Ullared imon!

2011-07-31 22:58:52
kategori: Vardag   [0] kommentera
Jag är supertaggad just nu för imorgon ska jag hänga med Louise och hennes föräldrar till Ullared! Det betyder shoppinghysteri och kundvagnsrejs med arga tanter, I'm lovin´it!

Om jag köper lite snygga kläder så lovar jag att visa upp dem!
Bilden hittar ni HÄR.

Kinesisk reklamfilm - halt hår

2011-07-31 11:07:00
kategori: Sett på youtube   [0] kommentera
Tänk om våra svenska reklamfilmer var lika idiotiska som de i Kina? Vardagen skulle vara så mycket roligare då.
Han liksom tar i hennes hår, och så är det så halt så att händerna och hela han halkar ner vid hennes bröst. Det finns två ganska intressanta faktorer jag skulle vilja ta upp här nedanför.
  1. Killen måste lägga HELA sin kroppsvikt i tjejens hår för att kunna glida ner på det där sättet. Vilken kille gör så, han drar ju henne i håret i så fall!
  2. Killen stannar kvar i samma position i 7 SEKUNDER!!! Om man nu hamnar i en sån situation tar man bort händerna och sin surprise min och ber om ursäkt, man ska inte hålla kvar händerna och gapa som ett perverst fån.

Tsatsiki och morsan

2011-07-31 00:02:29
kategori: Vardag   [0] kommentera
När jag skulle träffa Lina idag så var jag tvungen att vänta i nästan två timmar eftersom det inte gick något senare tåg. Dock tog jag det med ro och gick till bibblan och tänkte koppla av lite med datan.

Jag kollade runt lite bland barnböckerna och hittade Tsatsiki och morsan och började kolla lite i den. Det slutade med att jag läste ut HELA BOKEN och var precis klar då det var dags att gå så det var perfekt tajming.
Dessutom blev jag sådär härligt nostalgisk så det gjorde ingenting att jag behövde vänta på bibblan!

Två härliga dagar

2011-07-30 23:50:21
kategori: Bilder   [0] kommentera
Igår var jag med madde hela dagen hemma hos henne och vi hade det hur kul som helst! Vi snackade en massa om en massa och spelade wii fit och det var asroligt! Vi skulle bland annat
  • undvika att få pandahuven i huvudet
  • gå balansgång
  • köra segway och akta sig för elaka mullvadar
  • flyga runt i kycklingdräkt
  • hoppa backhopp
  • Fånga blåa, gröna och röda fiskar (dom röda var bäst)

En lyckad dag helt enkelt, tack madde! Ni hittar madde HÄR!
Arrie, madde och jag. Yes Arrie, du får också vara med, hoppas du har det bra borta i solen!
Idag så var jag och fikade med Lina och det var jättetrevligt. Vi passade på att vara onyttiga genom att äta varsin foccacciatallrik som var huuuur god som helst!
Blir hungrig bara av att kolla på bilden. Och ja, det är mitt tuggummi på vänster sida av tallriken och nej, jag kände inte för att ta bort det när bilden togs. Dessutom fick jag TRE såser (Jag fick två och lina ville inte ha sin) så nu ska här ätas sås!
Tack för dagen Lina! Ni hittar lina HÄR!

Resten av sommarlovet

2011-07-29 18:05:00
kategori: Vardag   [1] kommentera
Här kommer mit schema inför nästa vecka:
Dessutom så ska min morbror och hans fru åka till Italien i en vecka och då ska jag och en annan släkting passa deras hus. Så det blir en hel del åkandes fram och tillbaka och för att det hela ska funka så har min morbror fixat folk som kan skjutsa mig dit och hem varje dag eftersom de bor i skogen (inte riktigt men det går nästan inga bussar dit för det ligger ganska avlägset). Men det ska bara bli kul!

Så det är min vecka, jag fyller år den sjunde, alltså nästa söndag (grattis till mig!) och den 11:e åker jag till mitt älskade Stockholm! Då ska jag bo hos min bästa kompis Sandra och hennes familj (hon och jag är bokstavligen uppvuxna tillsammans, berättar mer om henne en annan dag) och stannar där till den 15:e.

Därefter vet jag inte riktigt vad jag ska göra, förmodligen njuta av friheten innan skolan börjar och en massa måsten med läxor och allt som hör till börjar igen. Jag våndas.

Hemma nu

2011-07-29 00:15:28
kategori: Vardag   [0] kommentera
Kom hem idag från mormor och ska snart gå och lägga mig. Har pratat med Louise i över två timmar ikväll, trevligttrevligt! Jag kanskekanskekanske ska få hänga med henne och hennes familj nästa vecka till Ullared, hoppashoppashoppas! Imon skriver jag om mitt fullspäckade schema nästa vecka, tror det kommer bli en ganska bra vecka nämligen!

