SOMMARJOBB!

2012-04-29 23:45:52
kategori: Vardag   [0] kommentera
Jag har btw fått sommarjobb!! Jag fick egentligen reda på det förra fredagen men har inte velat skriva någonting förän jag fått det helt bekräftat. Fick det bekräftat nu i torsdags och kan inte vara mycket gladare!

Jag ska jobba med funktionshindrade ungdomar inom kommunen i ungefär tre veckor och jag är hur exalterad som helst!
Det finns dock ett stort MEN. Det är nämligen så att jag ska åka till Italien med min ledargrupp i Augusti, och detta jobb sträcker sig fram till augusti vilket betyder att jag nog måste avboka resan... Vi håller dock på att pratar om arbetstider så vi får se hur det går.

Oavsett vad å har jag nu ett sommarjobb och jag kan nog inte bli mycket lyckligare över detta! Mitt första riktiga sommarjobb, WAAAAAH!!

420484_384392924918119_137519666272114_1245239_151197233_n_large
LÄNK

Har varit hos Louise

2012-04-29 23:36:14
kategori: Vardag   [0] kommentera
Jag är nu hemma efter en awesome weekend hos louise med en massa sims och allt annat som hör till! Bilder från vår simsfamilj kommer snart! 

Jag har dessutom lånat ut min krassliga röst till en av karaktärerna i hennes tecknade film på religonen, får väl hoppas att slutresultatet blir bttre än min genomusla skådespelarinsats. Kan väl inte dirket påstå att jag förtjänar en Oscar ;)

Imorgon drar jag till Jönköping för en dags shopping med mon amie francais (läs Cindy) och därefter blir det minifest hos Elin innan vi drar och firar Valborg!

Let's not hate, shall we?

2012-04-27 12:48:00
kategori: Allt som är random   [0] kommentera
Tb9i41pvrkfkm3oxb9phend3rvrkfgfw_large
LÄNK

Jag grät inför min lärare!

2012-04-26 23:38:19
kategori: Vardag   [0] kommentera
Hello! Jag har haft en intensiv vecka med en massa plugg. Igår var jag dessutom på vårdcentralen eftersom jag fått extremt ont i halsen igen. Sjuksköterskan trodde att det var körtelfeber först, men lyckligtvis var det inte det.

Idag hade jag min fruktade nyhetsbevakning inför klassen, och min lärare gav mig så bra kommentarer och betyg så att jag BOKSTAVLIGEN BÖRJADE GRÅTA! Det var hur pinsamt som helst och mina kompisar fattade nog ingenting när jag kom ut i klassrummet och antagligen såg helt förstörd ut.

Att jag började gråta är något som tydligen spridit sig i lärarrummet då två av mina andra lärare kommenterade det senare under dagen^^ :$

Fy vad pinsamt! Men det var som att all oro och spänningar bara försvann, jag satt nämligen uppe till tre (!) inatt med feber i kroppen och skrev på denna bevakning och var övertygad om att jag skulle få IG. Så när jag fick reda på vad jag fick så blev det bara ren lycka!

Vi tittade även på musikprofilens musikal idag! Den var jättebra och mina fina vänner skötte sig perfekt genom hela föreställningen! Dessutom sjöng ni jättebra, blev riktigt imponerad!

dream, dreaming, life, love, sleeping
LÄNK

Nya motsvarigheten till Rebecca Black?

2012-04-23 13:26:00
kategori: Sett på youtube   [0] kommentera
Jag vet inte riktigt vad det här är för något, men vad det än är så låter det inte särskilt vackert i mina öron. Rebecca Blacks låt Friday låter riktigt vacker i jämförelse med dessa två "heta" tonårsbruttors låt Hot problems.


Jag är ingen "hater" och jag verkligen avskyr det nästintill ostoppbara näthatet som finns nästan vart man än vänder sig på internet. Men detta lät verkligen inte vackert. Dock tycker jag extremt synd om tjejerna när man läser de ofta rent utsagt vidriga kommentarerna om dem där man, i skydd av sin anonymitet, fritt skriver om deras sexuella läggning såväl som det mest värdiga sättet de borde dö på. Jag tycker att det är HEMSKT rentutsagt. Det spelar ingen roll hur dåligt, eller hur bra, man sjunger, oavsett vad så ska man inte behöva utsättas för detta hat där tittarna provocerar varandra till att skriva så hemska och vidriga  kommentarer som möjligt för att på så sätt vinna så många gillningar som möjligt. STOPPA NÄTHATET FÖR FASIKEN!

