Sten sax påse på big-bang-theorysiska

2011-03-31 19:32:23
kategori: Vardag   [0] kommentera
Scissors cuts Paper.
Paper covers Rock.
Rock crushes Lizard.
Lizard poisons Spock.
Spock smashes Scissors.
Scissors decapitates Lizard.
Lizard eats Paper.
Paper disproves Spock.
Spock vaporizes Rock.
Rock crushes Scissors.

Jag älskar the big bang theory!
<3

Gårdagens inköp

2011-03-30 22:58:26
kategori: Bilder   [0] kommentera
Jag köpte ju kläder igår på en skyltdocka som jag berättade om HÄR.

Jag har tidigare varit jättedålig på att visa bilder på det jag köpt, men nu blir det ändring på det för jag har nämligen tagit lite bilder minsann!


Jag köpte dessa leggins och denna skrikiga korallfärgade tröjan. Lite mindre än 100 riksdaler. Lägg märke till att taket fyller mer än en tredjedel av hela bilden. Jag tycker att det är lite småtråkigt att bara stå och fotas och stå rakt upp-och-ned  hela tiden, så jag tog lite bilder på mig när jag hoppar med kläderna. Här kommer några:

"Jag har en dubbelhaka det har inte duu". Visst är jag vacker? Har på mig min itemklocka här föresten!
Gillar denna bilden asmycket, dock förstör min vackra min hela bilden så jag gjorde en egen som blev mycket finare än originalet. Detta ansiktsuttrycket var mycket värre än den föregående;)
Jag köpte en ny barbapappa kudde på Citygross för endast 149 riksdaler! Älskar dessa kuddar, de är fina och så otroligt sköna att ligga på eftersom de formar sig efter huvudet när man lägger sig på dem. (ignore my face, orkade inte ändraaaa)
Här är båda mina kuddar tillsammans, den gröna är den jag hade först. Den börjar dock bli lite sliten så det är bra att den får en kompis den kan hänga med:)
Sådär! Nu har ni lite bilder iallafall, lovar att jag ska bli bättre med uppdateringen också:)

Erikshjälpen

2011-03-30 22:28:42
kategori: Vardag   [1] kommentera

Idag efter skolan så åkte jag, Louise och Britt till Erikshjälpen och shoppade lite. Jag såg en skyltdocka med snygga kläder så jag beordrade min mamma (som jobbar där) att ta av henne kläderna så jag kunde få dem. Det såg jättekul ut och det roligaste var när louise tog en av armarna och gjorde cp-klapp på mig och tog mig i håret så folk trodde nog att vi var lite småstörda.

Sen hittade vi ett par JÄTTEfina JÄTTEglasögon som vi provade JÄTTEmycket. Tre bilder var på oss blev det.

Vi är så fina så!

Hemma

2011-03-30 22:03:22
kategori: Vardag   [0] kommentera
Nu är jag hemma från pysselcaféet och det var übermysigt och jätteroligt. Själva caféet ligger i det gamla stationshuset som finns här i byn och just ikväll hade det såkallat stickcafé då man sätter sig och fikar och stickar, virkar, knåpar och bara umgås och det var hur mysigt som helst!
Min goa macka med kalkon och phillyost!
Det här satt jag och pillade med under kvällen: Nåltovning! Det ska föreställa en snigel, den blev mer klar sen men tog ingen bra bild på den men den liknar mer en snigel nu. Frågan är bara vad jag ska göra med den sen...
Varm choklad med maaassoooor av grädde. Och jag som skulle bli nyttig nu...
Hemmagjorda macarons. Riktigt god.

Hoppas på att kunna gå nästa gång också för det var verkligen jätteroligt!

Iväg på pysselcafé

2011-03-30 17:39:17
kategori: Vardag   [0] kommentera
Ska iväg på pysselcafé om en liten stund för att fika, skriver mer sen!!!! Massa pyssel blir det nog så det blir nog kul!:)

Fönsterputsande räv

2011-03-30 11:05:00
kategori: Sett på youtube   [0] kommentera
Här kommer dagens youtubeklipp nämligen den här slickande räven. Känner att jag mest lägger upp klipp på gulliga saker och därför skriver ordet "gulligt" väldigt ofta, men det är ju gulligt, och det är det här också!
Hur gulligt är det inte när den trycker nosen mot ruten så den får värsta uppnäsan?
Jag kanske ska anlita den till min personliga fönsterputsare? Vad tycker ni?

