Idag tar jag studenten!!

2012-06-15 00:25:29
kategori: Studenten   [0] kommentera
Nu är det äntligen min tur att åka flak i småtoliga mössor och skrika ut min glädje tills halsen gör ont! Jag tar nämligen studenten imon och det ska bli så himla skönt, sorgligt, underbart och förfärligt på samma gång. Även om ett antal tårar kommer att fällas under dagen så ska jag försöka vara så glad jag bara kan!

Här kommer bild från balen igår, som var helt underbar!





Vet dock inte vad det är för bild för min data låter mig inte se den, men om jag är med så har jag lockigt hår på vänster sida och en gammelrosafärgad chiffongklänning med en axel!

Bal imorgon!

2012-06-13 00:55:53
kategori: Studenten   [0] kommentera
Holy shit vi har trätt in i studentveckan och det är dags för bal imorgon! Jag är skitnervös, lovar att jag kommer ramla i backen på väg ner och göra bort mig inför hela Värnamo stad.. Men vi får väl hoppas på det bästa helt enkelt, det blir förhoppningsvis bra! Ska vara hos madde och byta om där efter besök hos frisören, ska bli kul!

Nu ska jag gå och lägga mig och förhoppningsvis få mig en riktig skönhetssömn! God natt <3

Home again

2012-06-11 18:56:08
kategori: Vardag   [1] kommentera
Nu är jag hemma i mitt älskade Sverige igen! Så sjukt skönt för jag har längtat hem till mamma som bara den. Men vi har haft så otroligt roligt och jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden och uppleva allt en gång till! Vi har haft det helt unnderbart och resan har verkligen varit värd var ända liten krona! Jag är så himla glad att jag åkte trots att jag var så livrädd. Jag klarade mig från magsjuka som jag var så rädd för att jag skulle få, däremot har jag rykt på en förkylning, men det går förhoppningsvis över till onsdagen då jag har bal!

Bilder kommer senare för jag har inte riktigt tid nu, men det blir ett antal iallafall för kameran har funnits med hela resan.

Dag 8 : Turkiet - Heeem

2012-06-09 07:30:00
kategori: På resande fot   [1] kommentera
Nu är jag påväg hem från Turkiet och jag hoppas att jag haft det jättebra med varken magproblem eller solsting eller jobbig bränna. Hoppas att allt vart underbart coh att jag gjort lite fynd där nere!
Det ska bli kul att träffa mina andra flickor igen! Och, såklart, min familj som jag säkert längtat ihjäl mig efter!!


Arrie och Lojs, som bestämt sig för att göra exakt den minen på varje kort jag tog på henne ^^ <3 Älskar er!





Dag 7 : Turkiet - Asså den lyckan!

2012-06-08 12:30:00
kategori: På resande fot   [0] kommentera
Jag var så sjuuuuukt lycklig när Loreen vann så jag visste inte vad jag skulle ta mig till! Jag skrek och dansade och grät om vartannat, och det gjorde min kära mami också, minus tårarna :)
Tog bilder på tv:n när det var röstning bara för att.





Jag blev helt EUFORISK! Ja. Jag var tvungen att använda det ordvalet.

Dag 6 : Turkiet - Ännu en bild från Liseberg

2012-06-07 12:30:00
kategori: På resande fot   [0] kommentera
På väg ut! Det finns inte så mycket att säga egentligen mer än att vi hade sjukt kul! Jag åkte dock inte Balder för ajag hade ätit pannkakor innan eftersom vi inte alls hade planerat att åka något. Men det blev en hel del annat skoj, bland annat uppswinget x3!


Jag, Becka och Abbe som är med mig i Turkland just nu!

Dag 5 : Turkiet - Nej, jag van inget på Liseberg..

2012-06-06 12:30:00
kategori: På resande fot   [0] kommentera
Här är en bild från Liseberg (dagen som fick en twist!) , och det är dessvärre inte mitt pris men jag höll i det för att känna mig lite glader:)


Dag 4 : Turkiet - Baotabulle

2012-06-05 12:30:00
kategori: På resande fot   [0] kommentera
Detta är en BAOTABULLE som louise och emelie köpte på ett café när vi var på Liseberg förra veckan! Vi var fyra personer som åt av den och vi lyckades ändå inte äta upp den!




Mina fina flickor Emelie, Sofia och Louise

Dag 3 : Turkiet - Fika med klassen

2012-06-04 12:30:00
kategori: På resande fot   [0] kommentera
I onsdags hade vi fika (frukost) med klassen och vår naturlärare och det var jättemysigt! Han är ju så gullig vår lärare!:)


Hoppas föresten ni har det bra iSverige, och hoppas att jag inte bränt sönder helt och hållet och att jag har det kul där borta i söder!