Vill inte åka hem...

2011-07-27 22:13:19
kategori: Vardag   [2] kommentera
Jag har varit hos mormor nu sen i lördags och imon åker jag hem (trodde det skulle bli på lördag men det blir imon istället). Vi har det så otroligt mysigt ihop (precis som vi alltid har det) så jag vill verkligen inte.

Idag har vi gjort en massa saker, bland annat lagat en massa trasiga saker så att de är som nya igen. Sedan gick vi och köpte bakelser och satt ute på balkongen och fikade resten av eftermiddagen och det var jättehärligt! Jag lägger ju (än så länge iallafall) inte ut några bilder på familjemedlemmar och sånt, men ni kan se en bild påååå *trumvirvel*.... Bakelserna!



Vi delade på dem så att vi fick en av varje halva, bådas favorit var den översta då den understa nästan bara bestod utav grädde.. Men mysigt var det iallafall!

Älskande fjärilar...

2011-07-26 22:37:08
kategori: Allt som är random   [1] kommentera
Igår var jag som sagt hos min morbror som fyllde år och han har den mest otrlogia trädgård jag någonsin varit i. Anyhow, jag kollar runt lite och  tar lite bilder på blommor och sånt eftersom jag vill vara som alla andra coolingar därute och ta utsökta blombilder med små luddiga humlor på (sånna bilder är så fina!). Då ser jag två fjärilar SOM PARADE SIG! Öhhh vad töntig du är Stina Lise, öhhh det är ju naturligt öööhhh (vissa i min klass låter "öööhhhh" när nån kommer försent till lektioner), men jag har aldrig sett det förut och det såg jättelustigt ut! Bildbevis kommer här: 

Det kanske inte ser ut som att de gör det men det gör de!

Tycker sånt är lite småkul faktiskt, dom bara gör det helt utan att tänka på vem som kan se dom.. En morgon när jag var på väg till skolan nån gång i våras så såg jag två KOSSOR SOM GJORDE SAMMA SAK! Jag var helt traumatiserad  i bussen efteråt...

Glömsk som jag är...

2011-07-25 21:39:21
kategori: Vardag   [2] kommentera
Förlåt för dålig uppdatering men jag är hos mormor just nu och då glömde jag ta med internet hit! Dock åkte vi en sväng förbi Bor då vi skulle fira min morbror som fyller år idag (grattis till honom) så då kunde jag hämta det, tack ändå för att ni hänger kvar, besöksstatistiken är ändå på en (relativt) hög nivå!

Ofattbart

2011-07-23 10:39:56
kategori: Vardag   [0] kommentera
Det som hänt i Oslo och Utøya är något som skakar hela världen just nu och man kan nog inte beskriva i ord hur de drabbade och anhöriga känner sig just nu. Att brutalt och kallblodigt mörda oskyldiga barn och ungdomar är något jag aldrig kan förstå, förmodligen ingen annan heller. Så meningslöst!
Man kan bara tänka sig skräcken dessa människor måste ha känt, de som gömde sig bland klippor och stenar, i vattnet och skogen. Mina tankar går just nu till de skadade, de drabbade, de döda och de anhöriga. Hittills har 91 bekräftats döda från både Utøya och Oslo. Detta är enligt medierna det värsta attentatet i Norges historia sedan kriget.
Att ett hat hos en enda individ kan driva en person till att utföra dessa vansinnesdåd känns helt sjukt. Det är ofattbart.

Märklig dröm

2011-07-22 19:37:35
kategori: Allt som är random   [0] kommentera
Jag hade en märklig dröm inatt där jag hade världens panik eftersom studentbalen skulle vara imorgon och det hade jag helt glömt bort. Jag hade varken klönning, skor, håruppsättning eller något sånt så det slutade med att jag gick i morgonrock och ALLA gapskrattade åt mig. Det var jättehemskt! Så för att undvika att detta blir verklighet så har jag redan nu börjat kolla lite på balklänningar. Det är ju inte förens i juni men det skadar inte att börja fundera lite på hur man ska se ut...

Nån böljande chiffongklänning kanske?
Grekisk inspirerad afton klänning 15986
Dock är den waaay för dyr för min plånbok, men drömma kan man ju alltid!

Skitmsn!