Geografilektion

2011-03-30 08:12:17
kategori: Skolan   [3] kommentera
Sitter just nu och har geografilektion och tror att vi sitter och pratar om befolkningsmängd och sånt, men är inte helt säker :$
Ska till dansföreställning med klassen sen och det ska bli roligt, ser fram emot detta.
Tillsist blir det matte och sen slutar jag vid typ halv 1. Gillar mitt schema <3

Miniorerna snart

2011-03-29 15:36:55
kategori: Vardag   [1] kommentera
Hej hopp! Slutade tidigt idag och sitter nu och är onyttig i soffan och väntar tills klockan blir halv fem få jag ska träffa mina miniorer (är ju ledare). På schemat idag var det någon form av utomhusaktivitet, känns härligt när man ser hur grått och kallt det är ute -.-
Bilden har egentligen ingenting med texten att göra, kände bara att jag skulle lägga upp något:)

Gåskapplöpning

2011-03-29 15:29:12
kategori: Sett på youtube   [0] kommentera
Tänk dig att du är ute och går en tur i kvarteret och njuter av det vackra vädret. Helt plötsligt kommer det 75 maratonlöpande gäss springandes längs hela gatan. Låter detta konstigt? Kolla in videon så får ni se själva om ni inte tror mig.
Lyssna på ljudet från deras fötter mot asfalten, asgulligt! Lägg också märke till hur organiserade de är, en stor där framme, en i mitten och en längst bak!

Mommy's nose is SCARY

2011-03-28 16:59:19
kategori: Sett på youtube   [0] kommentera
Bland det gulligaste jag sett. 5 månaders bebisen Emerson går igenom en emotionell berg-och-dal-bana när hans mamma snyter näsan. MÅSTE ses!
Hehe, den har legat uppe i 14 dagar och har redan över 12 miljoner visningar!

Torsdagen - avsked

2011-03-27 23:22:26
kategori: Lettlands utbytet 2011   [1] kommentera
På torsdagsmorgonen när jag vaknade var jag bokstavligen en zombie, jag ska inte säga att jag inte är van vid att vara uppe länge på kvällarna för det är jag, däremot är hela veckan totalt utmattande. Man är i en sån konstig situation och måste hela tiden hålla reda på sin gäst, ha ansvar för den, se till så att den inte är hunrig eller törstig och se till så att de inte springer iväg och att de hittar och hålla koll på vart de ska nånstans och vart man ska mötas och planera så att allting går rätt till.  Nästan lite som att ha ett eget litet barn! Dock har jag älskat att vara värd och jag har haft det hur kul som helst!
Iallafall så gick vi upp tidigt på morgonen och Vilda packade klart. Sedan skulle mamma till jobbet och mamma och Vilda sa hej då, vilket såklart belv lite småsorgligt.
Därefter kom min morbror och körde in oss. Medan vi hade lektioner skulle letterna lyssna på en redovisnning av en kille som varit i Sfrika och hade redovisningen som projektarbete (om jag minns det rätt). Sedan satte vi oss i skolcafeterian Ugglan med våra letter och satt mest utan att säga så mkt, alla var så sjukt trötta. Klockan blev tio och det var nu dags för oss att ta avsked. Även om ingen grät var det väldigt sorgligt, det är ju inte helt säkert att vi kommer träffa dem igen (om de inte är med i utbytet nästa år igen). En massa gruppfoton och kramar blev det plus en massa lyckönskningar till framtiden.
Tillsist åkte de iväg och jag fylldes av en känsla av både tomhet, lättnad och trötthet. Tomhet eftersom allt skulle återgå till "det ormala", orkar inte med läxor och prov nu, kan man inte bara skita i allt? Lättnad eftersom man inte längre hade det här ansvaret och förväntningarna på sig och att man nu kunde slappna av. Trötthet av all utmattning jag skrev om innan.
Hela den här upplevelsen har varit hur häftig som helst och jag är så otroligt glad över att jag gjorde det och att jag valde som jag gjorde. Jag har fått träffa en massa nya helt otroliga människor och fått så många nya kompisar. Helt underbart helt enkelt, vet inte mer hur jag ska uttrycka mig, älskar att skolan ger oss den här möjligheten och att detta är en tradition som får fortsätta i många år framöver eftersom att det är en så positiv upplevelse som gör att man växer som människa något helt enormt samtidigt som du har det hur kuln som helst! Återigen; Underbart!
Om du lyckats läsa dig igenom hela denna texten så säger jag bara; Bra jobbat! Jag själv hade slutat efter bara några rader, men jag känner att jag vill skriva av mig om den här upplevelsen så att jag aldrig glömmer. Eller att jag skriver om vissa smådetaljer som jag glömt men sedan kommer ihåg medan jag läser:) Här kommer nu sluteligen lite bilder som får avsluta hela karusellen:
En planch som vi skrev på när vi var i Lettland och nu hade de tagit den med sig hit till Sverige så att vi skulle skriva på den här
Jag och Vilda precis innan hon vi går iväg till bussen
On the way to the bus...
Sista bilderna med Lettlandsgänget...kommer sakna er allihop!
Ni ser killen som är allra högst upp till höger (hans huvud som är högre än alla andras). Kvällen innan hade jag av misstag råkat hälla cocacola i hans knä på hans byxor så jag skämdes IHJÄL!!!! Jag sa förlåt typ en miljon gånger och han skrattade väl mest lite åt det och sa att det var lugnt och att han inte blev sur, fast efter att det hände så flyttade han sig flera meter bort ifrån mig... Not so happy afterall....
Tack allihopa, good bye latvians!:)