Träningsvärk

2012-04-21 13:47:18
kategori: Vardag   [0] kommentera
Jag vaknade i morse av att jag låg och hostade och samtidigt kände en märklig smärta i magen. Jag slutade hosta och smärtan slutade. Jag hostade igen - smärta igen. Jag nös och smärtan ökade gånger 4. Hosta - smärta. Hosta - smärta. 

Jag nös så mycket igår så att jag nu fått en otroligt smärtsam träningsvärk i hela magen. I vanliga fall gillar jag att ha träningsvärk för att man känner att träningen man gjort tillslut givit resultat. Men nu har jag inte tränat och har dessutom ont överallt i resten av kroppen så detta är bara otroligt plågsamt.

Så idag har jag ONT och jag får små minipanikattacker när jag känner att jag behöver nysa eftersom jag vet hur ont det kommer att göra. 

Om det fortsätter så här kommer jag garanterat att få sexpack till sommaren, vilket alltid är positivt ^^

Random bild på en arm, Martina Haag, Katerina Janoch och jag sådär lite halvt på bokmässan i höstas.

OBS! Bilden har egentligen ingenting överhuvudtaget att göra med texten.

Sjuk :'(

2012-04-20 17:03:25
kategori: Vardag   [1] kommentera
Jag är sjuk igen, och mycket sjukare än jag var förra veckan. Jag är rejält förkyld och har feber och låter fudgigt rent ut sagt! Jag mår SKIT och mitt huvud väger 50 kilo vilket gör att jag knappt orkar hålla det uppe, plus att näsan innehåller en och annan liter snor (Ja, den informationen var nödvändig för er att läsa). 

Det är väl tur i oturen att det blev nu till helgen eftersom jag inte vill missa fler skoldagar nu i slutspurten. Det negativa är dock att jag skulle tillbringat denna helg hos min louise.. :(


Bild från 9:an, vilket betyder att jag var ingefär 14 (!) år gammal! Tiden går fort.

Im going to ALANYA!!

2012-04-18 22:31:49
kategori: Studenten   [0] kommentera
Jag har inte velat säga någonting innan förän allting var klart, men jag ska på studentresa till ALANYA I TURKIET!! Idag betalade vi in hela resan så det är äntligen officiellt, alltså ingen återvändå vilket känns helt galet underbart, fast ganska läskigt också för att vara ärlig ^^ 

Vi åker lördagen den 2:a juni och kommer hem den 9:e! Därefter är det bal på onsdag den 12:e och sedan tar jag studenten fredagen den 15:e! Det är verkligen inte långt kvar nu!!!



Längtar!! <3

Jag har fått en ny skoldata! <3

2012-04-18 22:20:04
kategori: Vardag   [0] kommentera
Äntligen slipper jag sitta isolerad på den dumma burken, även om jag är sjukt tacksam för att vi har den så känns det skönt att äntligen kunna sitta i soffan och koppla av och inte behöva oroa sig över alla arbeten jag inte kan fixa på den stationära. 

Phew! Lyckligtvis får jag ha den ända tills min gamla data är fixad igen vilket känns underbart! :)

Har dock inga bilder på den här datan så det får bli en från weheartit!

Tumblr_lry2pcnuxk1qjrrofo1_500_large
LÄNK
Hehe Cindy, jag tänker på dig! :)

Whaaat?

2012-04-16 19:44:58
kategori: Allt som är random   [0] kommentera

           Jag tror att min data försöker säga mig något...
 

           Thanks for din upplysning.


Studiedag

2012-04-16 14:42:30
kategori: Vardag   [0] kommentera

Idag är det studiedag vilket är riktigt skönt, även om jag varit hemma fem dagar i rad nu eftersom jag var sjuk i veckan och att det dessutom varit helg.
För en gångs skull så studerar jag lite på en studiedag, titta vem som plötsligt gått och blivit lite duktig;)

Tittar även på rättegången mot Anders Behring Breivik. Jag blir så himla arg och ledsen när jag ser det, speciellt när de går igenom alla namnen på de som blev mördade och skadade och även vart på ön det skedde...

Imorgon ska vi till Eksjö och kolla på försvaret, eller nåt, är faktiskt inte helt säker på vad det är vi ska göra men det blir nog roligt! :)

Random bild från högstadiet:



Sånna här bilder tog vi ALLTID och tyckte vi var hur roliga som helst ^^


Nu ligger mitt liv i deras händer

2012-04-16 01:56:09
kategori: Studenten   [1] kommentera
Jag har nu sökt till Universitet och Högskola och jag är livrädd! Jag har absolut ingen aning om vad som kommer hända nu! Det kanske är lite utav tjusningen med det hela men jag gillar det inte.