2011-07-21 15:18:11
kategori: Allt som är random   [2] kommentera
Jag är arg på msn! Jag var ju som sagt med Sandra, Arjana och Cindy ugår och vi tog en massa bilder med Arijanas systemkamera. Senare under kvällen igår så skickade Arrie alla sina bilder till mig via msn snabbchatten och jag sparade ALLA! Och nu kan jag inte hitta dom och jag tror faktiskt inte att de existerar på min data!!! GRRR, jag blev skitarg!

Skitdata och skitmsn!!!

Wizard love

2011-07-21 13:57:00
kategori: Sett på youtube   [0] kommentera
Här kommer en låt av min favorit vloggare Meekakitty och Heyhihello which I love. Lyssna på texten, den handlar om en kille i slytherin som blivit kär i en tjej från gryffindor och så sjunger dom en massa random skit om typ butterbear och sånt. 
Jag är inte ett sådär jättestort fan av wizardrock och sånt, men den här låten gillar jag faktiskt!

Härlig dag

2011-07-20 20:59:35
kategori: Vardag   [2] kommentera
Idag har varit en riktigt härlig dag, som rubriken kanske avslöjar. Jag cyklade till stationen (älskar att cykla fast jag är skitdålig på det, ramlar nämligen omkull hela tiden) och åkte in till Värnamo och mötte Arrie, Cindy och Sandra. igenbVi åt glass och fotade en massa med systemkamera och pratade en massa. Det är så kul att äntligen kunna träffa lite folk igen!
Bilden är knyckt från Arijana!
115 bilder blev det sammanlagt och ni kan hitta några av dem på AUDIOLAND.BLOGG.SE!!!
Arrie åker iväg imon till Kroatien och Zagreb och massa ställen i 4 VECKOR!!! Kommer sakna henne....

Tagga Tintin!!!

2011-07-20 00:14:42
kategori: Sett på youtube   [0] kommentera
Det ska komma en Tintinfilm i oktober av Steven Spielberg and I'm so exited! Om jag fattat det hela rätt så är det riktiga skådespelare i filmen men att de blivit animerade i Motion Capture. Resultatet verkar ganska bra, iallafall när man ser trailern. De ser verkliga ut men ändå inte och de har fortfarande kvar de ansiktsformerna som Hergé tecknat i serierna som nästan liknar karikatyrer. Det tycker jag är bra för då finns känslan kvar som man har när man läser/tittar på den tecknade versionen. Dessutom är ju Tintin hur söt som helst!
Både jag och mamma älskar Tintin så vi ska definitivt se denna i höst.

Glassincident

2011-07-19 22:01:47
kategori: Allt som är random   [0] kommentera
Jag var med om en liten glassincident idag. Jag och cindy skulle köpa glass och jag ville ha den nya twister som kommit som jag gillar asmycket, jag älskar nämligen isglass.

Jag: Hej! Jag skulle gärna vilja ha en twister. Den nya smaken.
Tjejen: Ja, varsegod.
Jag ser att det är den gamla glassen.
Jag: Nej det här är den gamla glassen. Jag vill ha den nya smaken.
Tjejen: Det är den nya smaken, det är bara en annorlunda ettikett.
Jag: Är du säker?
Tjejen: Ja.
Jag är skeptisk men öppnar ändå glassen och ser till min stora fasa att det är den gamla, som jag inte gillar (jag kan äta den men föredrar helst något annat om jag kan)!
Jag: Det här är den gamla glassen.
Tjejen: Nej det är den nya.
Jag: Nej det är den gamla, det har kommit en ny nu med en ny smak men du gav mig den gamla.
Tjejen: Nej det är den nya.
Cindy: Det är två helt olika glassar och det här är inte den nya.
Tjejen: Nej det är den nya. Vi har fått in den nya glassen och vi har den gamla glassen och du har fått den nya.
Jag: Men det är en annan smak på den och den jag fick är den gamla.
Tjejen tar fram själva glasskartan och påstår fortfarande att glassen jag håller i är den nya trots att den ser precis likadan ut som den gamla på kartan.

Jag blev trött på att diskutera så det hela slutade med att jag fick äta upp twistern jag köpt eftersom jag redan öppnat den och jag blev skitsur. Jag ville ju ha den nya glassen *gråter en skvätt* !!!
Dock var det ganska mysigt ändå att sitta och äta glass på stationen, även fast jag fick skitglassen.
http://louiseaugustsson.blogg.se/images/2011/40100_twister_fruit_142978409.png
Superglassen jag ville ha
Äckelglassen jag fick (den är inte äcklig, jag tycker bara inte om den så mycket). Eftersom jag blev så sur på den så får den bara en liten bild, mohahahahaaaha!!!

Cindy idag!