Onsdagen - Skola och avslutningsfest

2011-03-25 22:41:18
kategori: Lettlands utbytet 2011   [1] kommentera
På onsdagsmorgonen var jag helt slut men vi gick upp i allafall och gick till skolan då vi hade helt vanliga lektioner, skillnaden var bara att vi var dubbelt så många vid varje lektion. Första timmen hade vi geografi och andra timmen hade vi svenska där vi blev indelade i smågrupper. Vi skulle skriva lite om Tartuffes och det var faktiskt ganska kul. Sedan blev det lite diskussioner om vart hur och när vi skulle äta. Några ville äta ute på stan, men det ville inte letterna eftersom de skulle ha sin lettlandsredovisning och behövde öva. Lite bråk uppstod men löstes sedan som tur väl var.
Matte lektionen var vanlig och på svenska, våra gäster hade det nog ganska tråkigt, satt bara och lyssnade.
Sedan var det redovisningarna med alla länder och jag personligen tyckte att mitt Lettlandsgäng hade den bästa eftersom jag tyckte att de hade bäst idée. Dom hade typ en tv-show där de hade en massa kända gäster som berättade om landet. I slutet passade de på att "förödmjuka" oss genom att vissa en massa filmer på oss under vår vistelse där inför alla de hundra pers som befann sig inne i aulan!!! Men det var ändå ganska kul att se och vi skrattade också:) När vi var där blev vi uppdelade i två lag och fick en massa uppgifter vi skulle göra och under uppgifterna blev vi filmade utan att riktigt veta varför. Det var förståss till redovisningen dom skulle ha det till. Trots detta så var deras bäst.
Sedan var det Litauen och de hade en redovisning där de visade en film och sen dansade och visade sina uniformer. Det kändes inte riktigt som att man fick en sådär jättestor bild av hur landet såg ut eller nåt, dom bara skuttade runt lite.
Därefter var det Estland och det var inte kul alls. Av alla 12 elever var det av någon anledning endast tre stycken som hade presentationen och dom hade bara en powerpoint och stod och pratade. Väldigt kort presentation och tyvärr ganska tråkig, de hade kunnat göra så mycket annat roligt och hade kunnat anstränga sig lite mer i min åsikt.
Tillslut var det Tyskland och de hade liksom Lettland en väldigt bra idée. De hade en frågesport där de hade frågor om landet där först tyskarna fick berätta lite om svarsalternativen och vad de trodde och därefter var det resten av ländernas tur att gissa. Litauen vann. Idéen var väldigt bra MEN deras presentation var waaay too loooong, jag kanske överdriver när jag säger att den var över en halvtimme lång, men den var otroligt lång.
Sedan hängde jag och Vilda med hem till Lina och hennes lett och där åt vi och gjorde oss lite i ordning inför festen på kvällen.
Men först var det konsert på rock de la uggla i vår skolcafeteria som vi var på och det var jättekul. Därefter blev det party!!! Ganska kul faktiskt, massa skratt och prat och allt som hör till plus en del kortspel:) Dock ville min lett hem ganska tidigt, redan vid elva så skjutsen kom runt halv tolv och skjutsade hem oss.
Vilda och en annan lett; Aija, lägg märke till att Vilda bär klockan jag berättar om lite längre ner!

