Varm dag!

2011-05-31 23:11:57
kategori: Vardag   [1] kommentera
Asvarmt idag juh! Det gjorde dte ju inte bättre att jag nästan fick springa till skolan från stationen eftersom tåget var några minuter försenad så jag var kokande under hela franskan!

Påtal om franska så hade jag nationella igår i franska steg 6 och det nog åt skogen kändes det som, inte bra:( får hoppas på dte bästa helt enkelt.

Imorgon är sista skoldagen på hela veckan, sen är vi lediga fram till tisdag och dete ska bli så skönt! Och på torsdag är det Liseberg som gäller och jag längtar som ASET!!! Tråkigt inlägg, jag vet men skitsamma:)

Franska nationella imorgon

2011-05-29 19:16:59
kategori: Skolan   [0] kommentera
Je ne comprends pas!!!! Jag fattar ingenting av franskan känns det som. Och nu ska jag dessutom ha franska nationella imorgon under hela förmiddagen och jag är hur nervös som helst!
Håll en stor tumme för mig imon så att det går bra, behöver all lycka jag kan få känns det som!
Bonne chance pour moi!
Au revoir!

Glad Morsdag

2011-05-29 19:10:56
kategori: Vardag   [0] kommentera
Grattis alla mödrar där ute i världen!!! Jag hoppas att alla uppmärksammat och firat sina mammor så mycket ni bara orkat, det förtjänar de, eller hur? 
Mamma fick det hon önskade sig, nämligen fröer hon ska så till helgen så det blev hon glad över. Sedan fick hon även ett litet kort med en massa roliga citat och händelser vi varit med om de gångna åren och hon blev jätteglad för det!

Knyckt från google.

Tack mamma för att du
är så underbar som du är
och för att du varje dag
bevisar för mig att just
jag har världens bästa mamma.
Jag älskar dig!<3

Kramar sitt barn

2011-05-29 11:39:00
kategori: Sett på youtube   [1] kommentera
Jag gråter nästan av cuteness när jag ser detta klipp, en kattmamma kramar sin bebis när den drömmer.
Det finaste jag någonsin sett! Det är guliigt som det redan är, ungen sover på sin mammas arm och viftar på tassarna i sömnen. Sen kramar mamman bebisen och bebisen liksom sprattlar till med benet. So adorable! Det är vad jag kallar riktig kärlek.

Klippet har legat uppe i två dagar och har redan cirka 6,2 miljoner views, och fler kommer det att bli!

Vloggen blir uppskjuten tills vidare..

2011-05-28 22:38:08
kategori: Sett på youtube   [0] kommentera
Förlåt för att videon inte kommit upp en, men hela videon är störd just nu för den hackar och ljudet hänger inte med bilden och en massa och då vill inte jag lägga upp den, känns så tråkigt för jag vill ju helst att allt ska fungera som det ska. Så antingen lägger jag upp den jag har eller så gör jag en ny helt enkelt, vi får se hur det blir.

Mon ami francais, Cindy, skickade ett jättegulligt klipp till mig som går i samma tema som förra videon, nämligen där ett barn blir skrämt av sin far. Det är just det som händer i detta klipp:
Så sjukt söt, tack för klippet Cindy! Det är så otroligt gulligt att se henne gå från glad mun till uppochnedvänd mun och sen brista ut i gråt. Det ser ut som att hon tänker "Hur kunde du göra så här mot mig? Jag LITADE på dig, men det visade sig att du var någon helt annan!", typ så.

Rädd för snarkning

2011-05-28 09:17:00
kategori: Sett på youtube   [1] kommentera
Sött klipp med bebis som blir rädd för sin pappas snarkningar
Bebisen ser ut som en liten rumpnisse och ser så orolig ut varje gång snarkningen kommer. Urgullig!

Sveriges mest klockrena hemsida

2011-05-27 22:13:45
kategori: Vardag   [1] kommentera
klockren.nu - sveriges klockrenaste hemsida!

Some people come into our lives, leave footprints in our hearts, and we are never ever the same

2011-05-27 19:16:20
kategori: Vardag   [0] kommentera
...

Imorgon kommer videobloggen!

2011-05-26 20:33:51
kategori: Videobloggar   [1] kommentera
Jag vet att jag lovade er videoblogg till idag men den kommer imorgon istället. Då har jag dessutom tid, är nämligen ledig imorgon. Alla andra har nationella i språk under hela förmiddagen, jag har mitt på måndag så det blir ingen skola för mig imorgon! Studera, slappa och städa står på morgondagens schema, JIPPIE!!!

