Trött flicka

2011-09-30 23:23:02
kategori: Vardag   [0] kommentera
Goder afton båd' herre och fru.
Hur har ni det? Jag är skittrött! Är hos min kära mormor just nu och kollar på Mission Impossible. Ska dock sova. Har arbeten att skriva på imon och så måste jag öva på gitarren, ska spela på söndag!! :( PANIIIK!?!


Så här gör jag alltid innan jag ska sova


Prova du också! Asbra tips!

Här har ni min nya design!

2011-09-29 22:05:20
kategori: Allt som är random   [1] kommentera
Gillar ni den? Det gör iallafall jag och det är http://rebeccagidlof.blogg.se/ som har gjort designen! Har inte ändrat nånting nästan förutom personlig text och så vidare så hon skall ha all credit för att ha gjort ett så bra och lyckat jobb!

Ny design kommer upp om en litenliten stund!

2011-09-29 21:51:03
kategori: Allt som är random   [0] kommentera
Jepp, ni läste rätt den kommer upp om några minuter!!

RAVENCLAWSOMENESS!!!

2011-09-28 20:12:46
kategori: Allt som är random   [2] kommentera
Jag och Louise har gått igenom hennes sorteAring på pottermore och hon hamnade i RAWENCLAAAAW!!!Wooohooo! GRATTISGRATTISGRATTIS!
Ravenclawsomness

Stressvecka

2011-09-26 21:17:32
kategori: Vardag   [0] kommentera
Hinner dessvärre inte lägga upp bilderna från i lördags ikväll heller, har nämligen varit på Gymix under kvällen (jag kommer vara stel som en inne resten av veckan) och nu jobbar jag på en redovisning till franskan. Trevligt trevligt. Vi har även en analys att göra av filmen Babel (någon som sett den) på religionen och recension av pjäsen Romeo och Julia på svenskan. Dessutom läser jag just nu två böcker samtidigt, den ena på franska och den andra på danska och det är skitjobbigt plus att jag måste öva en massa massa massa giatrr eftersom jag ska spela i kyrkan på söndag. Vill inte för kommer att vara så himla nervös.... 

Dessutom har jag skoljoggen imon. Det enda positiva med det är att jag inte blir betygsatt utefter min brist på prestation så det är okej att gå. Det är faktiskt sista skoljoggen ever så det är ju synd att missa den.

Så ni får se till att ha lite överseende med att jag har lite att stå i, det får ta den tid det tar helt enkelt! :)


Känns som att jag står mitt i ett blåsväder med allt i skolan just nu, fast jag är glad ändå! :D
Bild från Sthlm av Lina.

Göteborg igår

2011-09-25 20:16:08
kategori: Vardag   [0] kommentera
Jag hinner dessvärre inte lägga upp några bilder från igår just nu, men jag gör det så snart jag hinner! Kan säga att vi hade en riktigt rolig dag med en massa kändisar och böcker så långt ögat kunde nå ;) Idag har jag kämpat med mitt rum och fixat kläderna. Börjar få lite ordning på det iallafall! :)

Resume av Stockholmsresan

2011-09-24 23:20:05
kategori: Vardag   [1] kommentera
VARNING FÖR LÅÅÅÅNGT INLÄGG MED MASSA BILDER!

Hej allihopa! Nu är jag hemma igen från Stockholm och det har varit en helt underbar resa! Ni har ju kunnat läsa om vad jag gjort under dagarna, men ingte fått reda på hur det var.

Dag 1 åkte vi och besökte först ett nunnekloster och det var riktigt intressant! Som alltid har man ju dessvärre fördomar och jag trodde att nunnan vi skulle träffa skulle vara väldigt strikt och sträng. Hon var allt annat än det! Hur trevlig som helst och svarade på vilka frågor man än ställde. En underbar kvinna!

Därefter blev det en massa bussåkande och när vi var framme stannade vi och åt i Kaknästornet. Jag åt Tomatsoppa och det var riktigt gott!
Kaknästornet underifrån, som ni ser var vädret inte det bästa.
Louise, Emelie, Jag och Lina i Kaknäsan. Det blåste något helt galet däruppe men vi lyckades iallafall få en bild där håret inte stod på ända på någon av oss.