2011-07-19 17:24:03
kategori: Bilder   [0] kommentera
Idag har jag varit med Cindy och det har varit jättekul! Vi åt korv, spelade wii och snackade en massa skit om allt och ingenting. Härlig dag! Imorgon blir det avvinkning av Arijana och på torsdag drar jag iväg till världens bästa lina! Helgen spenderas troligtvis hos mormor, har nämligen inte träffat henne på hela sommaren(!) så det ska bli roligt!
Cindy och jag på maskeradfest i vintras då jag klädde ut mig till Robin hood/Peter Pan (jag såg ut som en blandning mellan båda när utstyrseln var klar(!)). Cindy hade klätt ut sig till Hagrid.

Wedding proposal

2011-07-19 01:07:33
kategori: Sett på youtube   [0] kommentera
Varför skriver du på engelska Stina Lise? Jo för att det är så kul att bada med kläderna på (älskar tjorven och melker). Nej men det är för att det låter mycket snyggare! Ordet frieri tycker jag låter jättetråkigt och faktiskt rätt fult så därför blir det engelska istället. Här kommer ett litet annorlunda wedding proposal som fått cirka 1,7 miljoner views på bara en vecka. 
Tänk paniken man får när man ser sin pojkvän (blivande man) falla ner för en byggnad för att sedan inse att det faktiskt bara är ett riktigt coolt wedding proposal (jag tänker inte skriva ordet på svenska) och bli lyckligast på jorden, typ.
Många säger att den är fake och att det är reklam för de flaskorna som alla håller i händerna. Fake or not, jag tycker iallafall att det är en rätt gullig video, trots att killen allt faktiskt känns väldigt spelat.

Skolan börjar om en månad!!!

2011-07-19 00:14:25
kategori: Skolan   [0] kommentera
Panik!!! Skolan börjar ju för 17 om en månad! Kan knappt fatta det, sommaren har ju knappt börjat, nu är det bara en månad kvar. Blää på det säger jag! Orkar verkligen inte, vill ju ha sommar hela tiden. Ska dock jobba hårt nu sista året och ta vara på sista tiden i gymnasiet. Dessutom tar vi ju studenten så det är väl (förmodligen) en hel del grejer att fixa tills dess (menar typ bal, studentfest, mössor och all skit som hör till). Kommer bli skoj!!

Softarhelg med lillkusinen

2011-07-17 14:36:46
kategori: Vardag   [0] kommentera
Hejsan hoppsan lillebror! Hur har ni det? Jag har en riktig slapparhelg med min yngsta kusin som är här över helgen. Helmysigt. Vi har haft vännermaraton och spelat en massa kortspel och sånt så det har varit toppen!

Svar till Elina angående min gitarr och ålder: Tackar! Gillar också min gitarr, dock har jag den bara över sommaren men jag hoppas på att kunna skaffa en ny snart! Jepp, jag är (tro det eller ej) 17, fyller faktiskt 18 nu i början på augusti så då blir jag vuxen!! Dock är jag väl medveten om att jag ser ut som en liten 14-åring, har alltid sett yngre ut än jag verkligen är men det är faktiskt ingenting jag bryr mig om sådär jättemycket. Det är så det alltid har varit så det spelar faktiskt inte så stor roll. Tack för din fråga och hoppas att du blev nöjd med svaret!



Don't cry because it's over. Smile instead, because it really happend

2011-07-14 23:54:04
kategori: Vardag   [0] kommentera
This helps me a lot right now.

Tomhet

2011-07-13 18:39:42
kategori: Vardag   [0] kommentera
Rubriken beskriver den känslan jag har just nu. Jag har nu sett den sista harry potter filmen och nu är allt slut. Det kommer inte att komma fler filmer eller böcker och jag är helt otroligt ledsen över det. Det är bara en film, men alla böcker och filmer representerar tillsammans min barndom och med denna film har min barndom på ett sätt fått sitt slut. Känns bara så tomt.

Filmen var iallafall toppenbra, men sorglig som 17, hoppas ni gillar den ni som ska se den ikväll. Skriver inte så mycket mer för att inte avslöja något för er som inte läst den.

Ha en god afton!

Harry Potter och dödsrelikerna del 2

2011-07-13 00:41:32
kategori: Vardag   [0] kommentera
Om 12 och en halv timma sitter jag i en biosalong och väntar på att se den sista Harry Potter filmen!!! Jag är skitspänd över hur den kommer bli för verkligen ALLA recensioner säger att den är hur bra som helst och ger den toppbetyg. Det gör ju bara att ens förväntningar blir skyhöga, men jag tänker vara helt nollställd och tänka att alla säger att den suger så kanske den lever upp till förväntningarna!