Illustrerade disneyprinsessor

2012-06-03 12:37:00
kategori: Allt som är random   [0] kommentera
Jag är ju i Turkiet nu (shit, holy FUDGE!) men jag tänkte inte låta bloggen  lida för det utan jag tänkte lägga in lite tidsinställda inlägg så inte bloggen är helt tom!
Här kommer lite illustrerade Disneyprinsessor!

Snowwhite
Aurora2
Cinderella1
Tiana1
Bellebeauty
Esmeralda
Jasmine1
Littlemermaid
Megara
Pocahontas
Rapunzel1
Ursulacopy

Sjukt skickligt gjort och så himla likt! Vet inte riktigt vilka jag har som favoriter, men antagligen Rapunzel, Tiana och Belle. Det känns som att bilden av Belle har ett djup på något sätt, typ som Mona Lisa eftersom hon ser så bekymrad ut, haha!
LÄNK!

Dag 2 : Turkiet - Bild från näst sista dagen i skolan

2012-06-03 12:30:00
kategori: På resande fot   [0] kommentera
I torsdags, alltså näst sista dagen i skolan var alla lite vemodiga och det var så sjukt sorgligt att det snart skulle vara slut. Sen var jag ledsen eftersom jag först näst sista dagen efter tre års tid hittat den perfekta platsen att hänga på! Nämligen på golvet vid väggen vid våra skåp. Så där satt jag i fredags när alla gått hem för att begrunda mitt liv och säga farväl till mitt älskade skåp som jag döpt till Professor Humlesnurr!


Bästa. Platsen. Ever.

Dag 1: Turkiet - Nu sitter jag på planet!

2012-06-02 12:30:00
kategori: På resande fot   [0] kommentera
Nu sitter jag på planet påväg till Alanya, antagligen är jag skitnervös och har en massa ont i magen! 
Tänkte ändå lägga upp ett tidsinställt inlägg!

Igår var det ju den allra sista skoldagen NÅGONSIN vilket såklart var vemodigt :( Dock hade jag planerat att göra lite saker sista skoldagen, under cirka två års tid. Det ena var att tappa ett glas i matsalen eftersom jag aldrig gjort det. Dock vågade jag inte det. Men jag sprang runt i skolan som superman, och fick det även dokumenterat! Men det var min fina lojs som hade kameran, så de bilderna får ni se en annan dag!

Detta är den sista fikan i ugglan som jag köpte för ett presentkort jag fick av min lärare som tack för att jag presenterade samhällsprogrammet för niorna tidigare under året. Det var HUR KUL SOM HELST och jag har nog aldrig arit så stolt som när jag blev tillfrågad! :)

Nu drar jag till TURKLAND!!

2012-06-01 23:26:42
kategori: På resande fot   [0] kommentera
Nu drar jag mot turkiet, närmare bestämt ALANYA!

Detta är studentresan som vi har planerat sedan Oktober (holy crap vad lång tid!), och nu är tidpunkten verkligen här då vi ska åka iväg! Det här är den första riktiga solresa jag någonsin varit på och jag är FRUKTANSVÄRT RÄDD!! Helt ensam utan några riktiga vuxna som ansvarar för mig, det är skrämmande.

Men det går nog bra. Eller? Jodå det gör det! Så bloggandet kommer vara ganska lidande nu, men ska försöka få upp något tidsinställt inlägg iallafall ;)


Jahapp, där kommer jag att befinna mig imon. HJÄLP!

Skolan är över!

2012-06-01 23:15:42
kategori: Skolan   [0] kommentera
Förlåt för den dåliga uppdateringen, men jag har haft en helvetesvecka med 9 uppsatser (!)  att göra på mindre än en vecka. Efter denna vecka kan jag verkligen dra slutsatsen att sömn verkligen är underskattat, jag har gått och lagt mig vid tre på nätterna för att hinna. Men jag lyckades!! Och nu är det över.. :( Så nu är jag ledig och har bal om en och en halv vecka (13 juni) och tar studenten om exakt två veckor (15 juni)..

SO scary!
JAg var btw på Liseberg förra torsdagen, oväntad twist på dagen kan man lugnt säga! Vi var på lärarhögskolan i Göteborg samt tittade på olika bostadsområden vilket var mycket trevligt. Fast bäst var definitivt Lissan, det var dessutom inga köer överhuvudtaget såm man kunde bokstavligen bara gå in och sätta sig i Berbanan och så åkte man iväg!  :)



Tillbaka till startsidan


bloglovin