Fick på mig en barnklänning!

2011-05-26 20:00:15
kategori: Shopping   [1] kommentera
Igår när vi var på Lindex tittade vi på barnkläder och hittade en massa söta klänningar! Vi hittade en som var jättesöt och vi skulle mest på skämt se om dne passade mig - och det gjorde den! En bedårande knäkort bröllopsliknande skapelse som var hur fin som helst. Om det inte vore för att jag skulle spara pengar hade jag köpt den direkt!






Om denna kreation ändå kunde befinna sig i min garderob...

Köpte ju nagellack igår med från h&m i dessa färger:
Täcker asbra gör de också så jag är helnöjd, fler färger skall införskaffas snarast!

Underbar dag

2011-05-25 21:53:53
kategori: Mat och annat gott   [0] kommentera
Idag har varit en helt underbar dag! Vi hade endast två lektioner vilket resulterade i att vi slutade 10.30. Därefter gick jag, Emelie, Lina och Louise och shoppade lite, jag köpte två nagellack och tre bh:ar och sedan åt vi på restaurang i 2 timmar. Det var så himla skönt att bara kunna slappna av och slippa tänka på någonting för en stund och bara umgås.
Här kommer lite bilder...

Lina och jag
Fina Lina

Det jag älskar med buffé är att man får ta hur mycket man vill, och det gjorde jag. Kanske lite för mycket dock för jag orkade inte äta upp allt...
Jag gjorde valrossen...
...och det gjorde Emelie också!
Snyggingar

Gitarr

2011-05-24 22:49:32
kategori: Vardag   [2] kommentera
Jag vet inte om jag nämnt att jag spelar gitarr? Det gör jag iallafall och jag började för cirka fem veckor sedan och det är jätteroligt! Vi har alltid haft en gitarr hemma men jag har aldrig på allvar börjat spela men det gör jag nu och tar lektioner varje tisdag, passar super eftersom det är på samma ställe där jag är ledare på och själva miniorerna börjar direkt efter så det är perfekt!

Grejen är att den gitarren jag har hade mamma när hon var tonåring så den har några år på nacken, dessutom så är banden (inte strängarna utan de linjerna som går vågrätt längs hela halsen) jättesmala, nästan platta. Det gör att man måste trycka ned strängarna jättehårt och det är inte det bästa när man är nybörjare. Dock har jag plinkat på så gott jag kunnat och det har gått bra.

Men nu så har min gitarrlärare lånat mig en av sina gitarrer och jag blev JÄTTEGLAD!!! Den är helt perfekt för mig och nu går det riktigt enkelt för mig att spela. Jag får ha gitarren under hela sommaren tills jag får en ny (rykten säger att jag kommer få en i födelsedagspresent) och det betyder att det kommer bli en riktig spelarsommar för mig i år!


Min sommargitarr


Ni kan se min mamma svagt i bakgrunden, förmodligen de enda jag kommer visa här i bloggen... Sorry guys

Småtråkig dag

2011-05-24 21:34:33
kategori: Vardag   [0] kommentera
Hej små igelkottar! Imorgon blir det en ny videoblogg, jag spelar iallafall in en då så kommer den kanske upp senare under kvällen eller under torsdagen. Frågade ju er om vad jag skulle prata om, förslagen som kom var danska och gröt så vi får se vad jag klurar ut åt er!

Idag har varit en kort dag och den har varit lite småtråkig. Mina älsklingar Sofia, Lina och Louise har alla varit sjuka idag så det var inte alls kul, hoppas ni mår bättre så ni kommer imon!!! Dock var ju Emelie och Jenny där så det var blev ganska okej iallafall.

Bilder från pensionärsfesten

2011-05-23 21:52:03
kategori: Bilder   [2] kommentera
Här lite bilder från pensionärsfesten i fredags, alla bildern är knyckta från kompisar så är det någon som vill att jag tar bort bilderna så säg bara till! Den idiotiska anledningen till detta är att jag trodde jag lagt över mina på datan och raderade sedan alla på kameran för att få mer plats eftersom kameraminnet var slut. Nu i efterhand insåg jag att bilderna faktiskt aldrig kom in i datan så jag är asarg på mig själv just nu!!!
Men här kommer lite bilder iallafall.
Hela gänget! Jag är nummer nio från vänster i översta raden, tjejjen (tanten) med käppen.
Lina och Louise (bildernas ägare)
Gänget vid festbordet
Födelsedagsbarnet i egen hög person
Lilla jag med Louises käpp i högsta hugg! Under kvälllen hade jag på mig en svartvitprickig långkjoloch en vitgulprickig blus nedstoppad i kjolen plus lite papilljotter i håret - alltså än fullfjädrad tant!