Jag är lika glad som alltid


Lina och Emelie


Letter och chips

Väl hemma fick Vilda sina presenter, påskdekorationer till hela familjen, kaffe, te, MASSA GODIS och ett halsband som jag köpte till henne från Glitter föreställandes peacemärket. Riktigt snyggt, dessutom fick hon en röd itemklocka, såndär i gummi och den tror jag hon gillade jättemycket. Hon fick den i söndags och har burit den hela veckan så jag tror att hon gillade den! Jag har en likadan fast vit, ska visa den för er nån dag:)
Sedan blev det lite prat osv och kom i säng runt halv 2 -.-

Tisdagen - Göteborg!

2011-03-25 14:03:05
kategori: Lettlands utbytet 2011   [0] kommentera
På tisdagsmorgonen steg vi upp halv 6 eftersom vi var tvungen att vara vid skolan vid cirka 7 eftersom vi skulle till Göteborg, typ höjdpunkten under hela resan.
Vi gjorde oss i ordning och fick skjuts in till Vmo av Louise och hennes pappa och vi var där i god tid.
I bussen på vg upp till Göteborg satt jag bredvid Emelie och jag somnade. Tydligen tog Emelie en hel del smickrande bilder på mig då som hon visade runt i bussen, härligt!
Vi åkte först på en guidad tur i Göteborgdär vi bland annat stannade vid en kyrka som stod uppe på ett berg typ. Där hade man en underbar utsikt över hela staden. I kyrkan fanns det en jättefin minneslund där man kunde lägga stenar för att "bli av med alla bekymmer".
Sedan åkte gick vi och åt lunch på mcdonalds för att sedan åka till volvo med alla gäster. Det var ashäftigt och det var så stort så att man var tvungen att åka ett sort tåg genom hela fabriken. Trots att vi åkte det här tåget tog hela turen över en timme så då förstår ni hur stort det verkligen är. Kameror och mobiler var totalförbjudna så det blev inga bilder.
Därefter blev det shopping i fyra timmar och det var jätteroligt. Köpte en rosa stickad tröja på cubus, presenter till Vilda och lite pyssel från Lagerhouse och lite annat smått och gott!
Vid sju tiden åkte vi hem och vi var hemma runt tio tiden. Kom i säng vid tolv tiden och då var både jag och Vilda helt slut.

Måndagen - Skola och aktiviteter

2011-03-25 13:43:46
kategori: Lettlands utbytet 2011   [0] kommentera
På måndagsmorgonen vaknade vi vid sextiden och åt frukost (jag drack juice och hon åt, jag har nämligen ingen aptit om morgonarna what so ever) och sen gick vi. Vi hade gått cirka 15 meter innan jag gjorde bort mig totalt och gjorde värsta backflippen när jag halkade på en isfläck!!! Dert var aspinsamt, jag fjorde inte illa mig men landade liksom på ryggen och och så chockad så jag börja babbla på svenska och hon fattade ingenting och det var bara allmänt pinsamt!!!
Vi kom iaf till skolan och lämnade av våra gäster för att de skulle på studiebesök och vi hade lektioner.
sedan blev det välkomnande i aulan och sedan lunch. Därefter var det drömstaden, alla blev indelade i grupper med några från varje land i varje och då skulle man tillsammans rita sin drömstad på ett jättepapper och det var tvungen att innehålla nånting från varje stad (nånting från Sverige, Tysklnd, Lettland, Estland och Litauen) och det var jätte roligt. Vi gjorde en en drömö som vi döpte till "Glarv Island", där glarv var alla initialerna från våra respektive hemstäder.
Våra letter
Sedan blev det aktiviteter i Gympasalen Tinas Ö. Jag och Lina hade en station med frågesport i ett övergivet omklädningsrum och det var bland det tråkigaste jag gjort ever. I böran var det roligt, men man blev snatr less av det eftersom man ställde samma frågor hela tiden  och det tog aslång tid för alla lagen att komma igeniom alla frågor. Dessutom var det fyra lag som inte kom, så poängihopräknarna (vad ska man kalla dom?) tyckte inte att man behövde våra poäng. Vi hade alltså stått där i två timmar till ingen nytta alls när vi istället hade kunnat vara med de andra och gjort massa roliga aktiviter. Jag var ju lagom glad då.
Kvällen blev desto bättre, en av tjejerna i gruppen hade tillgång till en högstadieskola eftersom hennes mamma jobbar där så vi hyrde hela skolan där vi lagade mat (pommes frites, korv, biff och bearnaisesås) och därefter tittade vi på film. Runt tiotiden åkte vi hem och kom i säng nångång efter tolv.
En riktigt mysig kväll!