Därefter blev det Svt och det var nog ett av de roligaste studebesöken vi gjorde! Vi blev indelade i tre olika grupper och vi hade en jättebra guide som visade oss runt på alla möjliga och omöjliga ställen och vi fick gå in i studion där de filmar Gomorron Sverige och Vädret och matlagningen! Vi fick alla (alla som ville) prova på att stå framför greenscreen och då såg man sig själv helt plötsligt på en bildskärm med en gigantisk Sverigekarta bakom sig!

Lina, Jag och Emelie

Vädret, jag håller upp en grön duk som gör att själva vädret syns ovanpå. Bakgrunden med vädret är egentligen alltså helt illgrön. 

Jag och Bolibompadraken!


Studion!

Suddigt, jag vet, men ändå en bit av studion!

Vi fick även gå in i ett gigantiskt svart rum där bland annat "Så ska det låta" och "Let's dance" spelas in med alla miljoner lampor i taket. Det är inte klokt vad mycket det ligger bakom en produktion egentligen, mycket mer än man tror!

Tusen miljoner kameror i taket i Let's dance/Så ska det låta studion

Några av de andra fick se Björne från Björnes magasin och vi andra var jätteavundsjuka, men de fick inte gå in i studion som vi fick så det gjorde faktiskt inget:)

Därefter blev det fritt och jag träffade min bästa kompis Sandra och hennes kille på stan och även om vi inte han träffas så länge (det blev cirka en timme bara) så hade vi det jättekul så det var bra iallafall. 

När jag sagt hejdå till de så gick vi på bio på Hötorget och såg Bridesmaids och den var faktiskt helt okej, lite grov på sina ställen men riktigt rolig annars! Se den :) Därefter blev det läggdags och vi vandrade tillbaka till vandrarhemmet på Skeppsholmen.


Filmen

Dag 2 åkte vi som inte läser historia (jag läser engelska) till Utrikespolitiska institutet och lyssnade på en föreläsning där. Därefter blev det en tur till sekten Hare Krishna. Har inte så mycket att säga om det mer än att det var väldigt märkligt och absolut ingenting in min smak. Jag tror (och hoppas) att de flesta kände likadant.

Efter det blev det lunch och sedan DN och det var riktigt kul! Vi fick gå igenom lite om Expressens och DN:s historia och titta på en film och därefter pröva på att göra en egen tidningssida! Jag och Louise jobbade och tog en som handlade om oroligheterna i London. Sedan skulle hela gruppen fotograferas och bli förstasides nytt! Jag ska ta kort och visa i bloggen, det blev riktigt bra!
Förstasidesnyheter genom tiderna

Sedan blev det fritt igen och därefter rundvisning på dramaten. Det var hur spännande som helst och vi fick se alla förberedelser inför pjäsen på kvällen. Vi fick se en massa coola kläder och även gå in under scenen vilket var hur häftigt som helst.

Utsikten ovanifrån.


Dramaten kläder!

Sedan var det äntligen dags för det vi alla väntat på, nämligen pjäsen Romeo och Julia. Måste säga att den var helt fantastisk. Skådespelarna var otroligt bra och själva pjäsen i sig var hur grym som helst. Var riktigt ledsen över att den faktiskt var slut, ville se mera ju! Det som gjorde pjäsen ännu bättre var att man fick veta att de som spelade Romeo och Julia är ihop på riktigt! Skitgulligt verkligen!!
Romeo och Julia


Innan det började
Utanför efteråt.

Dagen efter var sista dagen och då hade vi massa fri tid på stan och då blev det en hel del shopping på stan! Hur mysigt som helst! Därefter blev det riksdagen och det var rätt kul. Jag åkte dock fast lite i säkerhetskontrollen på grund av mitt nagelkit eftersonm jag hade lagt det i fel väska. Dessutom såg de något konstigt i röntgen när de skulle kolla min väska och de hade ingen aning om vad det kunde vara. De trodde att det var bågon tändare eller så men det var det alltså inte eftersom jag INTE RÖKER! Det löste sig dock tillslut men det var ändå lite obehagligt. Det sista studiebesöket var i stadshuset och det blev inte så länge efterso vi vart försenade, men det var verkligen sjukt vackert där inne. Häftigt att se det i verkligheten också eftersom man sett det i samband med Nobeldagen sedan man var liten.