Jag är jätteledsen över att bilderna försvann, jag hade till och med gjort en videoblogg med mig och louise när vi förberedde oss men den är ju också borta nu... har haft lite request på att göra en till videoblogg så tänkte kanske göra en imorgon, blir det bra? Kom gärna med FÖRSLAG på vad jag ska prata om så blir jag glad!

Min Pappa fyller år idag!!!

2011-05-21 21:40:56
kategori: Vardag   [1] kommentera
Idag er det pappas födelsedag
Hurra Hurra HURRA!!!
Han sikkert sig en gave får som han har önsket sig i år
Med dejlig chokolade og kager till
TILYKKE PÅ FÖDSELSDAGEN FAR! JEG ELSKER DIG!:)

En av de danska födelsedagssångerna! Föredrar faktiskt den framför den svenska, den är mycket gladare och roligare att sjunga. Våran känns så dyster på något sätt. Kanske tar mod till mig någon gång och nynnar på den i någon video en vacker dag!

Anledningen till att det kom med lite danska är ju för att pappa är dansk och bor i Danmark. Jag är ju som jag tidigare berättat halvdansk, alltså blev det den danska sången!

Matten är ÖVER!

2011-05-21 13:02:14
kategori: Vardag   [0] kommentera
Nu är matten äntligen över för min del! Hade Matte C nationella igår, och så länge jag inte får IG så har jag nog sett min sista matteuppgift! Inget mer kånkande på tunga matteböcker och panikattacker över de avancerade miniräknarna! Funderar kanske på att läsa matte D, men vi får se hur det blir.

Var på fest igår, närmare bestämt Emelies födelsedagsfest med temat PENSIONÄRER! Kan ju tillägga att jag var måttligt road av temat, men vad gör man inte för sina vänner?

Idag är jag hemma och gör absolut ingenting, så det kommer nog bli lite mer bloggande idag och kanskekanskekanske en videoblogg med, får se vad jag hittar på att prata om!
Sånt här kommer jag nog att slippa i fortsättningen!

Matte för hela slanten!

2011-05-18 20:46:01
kategori: Skolan   [0] kommentera
Blir inte mycket blogg nu för jag sitter och vrålpluggar matte då vi har Nationella i C-kursen på fredag. Längtar INTE! Kan ingenting och fattar absolut nada av allt vad logaritmer och derivator heter.
Sedan har vi uppvisning på våran alkoholfilm inför klassen imon och jag bokstavligen våndas! Rädda mig någon?!

Ny kategori: Dagens fail

2011-05-18 18:59:15
kategori: Dagens fail   [0] kommentera

Ni vet de där speciella ögonblicken i livet då man verkligen känner att man gjort bort sig, skämt ut sig eller bara rent allmänt misslyckats med något? Allt som involverar detta plus lite till kommer hamna i denna kategori som jag valt att kalla Dagens fail.

 

Här kommer då min första fail, två stycken faktiskt.

 

1. Jag har tappat bort min sjal, eller närmare bestämt min mammas sjal. Jag vet att jag hade den i skolan iag och tror att den försvann vid Geografin. Ska gå till expeditionen imorgon och efterlysa den.

 

2. Skulle ta bussen hem och gick från skolan vid 14.30, bussen skulle (enligt mamma) gå kvart i tre men först skulle jag gå och köpa kattmat på Hemköp med Lina och det var väääärldens kö! Vid 14.38 var vi färdiga och då står bussen vid busshållsplatsen och jag springer som en galen maniac! Bussen står tålmodigt kvar och väntar och alla som ser mig glor på mig som om jag vore en idiot, och sen när jag nästan precis är framme så KÖR BUSSEN IFRÅN MIG!!! Why, WHY would the busdriver do such a horrible thing to me?! När man sprungit så som en galning och sen misslyckats så har man liksom förlorat all heder man nånsin haft i kroppen och man får lugnt stå där och låtsas som att inget hänt, det var meningen att jag skulle totalmissa bussen, inget konstigt alls liksom.

 

Men som tur var hade jag Lina med mig så jag behövde inte skämmas alltför mycket + att det gick en buss till efter svikarbussen som jag kunde åka med så det löste sig iallafall!