Vi får la se vad som händer.

Nu när jag har en burkdata så har jag hittat en massa bilder från högstadiet så jag tänkte att jag skulle lägga upp några eftersom det vart så tomt på sistone med det. Har föresten varit sjuk från onsdag-lördag :(




Inlägget handlar om framtiden, men bilden det härliga förflutna!
Älskar dig min Lojs!

Min fredag den 13:e

2012-04-16 01:09:47
kategori: Vardag   [0] kommentera
Eftersom jag går i trean så har jag under året hållt på med ett projektarbete som skulle in nu i fredags. Fredagen den 13:e.

Jag har aldrig haft riktig otur på denna fruktade dagen, men i fredags gick allt som skulle kunna gå fel, fel.
Det började på morgonen då jag skulle sätta på datan och skriva klart min rapport. Problemet var att DEN INTE STARTADE! Jag provade allt, satte i laddarsladden, tryckte på alla möjliga knappar, knackade på den ALLT. Oavsett vad så var datan STENDÖD.
Jag fick panik och började gråta eftersom allt jag någonsin gjort, projektarbetsmässigt, fanns i den här datan och nu när den var död hade jag ingenting.
Dock kom jag på att det kanske fanns en litenliten möjlighet till att jag sparat den på min dropbox så jag satte på min brukdata (som jag trodde var sönder eftersom blixten slog ner för någon sommar sen och gjorde att våra elektriska prylar började bete sig konstigt) och kollade. LYCKLIGTVIS så fanns det där. OLYCKLIGTVIS kunde jag inte öppna det eftersom min data inte förstår sig på openoffice.

Jag sprang runt i hela huset och panikgrät och hyperventilerade och visste inte vad jag skulle ta mig till. Jag ringde då LOUISE och MADDE (Frida var emd på ett hörn också) och de lyckades logga in på min dropbox och öppna det  för att därefter skicka det via hotmail.

Men då var det ju inte så mycket otur ändå, Stina Lise. JOhoodu det var det.

När jag var klar med rapporten vid elva tiden på kvällen ungefär så LADE INTERNET AV! Det spelade ingen roll hur mycket jag försökte få et att funegra, det funkade bara inte. Provade till och med starta om burken men det funakde ändå inte. Vid halv ett gav jag upp och gick och lade mig.

Dagen efter funkade internet fortfarande inte. Men då kom en hjälp ifrån ovan då jag fick låna en internetsticka och jag lyckades på så sätt få iväg mitt arbete. Så slutet gott, allting gott. Men stressigt och panikartat som FUDGE!

Så nu har jag ingen bärbar data längre (skoldatan) utan får sitta vi en skitseg burk hela dagarna och vara osocial-.-

R.I.P. Barney <3 Under vår tid tillsammans har vi haftvåra meningsskillnader och små dispyter och jag vill be om förlåtelse. Förlåt för alla de gånger jag tagit ut min aggression på ditt stackars tangentbord när jag tappat tålamodet, jag vet att du alltid gjorde ditt bästa och att du inte kunde rå för att du hakade upp dig. Förlåt för alla de svordommar jag slängt emot dig de gånger varje dag då du stängde av dig för att du blev för varm eftersom din fläkt hade gått sönder. Det är först nu när du är borta som jag verkligen inser hur mycket du betyder för mig och hur tomt det blev när du inte längre finns hos mig för att underhålla mig.
Jag kommer aldrig glömma dig Barney <3

OBS! Barney är en dator. Som var min. Och är död. Nu. Punkt... slut.

Pluggmusik

2012-04-10 23:17:10
kategori: Sett på youtube   [0] kommentera

En ganska konstig låt men efter några lyssningar typ ÄLSKAR jag den!

You treat me like a stranger and that feels so rough...

2012-04-10 23:15:56
kategori: Skolan   [0] kommentera
Jag har en SJUKT jobbig vecka framför mig! Våra projektarbeten ska vara inlämnade nu på fredag och jag skriver för fulla muggar. Ett års arbete ska slutligen lämnas in och betygsättas. Hjälp?! Det värsta är att jag börjar känna mig lite dålig, mådde riktigt dåligt igår innan vi skulle åka hem från mormor men blev lite bättre sen på kvällen men nu känner jag mig lite krasslig igen.. 