Tillslut var det dags att åka hem och det var väldigt vemodigt att åka. Jag älskar Stockholm och kommer alltid göra det. Det är en del av mig och är som ett andra hem. Vill tillbaka snarast!


Sötnosen i Blå hallen
Jag provade Kenzas jacka, Jofama by Kenza.


Jag och Louise


Louise, Jag och Emelie lekte med Linas kamera när hon var på toa.


Emelie, Louise och Lina vid klostret i Rök.

Det blev lite lite bilder på Sofia men det är för att de flesta hon är med på är även bilder på sådana som vill synas här, men hon slipper inte undan för det utan här kommer en bild på henne!
Tycker den här bilden är skitsöt! Den här statyn står utanför Dramaten och magen på den är alltid varm så man kan värma sina händer på den! Gör det du också om du ändå är där, jag stod och värmde mig där en stund och det var jättemysigt! :)

OBS! Flera av bilderna är tagna av LINA bara så ni vet! Det är hon som är proffset, inte jag!
OBS 2! Rökstenen rykte INTE...
OBS 3! Den luktade inte nånting speciellt heller.





Hemma igen, but not for long...

2011-09-23 23:14:42
kategori: Vardag   [0] kommentera
Hej allihopa! Nu är jag hemma igen från Stockholm och jag har haft det helt galet roligt!! Vill tillbaka omdelbart! Berättar allt i en låååång resume nån gång nu till helgen.

Imorgon blir det ingen vila eller sovmorgon för mig för jag ska istället på Göteborgs bokmässa imon med Frida, Madde och Cindy och det ska bli SÅ KUL! Har längtat skitlänge så jag är aspeppad! Dessutom har Cindy gjort en mixCD där vi fått välja sex låtar var som vi ska spela i bilen så det ska bli askul och se vad de andra har tagit för låtar!

Vi har bland annat planerat att lyssna på Maria Montazami (vem kan motstå henne?) och Camilla Läckberg (jag har läst hennes två första böcker och dom är G R Y M M A!) och några till, sen får vi se vad som händer helt enkelt!

Men nu ska jag gå och lägga mig, har en lång dag framför mig imorgon och jag vill vara utvilad! Puss och kram din lilla skumbanan!


Jag och min nyinköpta tröja + linas glasögon (som hon glömde att ta igår innan vi skildes åt vid bussen) i mitt otroligt stökiga rum som jag ändå väljer att visa upp här i bloggen eftersom jag är så snäll.

Stockholm dag 3

2011-09-22 12:37:00
kategori: På resande fot   [0] kommentera
Detta inlägg är tidsinställt!

Good morning! Nu har vi sagt hej då till Vandrarhemmet som förhoppningsvis har varit helt underbart! Vi har haft lite ledig tid och då tror jag att vi har shoppat lite eller iallafall tittat oss runt. 

Just nu sitter vi nog och äter lunch i Riksdagshuset och förhoppningsvis ser man lite bekanta ansikten i form av hungriga ministrar.

Vid 13.00 ska vi nog få gå runt i Riksdagen och därefter gå in i Stadshuset.

Vid 16.00 far vi hem och jag tvingas ta farväl av mitt älskade Stockholm! Jag hoppas att denna resa har varit jättebra och att alla där hemma haft det underbart! Jag sover nog på bussen eftersom jag har med mig min Barbapapa och vi är nog hemma vid cirka 21.00.

Riksdagshusetpå kvällen

Helt random bild på mig när jag var hos pappa i somras. Kolla vad brun jag var (ni tycker säkert att jag är blek som snövit men jag blir inte mycket brunare när jag väl bestämmer mig för att sola:))! (OBS! Bilden har egentligen inget med texten att göra, ville bara fylla ut lite)

Stockholm dag 2

2011-09-21 12:48:00
kategori: På resande fot   [0] kommentera
Detta är ett tidsinställt inlägg!