 

Mitt fail fick till sist ett lyckligt slut och nu vet jag iallafall att bussen går 14.40 och inte 14.45!


Min första videoblogg, varsegod Arrie

2011-05-16 22:25:27
kategori: Videobloggar   [2] kommentera
Här kommer den äntligen, min efterlängtade videoblogg! Den är inte så lång och så men det är iallfall något!
Jag säger massa mer efter det (snackar massa om dig Arrie!) men då tog minnet slut. Jag stod och babblade på hur länge som helst och sen när jag kollade hur det blev så kom bara hälften med... det jag skulle säga innan den stängdes av var iallafall att min lärare säger att jag kanske kan få VG och det blev jag jätteglad över. Dessutom säger jag att vi skulle springa runt Prostsjön, inte sjunga som det låter att jag säger. Enjoy it peeps!

Dålig uppdatering igen

2011-05-16 22:21:08
kategori: Vardag   [0] kommentera
Vet att uppdateringen varit dålig och det kommer den dessvärre bli nästa vecka också då jag har nationella i matte och redovisning va filmen vi gör i samhäll som handlar om ungdomars alkoholdrickande. Är jättenervös för hur dom kommer att bli och för att visa den för hela klassen... vill INTE!


Fransmännen var ju här hela förra veckan och det var jättekul. Lite annorlunda på ett visst sätt men vi hade ändå kul tillsammans. Kör lite kort update på vad vi gjorde varje dag:
Lördag: De kom vid tretiden och jag och min fransan (Camille) åkte hem till Lina och hennes fransman (Jeremy) och kollade på Pirates of the Carabean 3, eller rättaresagt, jag kollade och de andra tre låg och sov. Sedan åt vi lite och sedan bar det av till välkomstfest för alla fransmännen. Det var jättekul och sen gick vi och kollade på elden, ISKALLT var det, men ändå mysigt:)
Söndag: Jag, Lina och våra fransmän åkte till Rosenlundsbadet och badade, sedan åkte vi till A6 och kollade runt lite och sen stack vi in till Ikea och provade sängar och soffor fram till stängningsdags - runt 6-tiden. Sedan åkte vi hem och åt och sedan bllev det lite Gossip Girl på spanska eftersom min fransyska inte kunde nån engelska. Sen läggdags.
Måndag: Jag hade vanlig skoldag medan Camille var på studiebesök och lite sånt. Inte så jättekul för dem eftersom all guiding var på engelska, ett språk som de flesta fransmän inte kan. Sedan slutade vi vid halv 4 och jag och massa andra med fransmän gick iväg för att gå och fika lite och shoppa på stan. Men min fransyska var inte så sugen på att fika så vi åkte hem istället och kollade på film.
Tisdag: Boda Borg! Alla fransmän och svenskar åkte till Boda Borg i Sävsjö en heldag och det var jättekul! Jag och Camille var i lag med Lina och Jeremy och vi fick bara tre stämplar, men vi kämpade hårt så vi var ändå ganska nöjda. Vissa saker var lite konstiga och man förstod inte riktigt varför vissa saker blev som de blev, men vi hade det kul iallafall och det blev en hel del skratt. Kvällen blev helt underbar då vi åkte hem till Elin där det var massa andra svenskar och fransmän och vi åt korv och pratade och hade det jättemysigt. Sedan blev det Ice Age 2 och därefter bar det hemmåt.
Onsdag: Jag hade vanlig skoldag medan fransmännen åkte till Eksjö och gick på Skurugata. Jag har själv varit där och tyckte att det var jättespännande, men lite synd om fransmännen som var tvungna att gå där en hel dag och frysa när det regnade, blåste och bitvis snöade. Vi fick åka till Paris och shoppa loss när vi var i Frankrike och så får de gå i skogen när de är här... men många fransmän tyckte ändå att det var intressant och kul så det blev nog ganska lyckat iallafall. Därefter blev det fest för fransmännen, det var ganska kul, men det bar hemmåt ganska tidigt eftersom det faktiskt var skoldag dagen efter.
Torsdag: Vanlig skoldag för både mig och Camille, hon fick följa med mig en helt vanlig skoldag och gå på mina lektioner. Det var ganska kul och hon fick se skillnaderna mellan den svenska skolan och den franska. Hon tyckte att vår sksola är mycket finare än hennes men att deras skolmat är bättre. Detta kan jag definitivt hålla med om då de får efterrätt VARJE DAG i skolan i form av olika sockersöta BAKELSER! Dock beror detta på att de betalar en hel del för sin skolmat, en måltid kostar cirka 30 kronor och de betalar en avgift på typ 1000kr 3 gånger om året för sin skolmat (har för mig att det var så mkt). Vi slutade vid halv 4 och gick därefter hem till min kompis Kristina med en massa svenskar och fransmän, därefer blev det pizza och bowling. En helmysig kväll och en perfekt avslutning på hela veckan! Bilder kommer när jag hinner!
Fredag: Bussen mot Frankrike gick vid halv 8 på morgonen och därefter vart det nationella i engelska. Lite småsorgligt när de åkte eftersom man inte vet när man kommer träffas igen... men lyckligtvis har jag lite kontakt med en del fransmän som var här och det är jag glad över!