Söndagen - Pizza

2011-03-25 13:28:56
kategori: Lettlands utbytet 2011   [0] kommentera
I söndags kom de med bussen cirka tio över sex och det var asnervöst! Direkt efter att vi träffat varandra hängde jag, Cindy, Emelie och våra letter med hem till Lina och hennes lett och där stannade vi i en timme och spelade kort innan vi gick iväg för att äta pizza med resten av Lettlandgänget. Vi åt på ett kvartershus och åt och körde maffia och vi stannade till cirka tio innan vi åkte hem. När vi kom hem visade vi Vilda runt och sen satt hon jag och mamma och drack te ihop i köket med tända ljus och pratade om allt mellan himmel och jord. Det var asmysigt!!! Vid tolvtidden gick vi och lade oss och då var jag astrött!
Vi fick en massa presenter av henne, massa lettiskt godis bland annat och det var jättegulligt av henne:)
Emelie och Cindy till höger och deras respektive letter till vänster

Nu är det över

2011-03-25 12:57:00
kategori: Lettlands utbytet 2011   [0] kommentera
Nu är veckan med våra letter över och det har minst sagt varit en intensiv vecka med både skratt och tårar. Att vara värd för våra respektive letter var mycket mycket svårare än jag nånsin anat och är verkligen totalt utmattande, men vi har ändå haft otroligt roligt ihop och jag är så himla glad över att jag gick med i det här utbytet! Tänkte skriva lite om vad som hände varje dag i olika inlägg, och dom kommer komma upp efter hand under dagen!

I'm freaking out

2011-03-20 15:25:20
kategori: Vardag   [0] kommentera
Idag kommer min lett och jag är helt gaaaalet nervös!!! Som jag sagt till många andra så fattar jag egentligen inte varför. Det är ju de som har störst anledning till att vara nervösa som ska bo på ett ställe de aldrig varit på, vi ska bara vara trevliga och få dem att känna sig välkomna. Det kanske är just det som gör att man är nervös, att man misslyckas med detta och att de inte kommer att trivas...
Men men, det ska bli sjukt kul iallafall!!!

De kommer vid 6-tiden och vid sju ska vi äta pizza med hela lettlandsgänget ska bli smarrigt! Hoppas på att veckan blir så bra den bara kan bli!!
Min lett och jag:)

Söting

2011-03-18 18:18:29
kategori: Sett på youtube   [1] kommentera
Här kommer ett klipp på en av de sötaste flickorna jag nånsin sett!
Jag älskar att hon verkligen sjunger med hela ansiktet och kroppen. Så otroligt söööt
UPDATE: Kolla den här lilla bedårande tjejen som visar på riktig attityd när hon säger "whaevvaaaa"
Älskar att hon lixom snejkar lite med huvet och himlar med ögonen!:) Båda de här är bland de sötaste jag någonsin sett. I love Asianpeeps<3 (känn dig träffad cindy;))

Studiedag = pluggdag. Och lite möblera-om-dag

2011-03-17 13:13:20
kategori: Vardag   [0] kommentera
Idag har jag studiedag och det är riktigt härligt! Dock blir det inte så mkt vila för mig, jag har nämligen prov imon i samhäll så det blir till att läsa på en hel del!
Sen håller jag även på att möblera om lite granna i mitt rum, jag har satt upp nya gardiner köpt en stor tavla och ska snart sätta in en ny garderob som är både större och snyggare än den jag har nu, den är dessutom sönder så dte är på tiden att den fixas till:)
Anledningen till att jag gör detta nu är att jag för finbesök från Lettland på söndag! Jag var i Lettland med skolan i höstas och bodde hos en helt underbar familj, och nu ska tjejen, Vilda, komma och bo hos mig i en vecka och det ska bli så himla kul!
Det är skolan som anordnar alltihop och det blir en fullspäckad vecka med både aktiviteter och studiebesök så jag ser verkligen verkligen fram emot detta! Det ska bli så himla kul att träffa Vilda igen som är hur gullig som helst och vi har haft kontakt med varandra sedan jag åkte därifrån.
Så när hon kommer hit så ska hon få mitt rum och det är därför vi måste fixa lite, det har sett ut som ett bombnedslag just nu^^ Jag vill ju att hon ska trivas jue!!!
Kommer kanske upp lite bilder på hur mitt rum ser ut så kan ni få se det:)
men nu ska jag läsa och protektionism, hejdå! <3