Goddagens! Idag har vi varit på Utrikespolitiska institutet och träffat sekten Hare Krishna. Undrar hur det var att träffa dem. Kanske såg vi Thomas Di Leva där för enligt vår lärare brukar han äta på deras restaurang som är Stockholms bästa vegetariska restaurang.

Vi har nog ätit på typ McDonalds eller någon annan snabbmatskedja. Eller kanske 7eleven! Just 7eleven är något jag verkligen saknat med att bo i storstad.

Vid 13.00 ska vi till DN (Dagens nyheter) och det ska bli skoj! Vi ska tydligen få vara med och skapa en sida i en tidning på tid och redovisa för alla, lite nervöst men det blir nog roligt!

Vid 17.00 ska vi till Dramaten och titta runt lite bakom kulisserna och se hur det går till innan föreställningar och vid 19.00 bänkar vi oss som publik vid stora scenen för att titta på ROMEO & JULIA!!!! Det har jag verkligen sett fram emot! Ända sedan jag var liten har jag längtansfullt tittat på denna magnifika byggnad och sagt att en dag, då är det min tur att få se på en pjäs i de där salarna. Och nu är det alltså min tur så vi får hoppas att det lever upp till mina förväntningar helt enkelt!

Hej soloooong!

Dramaten
Det är inte den här vi ska se, den går ju bara på Göta Lejon men vill gärna se den här också! Speciellt eftersom Måns är med!

Bildbomb Frida, Abbe och jag

2011-09-20 18:59:00
kategori: Bilder   [0] kommentera
Tidsinställt inlägg! Här kommer fler webcambilder från igår!
Khadidje kom på besök!
Fast hon blev lite jobbig efter ett tag
Sen gjorde hon oss glada med kaninöron
Sen gick hon, då blev vi neutrala
Sedan glada tjejer
GLEE!!

Stockholm stockholm stad i världen stockholm stockholm världens stad

2011-09-20 16:07:00
kategori: På resande fot   [0] kommentera
De följande inläggen är tidsinställda eftersom vi befinner oss i Stockholm och inte har tillgång till data. Vill ju dock inte lämna er helt tomhänta så skriver det jag vet att vi ska ha gjort under dagen ( vi har schema ) och lite sånt! Berättar hur det var när jag kommit hem!

Just nu befinner vi oss i min älskade gamla hemstad Stockholm! Vi har åkt buss hela dagen och varit i Mariadöttrarnas kloster och vid Rökstenen. Den luktade säkert asmycket och så rykte det nog om den, säkert därför den heter rök. I detta ögonblick sitter jag förmodligen och äter tomatsoppa med vitlöksbröd, hoppas jag är vrålhungrig och att det smakar gott!

Klockan 16.30 ska vi till Sveriges television och det ska bli skitkul! Då får vi gå runt i studion och lattja lite!

Därefter ska vi till Skeppsholmen till vandrarhemmet där vi ska bo och sedan blir det utgång, har ingen aning om vad vi ska göra men det blir säkert roligt!

Hej så länge! :)

Där uppe ska vi äta!


Hit in ska vi lattja!


Packat och ska gå och lägga mig

2011-09-19 23:06:13
kategori: Vardag   [0] kommentera
Nu har jag packat klart förutom små detaljer som typ Tandborste och sånt som jag använder imorgon bitti innan jag åker, åker ju som sagt till Stockholm imorgon.

Jag har gjort lite tidsinställda inlägg till er så att det inte blir så  tomt häromkring, utgår efter schemat och vad jag tror att jag gör vid just den tidpunkten.

Nu är jag trött och ska gå och lägga mig, måste upp halv 6 imorgon -.-
Goood natt allihopa! :)

Omotiverad bild på mig och louise, vi ska sitta ihop på bussen imon har vi bestämt och vi ska ha SKOJ!