Imorgon har vi religionsdag och får bland annat besök utav Jehovas vittnen, spännande spännande..

Det har föresten varit en skitdag idag, veckan börjar dåligt vilket gör att veckan känns ganska låång.. Vi har långhelg iallafall då vi har studiedag på måndag, vilket behövs trotts att vi varit lediga i över en vecka. 

Jag ska börja ta mer bilder här snart, lovar. Har dock inyte tid just nu, det är bara så stressigt just nu!!


Just det, jag skulle ta studenten om cirka 9 veckor...

2012-04-09 22:58:31
kategori: Studenten   [0] kommentera
Paniiik! jag har panik just nu! Jag kan inte ta studenten än? Jag är inte redo, jag vill gå kvar i skolan för alltid och inte ha något mål utan endast veta att jag jag alltid kommer att gå i skolan, som det ALLTID har varit! 
Jag vill kunna drömma om en framtid och veta att den är avlägsen och på behörigt avstånd, och inte haden hack i häl och veta att den väldigt, väldigt snart kommer att vara min verklighet. 

WWrraaaahh!! Jag vill inteee... :(

Det är en massa plugg just nu vilket tynger ner mig enormt, men jag vill gå kvar och inte ha denn där jobbiga känslan av att inte veta vart i Sverige jag kommer befinna mig inom ett drygt halvår. Det känns bara hemskt och jobbigt. Svart.

Men jag får väl göra som jag alltid säger. Göra det bästa av situationen och ta vara på den tid man har kvar och göra den så rolig man bara kan!

Nu ska jag återgå till pluggandet! Hej så länge <3

När förväntan kan övergå till besvikelse på mindre än tre sekunder men istället gör en u-vändning och förvandlas till glädje

2012-04-08 21:07:20
kategori: Allt som är random   [0] kommentera
Jag gjorde ett inlägg tidigare idag som ni kan hitta via den här länken ---> Baloooba

När jag sedan gick in på facebook väntade en trevlig överraskning:


Det är därför man har bra vänner!


När förväntan övergår till besvikelse på mindre än 3 sekunder

2012-04-08 15:49:28
kategori: Vardag   [1] kommentera


Men oroa er inte, jag älskar er ändå! <3<3<3

Glader påsker!

2012-04-07 18:34:11
kategori: Vardag   [0] kommentera
Glad påsk på er allihopa! Hoppas ni haft det bra och ätit en massa onyttigheter, det har iallafall jag gjort.
Här hos mormor har vi haft besök av en massa släktingar under dagen och ätit påsklunch och det var hur gott som helst! Det allra bästa är att vi fick en hel del mat över vilket betyder att vi kan äta lika god mat i åtminstone två dagar framöver!

Dessutom var det alldeles vitt på marken när jag vaknade i morse. Det hade nämligen snöat nästan hela natten, gissa om jag var lycklig?! Ja, jag är seriös. Lite ironiskt dock att det är mer snö och är kallare idag på påskafton än det var på självaste julafton (ligger runt nollstrecket). Jag ser det som att jag blir kompenserad nu istället!

Nu tittar jag på Harry Potter och fången från Azkaban som går på sexan. Min påskafton kan nog inte bli  mycket bättre än så här!


Ja, jag har gjort bilden själv på paint och jag är JÄTTESTOLT! :) Glad påsk på er!



Lilla bloggen

2012-04-06 13:15:29
kategori: Sett på youtube   [0] kommentera
Jag sitter på youtube en hel del under min vakna tid (inte överdrivet, men jag kollar alltid om jag har tid över). jag har vissa youtbers som jag följer, som typ Ray william Johnson och Ana Gina, och nu har jag typ fått en ny favorit - som är SVENSK! Jag trodde inte det fanns några svenska vloggare förutom Gina Dirawi men nu har jag hittat en vid namn William och han är hur kul som helst! 

Kolla upp honom säger jag bara och kolla klippet här under. Min typ av humor helt klart!


Ftvå fotografier från fredagen

2012-04-05 23:56:57
kategori: Vardag   [0] kommentera
Här kommer två bilder från fredagen då jag, Cindy och Arberesha var på jakt efter sommarjobb. Måste säga att det gick sådär, men vi hade det ändå trevligt ihop!


Vi fastnade i nyöppnade Ekos lekhörna och byggde (bögg) med lego tills en liten unge ville leka istället för att vi var för gamla.


