himla LYCKLIG just nu!! Vi vann!! Vi vann för fudge sake!! Och med bravur dessutom!!

Kommer aldrig glömma att jag var där med madde och frida och såg henne på första officiella genrepet på deltävling 1 dagen innan tv-sändningen i växjö! Jag var helt mållös, satt bara och gapade av chock för att hon var så galet BRA!

Jag minns att jag sa att hon bara måste vinna! Om hon vinner melodifestivalen finns det en stor chans att hon även vinner Eurovision!! OCH DET GJORDE HON OCKSÅ!! SÅ HIMLA UNDERBAAAAART!!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 

ÄLSKAR HENNE!!!

LÄNK FÖR I BÖVELEN!!!!


Cocktailpartyt i onsdags

2012-05-22 18:53:45
kategori: Bilder   [0] kommentera
Jag var ju som sagt på cocktailparty i onsdags vilket var mycket trevligt! Jag hängde med lojs hem efter skolan för att fixa oss innan som vi alltid gjorde på högstadiet. Därefter åkte vi vidare till Lina och förfestade (läs spelade spel och åt naturgodis). Myyysigt! 
Vi åkte iväg så att vi var där lite innan 11 och det var helt folktomt! Trots att det började vid 10! kort därefter började dock folk välla in och det blev sedan blev det jättekul!
Jag var dock med om en liten incident med ett hånglande par!!!! Helt plötsligt fattar någon av de kyssande tu tag i mitt hår och jag blir liksom inblandad i deras pusskalas på något sätt och får panik!! Lyckligtvis har jag snälla kompisar som hjälpte mig loss så nu i efterhand var det faktiskt ganska kul ;)

Fina flickor!

Min framtida balfrisyr

2012-05-22 18:21:55
kategori: Studenten   [0] kommentera
Jag var ju och gjorde balfrisyr i fredags och det gick faktiskt jättebra! Frisören är grym och jag är så himla glad att just hon ska göra både frisyr och smink.
Jag är väl medveten om att jag har gamnacke så det behöver INTE kommenteras..
Förmodligen blir det något sånt här!
Jag älskar Keso..

Kollar på dopet!

2012-05-22 12:09:31
kategori: Vardag   [0] kommentera

Balfrisyrsprovning!

2012-05-18 01:52:36
kategori: Studenten   [0] kommentera
Imorgon är det dags för mig att göra balfrisyrsprovning! Jag har verkligen ingen aning om vad jag vill ha, har varit inne på uppsatt men börjar nu tveka och funderar på utsläppt, för att sedan vilja ha uppsatt igen och därefter ångra mig återigen. 

Men men, vi får hoppas att det går bra och att jag inte är ett helt hopplöst fall för frisören!

Bilder från cocktailpartyt kommer imon! :)

Lol, that's so true!

2012-05-17 20:46:16
kategori: Allt som är random   [0] kommentera
Tumblr_m11e5z7kas1rp9nxno1_500_large
Tumblr_m11e78uel31rp9nxno1_500_large
Tumblr_m2peubfa071rrqglzo1_500_large
Tumblr_m2q0j3gca11rp9nxno1_500_large

Studentklänning. Check!

2012-05-17 15:07:42
kategori: Studenten   [0] kommentera
Jag klickadae hem två vita studentklänningar och ett par skor i fredags och jag fick dem i tisdags! Den ena passade inte alls men den andra var "som gjord" för mig så jag kan nu stolt säga att jag nu slipper detta orosmoment!

Ett par skithöga skor har jag nu också, ett par beiga! Frågan är om de passar till klänningen så vet ännu inte om det blir retur eller inte. 

Glad chey är jag iallafall!





Update!

2012-05-15 23:17:22
kategori: Allt som är random   [0] kommentera
Nu har jag ju inte bloggat på ett tag och är så sjukt arg på mig själv för det. Jag vill ju ha en massa bilder och text att titta på och läsa så jag blir bara så himla frustrerad.

Sist jag bloggade pluggade jag en massa på engelskan som äntligen är över. Så nu kan man stryka ännu en sak från "Att-göra-listan".
På fredagen var jag och Lina och tränade och det var verkligen jättkul! Första gången jag tränade på gym med så det var helt klart en upplevelse. Mamma fyllde även år den dagen så jag firade henne.

Förra veckan hade vi bland annat friluftsdag där jag och Lina paddlade 12 KILOMETER!!! Helt galet och jag är så himla stolt över mig själv för att vi faktiskt klarade det och inte gav upp som jag flera gånger kände att jag ville. Men vi slutförde hela turen och jag är hur glad som helst över det!

På eftermiddagen dansade jag vals och foxtrott då vi övade inför balen. Man måste ju ha lite förkunskaper för att kunna svänga sina lurviga (hatar det uttrycket). Vet dock inte om jag kommer att använda mina kunskaper på just balen men nuvet jag ändp hur man gör så det är alltid positivt.

Därefter hängde jag med Lina hem och då somnade jag en liten stund för att jag var så sjukt utmattad sedan paddlingen. Jag fick även låna en klänning av henne jag ska ha på cocktailpartyt nu i veckan, ska bli så himla kul!

Sedan tränade vi i ösregn utomhus på gymmix och det var nog en av de bisarraste och roligaste saker jag varit med om igår. Vi var helt dyngsura och krälade runt på marken och allt möjligt men det var verkligen hur kul som helst!

Helgen tillbringade jag hemma hos Madde tillsammans med Frida och det var mycket trevligt! Vi spelade bland annat en massa sims och snackade en massa skit om all möjlig skit i världen, som typ det faktum att våra liv radikalt kommer att förändras inom den närmsta tiden iochmed studenten. That's some scary ass shit.


I söndags hade vi avslutning med barnen vilket var lite sorgligt eftersom det förmodligen är den sista gången jag kommer att vara ledare för dem.. Vi hade det roligt iallafall med både traktorsåkning, ponnyridning och tipsrunda.

Denna vecka är kortkortkort då alla är lediga torsdag-fredag coh det känns underbart! På onsdagen har vi cocktailparty för alla studenter på Harrys och då ska vi klä upp oss så bra vi bara kan! Innan ska jag vara hos Louise, precis som på den gamla tiden innan Sigges då vi alltid fixade oss ihop. Det ska bli så kul!

Sååå det var en liten snabb update om vad som pågår i mitt liv just nu... Hej so looooong.

Plugga sönder

2012-05-02 23:42:31
kategori: Sett på youtube   [0] kommentera
Jag pluggar sönder nu för det är bara en månad kvar tills vi slutar! Känns helt himla stört verkligen!

Just nu jobbar jag med en uppsats på engelskan som ska in imorgon samt läser en massa i ett übertjockt häfte vi fått som involverar svenska, religion respektive filosofi. Har dock bra musik i öronen vilket alltid är bra!

Lyssnar för tillfället på denna låt.

Blir glad och tänker på sommarn'...

Tillbaka till startsidan


bloglovin