Time for some webcam

2011-09-19 19:44:04
kategori: Vardag   [0] kommentera
Idag har det inte hänt något speciellt, bara vanliga lektioner. Dock fick vi avsluta en lektion eftersom de höll på att borra i taket (vårt golv) så att det var omöjligt att hålla någon undervisning. Trodde ett tag att jag skulle bli borrad i foten för att det lät och skakade i golvet.
Dock gick vi igenom vårt besök på dramaten på onsdag då vi ska titta på Romeo och Julia. Det ska bli jätteroligt, I'm looking forward to it!

På rasten tog vi lite webcam bilder, här kommer några:)

Khadidje!


Coolingar
Vackra

Studentmösseprovning - Bilder

2011-09-19 13:54:01
kategori: Bilder   [0] kommentera
Här kommer lite bilder från då vi provade ut studentmössa och tog skolfoto! Det blev solglasögon, vattenpistoler och BALLONGER!!


Partyhatt med! Och här ser ni även våran klasströjja.

Jag och Louise, Sp09B <3

Jag, louise och lite emelie
Jag tycker att jag är vacker på den här bilden


Emelie

Fröken Stina Lise

2011-09-17 15:23:21
kategori: Vardag   [0] kommentera
Förra torsdagen (8/9) var jag och Sofia lärare för femmor i Forsheda och det var SKITROLIGT! Alla samhällare som läser samhäll ska upp till Stockholm nu på tisdag framtill torsdag och gå på en massa studiebesök och inför detta studiebesök ska man ha hållt en lektion om Sveriges statsskick för femteklassare.

Jag sov över hos Sofia kvällen innan och övade på det sista så att det skulle bli så bra som möjligt och jag var hur nervös som helst! Precis innan vi skulle in i klassrummet var jag så nervös att jag skakade och sökte anledningar till att inte behöva göra det.

När vi sedan drog igång så gick det hur bra som helst! Barnen var jättesnälla och intresserade av det vi hade att säga. De både svarade på våra frågor och kom med egna teorier och hjälptes åt att fylla i det vi sade. Asgoa ungar!

När det var slut hade man världens underbaraste känsla i kroppen, vi hade gjort det och klarat det och dessutom haft det riktigt kul! Kanske ska jag bli fröken i framtiden, vem vet?:)

Hittade den här på facebook, den är från ettan nån gång när jag hade lugg :) Tycker att jag ser ut lite som en fröken :)

Dagens fail - Nycklar i soptunnan

2011-09-17 14:39:09
kategori: Dagens fail   [1] kommentera
Följande scenario inträffade INTE idag utan i tisdags, men jag har inte hunnit skriva om det tidigare så jag gör det nu istället.

I matsalen i skolan har vi brickor och på brickan hade jag lagt min telefon som blev blöt av vatten. Precis när man ska gå ut ur matsalen så har vi en servetthållare där man tar servetter om man blivit kladdig eller liknande, det tar man ALLTID (jag iallafall).

I.O.M. att mobilen var blöt så torkade jag av den och lindade in den i servetten. När jag skulle slännga servetten fick jag total kortslutning i hjärnan och slängde NYCLARNA I SOPTUNNAN PRECIS UTANFÖR ISTÄLLET!! Servetten var ju runt mobilen och man kan ju liksom inte slänga mobilen så det blev liksom bara fel!

Lägg märke till att det inte var en liten plastpåseutan en JÄTTESOPSÄCK i en soptunna så jag (läs mina kompisar) fick ställa sig med huvet i soptunnan och gräva upp den ur alla äckelservetter och skit för jag fick sån panik så jag bara stod och gapskratta, det gjorde alla som gick förbi också för den delen!

Det här är ett exempel på sånt som nästan bara händer mig tack vare min korkighet (ja, det är ett riktigt ord), har dock inget emot det. Det är ju sånna saker som gör livet så mycket roligare.

Party in my tummy

2011-09-17 11:53:00
kategori: Sett på youtube   [0] kommentera
Om det här barnprogrammet funnits när jag var liten vet jag att jag hade älskat det!