Arijana... I have a surprise for you...!

2011-05-16 22:04:20
kategori: Vardag   [0] kommentera
Hhihi, överraskningen är att jag äntligen har gjort en videoblogg nu och den kommer att komma upp under kvällen eller morgondagen, håll till godo gott folk!
Bjuder på random bild sålänge!

Cheerleader blir uppäten av en dinosaurie?

2011-05-16 11:02:00
kategori: Sett på youtube   [0] kommentera
Yes, cheerleadern blir faktiskt uppäten i ett enda munstycke, titta och se själva:
Asså jag fattar inte riktigt vad det är som händer, hon dansar någon sorts juckdans mot honom och sen får han ett litet utbrott och äter upp 'na. Älskar hur kommentatorn säger "Thats....that's wrong!". Jepp, det är fel, men väldigt underhållande.

Äkta Harry Potter känsla

2011-05-15 12:56:00
kategori: Sett på youtube   [0] kommentera
Lite häftigt klipp där en gren fallit på en elledning och brinner upp och gör lite häftiga saker, titta och se.
Är det bara jag som tycker att det ser ut som nånting från Harry Potter? Det är något magiskt över det på något sätt. Det loåter lite som att träpinnen skriker ett skrik av dödsångest inför det som händer. Låter lite småscary

Grattis SVERIGE!!!

2011-05-15 00:55:56
kategori: Vardag   [0] kommentera
Vill bara säga grattis till oss i Sverige för den hedrande tredje platsen i Eurovision song Contest! Gillade inte Azerbajdzjan så mycket och kommer inte ens ihåg Italiens låt överhuvudtaget men grattis till de också. Man kan faktiskt säga att vi vann lite också iochmed att det är Sverige som har gjort hela låten, plus att dansarna och kören består helt av svenskar, så det blev lite utav en svensk seger iallafall!
GRATTIS!!!

First kiss

2011-05-10 23:01:37
kategori: Sett på youtube   [0] kommentera
Ett av de mest fina, vackraste och mest underbara klipp jag någonsin sett. Det gör mig lycklig. Så söta!
Älskar hans logik vid 0.26: "you kissed me *hon rapar* I kiss you"
0:40 - första kyssen
0:50 - värsta skrytsamma och stolta minen från honom
0:58 - hans segervrål
1:06 - high five
I mitt huvud har jag redan planerat hela deras framtid tillsammans, att dom blev kära i det här klippet, blir highschool sweethearts, förlovar sig, gifter sig, får 3 underbara barn och åldras tillsammans... hoppas det håller sig mellan dem för evigt (I'm a dreamer...)!

Fransmännen här

2011-05-04 15:56:09
kategori: Vardag   [0] kommentera
Nu är fransmännen här och stannar alltså till fredag. Badhus, Bodaborg och myskväll har hunnits med, under kvällen blir det kanske avslutningsfest med allihopa eftersom vi på fredag har nationella prov i engelska så vi måste alltså vara riktigt utvilade. Alltså har vi festen ikväll. Ganska märklig upplevelse att ha fransmännen här...
Ha en go' afton, kram <3

Batman

2011-05-04 14:11:12
kategori: Sett på youtube   [0] kommentera
Här kommer ett youtubeklipp på en hund som pratar och skriker BATMAN. En awesome person har remixat detta och gjort så att det låter som att hunden sjunger med i Batmans gamla signaturmelodi.
Gulligt, helt otroligt att han kan HELA texten. Hihi, jättesöt! Skrattar inte bara åt hunden utan även att själva introgrejen när det slåss, hur kan man inte tycka att det är lite småroligt när det står "POW!", "ZOK!", "BIFF!" och "OOOOP!" när dom slåss?

Tillbaka till startsidan


bloglovin