Mys med filmer

2011-03-15 21:00:09
kategori: Vardag   [0] kommentera
Idag har jag haft kort dag med endast två lektioner, och under en av håltimmarna så satt jag och Emelie och garvade ikapp till "Vampyrer suger" och samtidigt som den verkligen suger så är den underbart rolig! Som jag skrev igår så älskar jag när man gör parodier på rekamfilmer, detta gäller även vanliga filmer.
Ett krav är dock att man måste ha sett twilight och new moon, annars fattar man nada:)

Sedan tittade jag på "I rymden finns inga känslor" och den var bra, men jag blev faktiskt lite besviken. Den var inte riktigt som jag hade trott att den skulle vara, men den var fortfarande bra:)
Nu är klockan 20.59 vilket betyder att det bara är en knapp minut kvar tills premiären av den nya säsongen av desperate housewives börjar!!
SO LOOOOONG!:)

Nya Ica reklamen

2011-03-14 20:53:05
kategori: Sett på youtube   [0] kommentera
Har ni sett den nya icareklamen? Dom gör en parodi på den där riesenreklamen med typ byggjobbare och har gjort en icaversion av den. Här kommer den:
Och här kommer orginalet
Jag älskar när man gör parodier på reklamfilmer, det får dem att bli dummare än de verkligen är, hellenius version "dagarna vi har på dagarna" är bara ett exempel! Måste göra klart mina dagar kom jag på nu, det är bara en kvar nu, kommer upp i veckan förhoppningsvis!

Jag älskar semlor

2011-03-14 10:36:00
kategori: Bilder   [0] kommentera
Här kommer lite bilder när jag åt semla ( jag var ju sjuk på fettisdagen, men här kommer lite bilder från dagen efter då jag smaskade i mig min andra semla för i år)
Kolla vilken läskig bild! Ser ut som ett spöke eller nåt!
Mums filibaba!

Lugn vecka framöver

2011-03-13 18:16:20
kategori: Vardag   [0] kommentera
Tjena tomater, vad hittar ni på?:) jag softar, tar det lugnt och njuter av att jag inte har några läxor! jga har ju i några inlägg berättat att vi har gjort besök på olka företag och nu har vi haft en ganska stor (läs jättestor) uppsats om ett av dessa och då valde jag Peltor, och detta har tagit all min tid den senaste veckan.
Men nu är jag tillbaka och förhoppningsvis kommer det att bli något inlägg varje dag framöver:)
Hade lite tråkigt igår så jag satte mig och ritade lite och ritade av ett öga, här kommer det:
Jag blev faktiskt ganska nöjd, man ser ju att det är ett öga:) Blev lite missnöjd med irisen och reflektionen, men övning ger färdighet!
Nu ska jag glo på Pretty woman, bye:)

Fettissdagen och kvinnodagen

2011-03-08 19:49:45
kategori: Vardag   [0] kommentera
God afton! Idag är det internationella kvinnodagen och även fettis-dagen (vet att det egentligen är fet-tisdagen, men det är bara betoningen som skiljer orden åt)!
Kvinnodagen har jag dessvärre inte märkt av så mycket eftersom jag bara har legat hemma och har varit sjuk, men när mamma kom hem hade hon med sig två semmlor hem till mig för att muntra upp mig.
Semlor = God uppmuntran! Har redan ätit den ena och ska precis äta den andra nu (y)
Glad kvinnodag och fettisdag allihopa!:)

Hej igen

2011-03-07 22:01:12
kategori: Vardag   [0] kommentera
Kära läsare
Hej igen! Har haft en liten minibloggpaus, har haft det lite jobbigt ett tag nu men försöker blicka framåt och hoppas att allt löser sig för mig och att det snart ljusnar för mig.
Jag är sjuk just nu, jag hade lite ont i halsen i morse men trodde bara att det var för att jag legat med öppen mun, (sover så ibland) men det blev värre och värre framåt eftermiddagen och sedan fick jag feber så jag blir hemma imorgon -.- Perfekt tajming eftersom jag har engelskaprov imorgon, men jag får helt enkelt ta igen det senare. Måste vekrligen bli frisk till på fredag då jag har inlämning, eventuellt redovisning.
Märker att statistiken ligger kvar på unngerfär samma nivå, det är jag glad för!
Men nu ska jag nog sova, huvudet värker som bara den och jag är trött.
Godnatt!<3

Tillbaka till startsidan


bloglovin