Budskapet med denna låt tycker jag är skitbra, och alla föräldrar därute vars barn vägrar äta upp de där äckliga kokta morötterna på tallriken måste jubla. Det får ju (förhoppningsvis) barn att tillslut självmant vilja äta upp den maten de fått och kanske till och med be om mer (min mamma hade varit euforisk eftersom jag vägrade äta något annat än fiskpinnar och gurka när jag var liten). Dock säger videon även att:

1. Att tugga maten är ute, den nya innegrejen är att svälja den hel, oavsett om du sätter i halsen eller inte, det är bara en del av spänningen.
2. Aldrig har ost och bönor varit gladare över att gå en olycklig död till mötes.
3. Musiken sätter sig som klistret på ett plåster på hjärnan, oavsett hur mycket man försöker bli av med det så går det inte. Hela videon bara skriker Beroende för mig!!!

Jag VET, detta är att övertolka men jag tyckte faktiskt att den här sången var skitgullig. Vem hade liksom någonsin kunnat ana att framtidens ungars stora förebild skulle bli ett långhårigt grönt monster med orangutangarmar och Unibrown som håller partaj med maten i sin mage?

Tinkerbell

2011-09-16 11:32:00
kategori: Allt som är random   [2] kommentera

Bara för att jag hittade de här så måste jag se Peter Pan snarast möjligt! Har inte gjort det på flera år! :)

Hur jag träffade din mami

2011-09-15 22:12:28
kategori: Allt som är random   [0] kommentera


Studentmösseprovning

2011-09-14 21:13:50
kategori: Studenten   [0] kommentera
Imorgon ska vi prova studentmössor och kolla på studentkläder! Jag är asexited, tänk att det faktiskt är våran tur nu :) jag ska försöka ta lite bilder imon som kompensation för den dåliga uppdateringen!

Dessutom är det skolfoto imon - NÖÖÖÖÖJ!! Hatar skolfoto! I vår skola är det tradition att spexa till det lite det sista året, men jag har inte hört att vi bestämt någonting än mer än klasströjjorna :/ assynd! Hoppas vi kommer fram till nånting för det är så tråkligt om vi bara ska stå där rakt upp och ned och glo. Får väl ta ballonger i värsta fall, alla älskar ballonger! <3

Denna tröjja skal jag ha!!! :)



The hat told me that...

2011-09-14 21:08:58
kategori: Allt som är random   [0] kommentera
(VARNING FÖR HARRY POTTER RELATERAT INLÄGG :))

...I'm a Ravenclaw
My brain is superfast
Just like Sheldon Cooper
But not a total ass...


Yepp, I'm a Ravenclaw! :) Direkt efter att jag fick reda på att jag kommit in på själva pottermore ringde jag Cindy och hon var med mig när jag fick min stav och blev sorterad och allting! Ska dock medge att jag blev lite besviken att jag inte hamnade i Gryffindor, men nu känns det bättre, känner mig assmart nu och det behövde jag verkligen ;) Har lanat pottermore nu i helgen och kokar drycker för fullt!

Cindy är också i Ravenclaw så det känns bra:) Arrie kom i Hufflepuff och just nu väntar vi på att Louise ska få sitt brev:)
Dålig bild men ni ser vad det är iallafall!

Jag kom in på POTTERMOOORE!!

2011-09-08 23:47:28
kategori: Allt som är random   [0] kommentera
Jag har ääääntligen efter otroligt lång väntan fått komma in på pottermooooooore!! kl. 04.59 fick jag mitt brev men upptäckte det inte förens typ 21.19 eller nåt så nu har jag suttit hela kvällen!! Har dock inte fått stav eller elevhem än för det sparar jag tills imon!! OMGGG I'm soooo exited right nooow!:)


Amaaazing! This is just like MAGIC! - Gyldenroy Lockhart

"Psykogirls" real voice

2011-09-05 21:17:01
kategori: Sett på youtube   [0] kommentera
Ni vet "Psykogirl" på youtube som försöker sjunga "I will always love you" men misslyckas och börjar skrika för att hon inte träffar tonerna. Det är inte hennes riktiga röst!! Här under finns orginalet!!!