Ska nog shoppa lite imorn om jag hinner, åker in med mamma tidigt på morgonen så har vi en heldag/halvdag i Jönköping och det ska bli mysigt. Vi kan gå och fika lite och gå på stan så det blir nog bra, sen gå på bio såklart. Anledningen till att jag går med mamma och inte mina kompisar som faktiskt ska gå senare på kvällen i Värnamo är att mamma och jag alltid (undantag två filmer) har gått på premiärerna tillsammans så därför känns det extra roligt och speciellt att avsluta det hela tillsammans, det har blivit lite utav en tradition. Dessutom gillar hon också Harry Potter!

Men nu ska jag gå och lägga mig så jag är utvilad tills imon!
Kram

Videologg 2

2011-07-12 19:25:53
kategori: Videobloggar   [1] kommentera
Här kommer min andra vlogg, from me to you. Den är filmad i all hast och är väldigt tråkig, men nu har jag iallafall nånting att ge er! Jag ska försöka hitta något bra vidoredigeringsprogram (som är gratis) så kan det kanske bli lite roligare! Jag har tittat lite på Imovie, dock vet jag inte om det är gratis, någon som vet? Här kommer videon iallafall!
Det jag säger i slutet är att jag undrar om man kommer läsa typ "Harry, Ron, Hermione och Stina Lise gick till sin lektion i Örtlära i växthus tre för att möta Neville" och att jag tycker att det verkar lite märkligt men hoppas att det blir bra.

Men men, den som lever får se. Vi får reda på mer den 31 juli (Harry Potters och Jk Rowlings födelsedag) så får vi se hur det blir!

Pottermore

2011-07-12 12:47:41
kategori: Sett på youtube   [1] kommentera
Som jag skrev innan så blir det lite Harry Potter tema på bloggen nu och här kommer det första, nämligen Pottermore. Jag pratade med min svägerska (det låter så gammeldags att säga svägerska, men hon är ju min svägerska så därför skriver jag det) och hon berättade att JK Rowling bestämt sig för ett nytt projekt, nämligen Pottermore. Ni får reda på allt i videon under där hon berättar lite om det, det kommer tydligen att bli någon slags ny läsupplevelse på internet där vi läsare själva är med på något sätt.
Jag är jättespänd på det här och jag hoppas verkligen att det uppfyller ens förväntningar!!! Jag blev verkligen jätteglad när jag fick reda på det, för än är allt inte över, det finns lite kvar (förhoppningsvis). Vill gärna ha reda på vad det där med ugglan är för nånting, jag vill ju vara med och shejpa experiensen! Vad tror ni att det betyder?

Städdag

2011-07-11 18:13:16
kategori: Vardag   [1] kommentera
Idag och imorgon har jag riktiga städdagar då jag ska rensa ut hela garderoben från gamla kläder och trasig skit så att det blir lite mer ordning. Vi har typ en mini walk-in-closet, vilket inte alls är lika glamoröst som det låter, och den är fullproppad med saker jag bara slängt in för att bli av med dem. Men nu blir det ändring på det så jag har sysselsättning i två dagar frammåt!

På onsdagen är den sista Harry Potter premiären och jag är JÄTTELEDSEEEEN!!! Jag berättar mer i videologgen sen, men jag är verkligen jätteledsen över det!!! Kan inte fatta att det bara tar slut redan i övermorgon.. Det kommer iallafall bli lite Harrypotter grejs på bloggen nu och det får ni faktiskt stå ut med :)
Hej så länge!
Bilden har egentligen ingenting med texten att göra, men det var så länge sen jag la upp bilder här i bloggen. Här är louise och jag och vi är jätteglada eftersom att man delade ut GRATIS MUFFINS PÅ APOTEKET KRONAN!!! Jag som är helt besatt i gratis mat och provsmakning gick som på moln!

Bättre uppdatering kommer snart!!

2011-07-10 17:59:33
kategori: Vardag   [1] kommentera
Hej mina fina läsare, här kommer ett litet förlåt på grund av den dåliga uppdateringen. Innan hade jag fullt upp med skolan och så snart sommarlovet dragit igång åkte jag till pappa i Danmark i två veckor så det har varit väldigt hetsigt för mig. Dock lovar jag att det kommer att komma upp en videologg imon eller på tisdag, det blir bra hoppas jag!

Hoppas att ni njuter av vädret och att ni har haft det bra under lovet hittills!

Kan även avslöja att det snart kommer att komma en ny design som, tro det eller ej, är ROSA! Jag är inte så rosa av mig egentligen, men den här gillar jag! Be patient så får ni se den snart!

Tillbaka till startsidan


bloglovin