Här är Cindyss mästerverk plus en ring hon fick för att hon var så duktig hos tandläkarn!

Femte april tjugohundratolv

2012-04-05 23:50:26
kategori: Vardag   [0] kommentera
Tjollahopp! Jag befinner mig just nu hos min kära mormor och har varit här under lovet och kommer förmodligen stanna tills på måndag. Vi har en massa skoj ihop och tar det ganska lugnt för det mesta. 

Försöker plugga en hel del på vårt underbara (läs hemska) projektarbete och det går väl framåt, dock inte med de elefantkliv jag hade önskat att det kunde göra. Menmen.
Det hände en lite traumatisk sak idag som gjorde att jag var tvungen att ringa på hjälp, inget farligt dock men det var lite läskigt. Vill inte exakt vad som hände här på bloggen men kan åtminstone säga att allting gick väl till slut och att det som tur var inte blev något sjukhusbesök! Ingen har bråkat eller råkat i slagsmål så tro inte att Skrållan attakerat någon för det har hon inte! ^^

Imorgon ska jag ta det lugnt och plugga och lyssna på musik. Mitt snabba internet tog dock slut idag (!!!!!) vilket betyder att jag nu i cirka 25 dagar frammåt har långsamt och segt internet, endast 5 dagar in på månaden!!! Det måste vara någon form av rekord :o

Men nu ska jag nana, man blir ju så himla sömnig av att skriva vettni! Goder natter! <3

Fint foto från fredagens filiokuspromad för att finna finfina fsommarjobb. Försökte använda bokstaven "F" där om det inte märktes ;) Bilden har föresten inte något med texten att göra, förutom den med alla F:en såklart, daaah!

4 ord läckte ut från högskoleprovet!

2012-04-03 14:26:04
kategori: Allt som är random   [0] kommentera
Tydligen så är det en person som på flashback kallar sig "Tjuvholt" som i samma forum läckte ut fyra stycken av orden på högskoleprovet cirka 20 minuter innan provet började. Eftersom fusk är strängt förbjudet under högskoleprovet så har de provansvariga valt att helt stryka dessa orden från provet. 

Jag blev ganska glad först och hoppades att det var sådana där ord som man verkligen inte hade någon aning om vad de betydde viket alltså inte skulle göra någonting för mig. Lite skämtsamt sade jag till mamma att "om ordet cellofan var ett av de orden han läckte ut så ska jag personligen åka hem till honom och och slå han med min turkosa stekpanna".
Tror ni inte att just CELLOFAN var just ett av dessa orden? Joohodå!

De andra orden denna ljuvliga människa läckte ut med var PLACEBO (skit!), KORTEGE (dubbelskit!) och BOHEMISK (trippelskit på riktigt!)

Det hade varit skillnad om det var ord man inte kunde eftersom det inte skulle missgynna om de togs bort. Men nu tar de bort sådana ord som för VÄLDIGT många förmodligen varit avgörande för det normerade slutresultatet. För mig personligen spelar det nog ingen större roll trots jag hade rätt på dem, men jag tänker på de som hade behövt de här fyra rätta svaren för att komma in på de höga utbildningarna, som typ läkare eller psykolog. 

De på studera.nu säger dock att det här inte kommer att förändra någonting i slutpoängen men om man kollar på diskussionssajterna runt om på nätet så är det ändå väldigt många som tror att detta kan påverka de som svarade rätt negativt, men att det i sin tur kan påverka felsvararna positivt. 

Oavsett vad så anser jag att det var väldigt, väldigt onödigt gjort och jag hoppas innerligt att ingen kommer drabbas negativt av detta endast på grund av en annan persons idioti.
Läs mer om detta HÄR!


Länk


Högskoleprovet i lördags

2012-04-01 18:20:11
kategori: Vardag   [0] kommentera
I lördags gjorde jag det skräckinjagande högkoleprovet! Svårt som vanligt och galet stressande. Det kändes skit när jag gjorde det för jag mådde dåligt och var trött och hade ont i huvet och hade dessutom inte läst på nånting alls som alla säger att man bör göra egentligen. Men nu är det gjort iallafall och det känns skönt! 






Nödproviant

Direkt efter provet stack jag och Frida till hemmakväll och så köpte jag nya Tintinfilmen till mig och mamma eftersom jag tyckte den var grymt bra när jag såg den när jag var hos pappa, plus att mamma också älskar Tintin så vi hade myskväll igår. Kanelmys <3


Tillbaka till startsidan


bloglovin