Helt otroligt eller hur?

Nollningen

2011-09-04 22:06:33
kategori: Vardag   [0] kommentera
På vår skola är de tradition att välkomna de nya ettorna ubnder de två första veckorna efter sommarlovet. Detta gör man genom att sprida skräck ibland dem på så viss att man jagar dem som galningar med spritpennor, vattenpistoler och vattenbalonger i hela skolan. Jag har dock inte kladdat på någon för jag är en snäll liten trea (a).

Sedan kommer man till själva nollningen som alla måste gå igenom för att bli fullfjädrade ettor (man måste inte utan det är helt frivilligt). Då samlar varje klass på sig allt äckligt de har och har samlat på sig sedan sin egen nollning för att ge dem så bra välkomnande som möjligt. 

Vår nollning hade vi i fredags och det var som att ta en tidsmaskin tillbaka till sin egen nollning. Jag hade med mig följande:

  • Sirap, det är som en mildare version av klister
  • Linfrön, fastnar i hårbottnen
  • Mjöl, ser effektfullt ut
  • Kaviar, allmänt äckligt
  • Surströmming, stinker nåt så in i helsike, dock användes den inte
  • Vitlöksvatten, stinker även det så in i helsike

När ettorna kom så skulle alla sätta sig i en ring och presentera sig. Då hade alla ettor fått skrivet ett djur i pannan, typ en katt så skulle man låta som en katt. Sedan började allting på riktigt och de skulle leka staffet och leta efter saker på vår presenning med allt vi hade med oss. 
Tyckte så synd om dom så jag använde nästan ingenting utav det jag hade med mig. Jag hjälpte mest till och gav dem vatten om de fått något i ansiktet och ögonen och så vidare. Sedan kom vi till samhällseden som man måste svära för att visa att man är en sann samhällare. Sedan var det slut och så var det bara att städa. 

Jag vill gärna poängtera att nollningen är HELT FRIVILLIG OCH ATT ALLA SOM DELTAR GÖR DET FÖR ATT DE SJÄLVA VILL, MAN TVINGAR ALLTSÅ INTE NÅGON ATT DELTA ELLER GÖRA NÅGOT MAN INTE VILL. Alla ettorna fick information de behövde innan och de har skrivit på papper och så vidare för att få reda på om de ville delta och om de hade några allergier med mera.

För att läsa om min egen nollning kan ni trycka HÄR!!!!!

Därefter var det förfest och då kom alla ettorna vi nollat dit och de hade haft det jättekul! Äckligt, men precis så som de hade trott att de skulle bli. Fast dom tyckte att vi var snällare än de trott att vi skulle vara så då blev man lite glad! :) De blev alltås positivt överraskade. Hade det bra på förfesten och vid tio skulle vi till sigges.

Sigges var inte så kul som jag hade trott att det skulle vara, har väl blivit för gammal för det antar jag. Sov över hos Lina och det var mysigt. Resten av helgen har tillbringats med mami.

Har fått ont i ryggen så har mest legat raklång i soffan men idag känns det bättre.

LÅÅÅÅNGT inlägg som kompensation för den dåliga uppdateringen här på bloggen.



Tårtkalas

2011-09-04 21:15:35
kategori: Vardag   [0] kommentera
I torsdags när jag, Louise och hennes mamma skulle handla på hemköp hade de nyöppning sedan de gjort om hela butiken och då bjöds det på tårta!! Inte så lite heller utan en jättetårtbit och det var hur gott som helst.

Abbe, Sandra och Cindy kom ocskå och åt tårta, Cindy föredrog dock att vara fotograf framför att äta.
Jag, som ni kan se var jag överlycklig! Sjalen fick jag på min och Louises födelsedagsfest av Falkarna! Den används flitigt!


Sandra och jag

Jag, Abbe, Louise och Sandra.

I vanliga fall skulle jag inte alls äta tårta, men det är gratis så spelar det ingen roll. Då ska man äta. Man måste äta. Gratis är gott!


Tillbaka till startsidan


bloglovin