Laserblast

2011-01-31 23:16:52
kategori: Bilder   [0] kommentera
Nu är jag äntligen hemma efter att ha haft en helgrym eftermiddag/kväll med större delen av tjejgänget (alla var inte med).
Först spelade vi laserblast och därefter blev det pizza. För 120 spänn fick vi spela i 40 minuter, men det kändes verkligen inte som det, det gick galet snabbt! Man var i två lag, blått och rött lag (jag var i det blåa) och vi körde i två omgångar, den första vann vi, fast den andra vann det röda laget.
Här kommer lite bilder:
Arrie (mitt lag)
Sittandes; Karro, Mysan, Sara och Arrie (alla i mitt lag). Cindy och Abbe står upp (man ser dom inte, fast jag ser att det är dom;))
Louise (rött lag)
Kolla vad töntigt det ser ut när man inte ser det i de lysande färgerna! Här är iallafall lagen, jag är den snygga (fula) i mitten! :)
Så här ser det ut egentligen, aakul att alla färgerna blir helt mysko, allt vitt lyser o.s.v.
Laserblast spelas antingen solo eller i lag, vi körde som sagt i lag och det går ut på att skjuta motståndarna så många gånger som möjligt med hjälp av laservapnet man tilldelats. Alla har på sig en speciell lysande väst som lyser i lagfärgen och de områden västen lyser på (bröstet, ryggen, axlarna) ska man skjuta på, där bröstet ger mest poäng och axlarna minst. Om man blir träffad lyser västen gult och börjar vibrera och man är ute ur leken i sju sekunder, under de sju sekundera kan man varken skjuta eller bli skjuten. Varje gång man träffar någon får man poäng till sig själv och sitt eget lag, och om man råkar skjuta en lagmedlem förlorar laget 1000 poäng, så det gällde verkligen att träffa rätt. Man springer alltså runt i hela lokalen och försöker skjuta hej vilt och det är jättekul!!!
den västen man tog hade ett speciellt namn, mitt var Cow Tipper och som ni ser hamnade jag på tolfte plats, ni kan även se att jag blev jag träffade mindre än jag blev träffad;) Och the blue team won!
Under den andra omgången gick det desto bättre! Vi förlorade, men jag klättrade mig uppåt till en 5:e plats! Dessutom blev båda lagens poängsummor mycket högre, så typ alla blev bättre under den andra omgången:)
Efteråt gick vi till pizzeria Chaplin, som vann Pizza-EM 2004! Här kommer lite bilder:)
Death serious; Jag , Abbe och Cindy (mon ami francais)
Min pizza Calzone, jag åt upp ALLT! *stolt*
Cindy, Karolina i bakgrunden
Mysan kikar fram mellan glasen
Min glass! (jag vet att det är din abbe, men glömde fota min:) fast säg det inte till nån!)
Elin :)
Jag och Abbe :)

Goder Middag

2011-01-31 13:15:20
kategori: Vardag   [2] kommentera
Eller goder lunch kanske man säger:) Idag har jag hjälpt mormor att städa och nu sitter vi och fikar lite och jag dricker te, pepparmintste. Det doftar ljuvligt och smaken är frisk:)
Idag ska min kusin, so även är min gudmor bli mamma för andra gången. Det vill säga om tösen vill komma ut idag som det är sagt:) Nykommlingar i familjen är alltid lika härligt att få! Detta betyder att mormor för fjärde gången kommer att bli gammelmormor!
Taggar inför laserdome, ska bli awesome! Men ska gå nu, ska åka buss i 1,5 timme för att komma till Värnamo...
Bye!<3
Moi et Louise (bilden har egentligen inget med texten att göra, ville bara visa hur jag ser ut när jag ätit för mycket socker)

Dag 6 - Min dag

2011-01-30 22:40:25
kategori: Dagarna vi har på dagarna...   [1] kommentera
Idag vaknade jag en minut i nio, utan väckning. I'm awesome! Jag ogillar att sova för länge på morgnarna, maxgränsen är typ halv tio, annars känns det som att jag har slösat bort hela dagen... Även om jag inte gör något de timmarna jag hade kunnat ligga och sova så ska jag ändå vara uppe, det bara är så!
Jag åt frukost vid 10 tiden och sedan bäddade vi soffan (jag och mamma sover i bäddsoffan när vi är hos mormor).

Sedan gick vi ut och handlade, och ställde oss i kön för att betala, då upptäcker min kära mamma att hon har glömt plånboken! Blev lagom irriterad, men vi behövde iallafall inte lämna tillbaka varorna, vi ställde den vid sidan om kassan, gick hem, hämtade plånboken, gick dit och betalade:) frid och fröjd!
Vid två tiden åt vi middag och sedan satt jag och läste lite och trixa med datan.
Vid halv fem tiden började jag och mamma plocka ner alla saker eftersom mamma åkte hem idag. Jag har sovmorgon imorgon och åker hem imorgon eftermiddag istället.

Sedan går jag med mamma till stationen eftersom hon behövde hjälp med att bära Skrållan (vi har henne i bur och hon måste ju också hänga med!). Vid stationen är det fyra ungar i 13-14 års åldern som håller på att leka/busa vid spåret. Tre av dem sprang över spåret till perrongen medans den fjärde stannade kvar, och vi på perrongen blir asirriterade. Ingen sa något förutom mamma som sa åt dom att lägga av. Vi tror att dom tänkte springa över precis när tåget körde in. Lyckligtvis gjorde de inte det, och mamma steg på tåget och åkte hem.

Jag och mormor har ätit kvällsmat och tittat på tv och pratat lite, och sen tittade jag på No ordinary family och nu har mormor gått och lagt sig och jag sitter vid datan igen:)
Imorgon ska jag hem igen, fast det ska bli kul med laserdome:)
Godnatt!:)

Nattlinne

2011-01-30 15:26:46
kategori: Vardag   [6] kommentera
Jag har alltid tyckt att det är roligt att titta på pyjamasar och nattlinne, men har gansak svårt för att hitta något som är både snyggt och bekvämt, men nu har h&m ett nattlinne som jag MÅSTE HA! Frågan är bara vilken färg jag ska ha...
Den första jag såg var den rosa som jag genast ville ha, men sedan jag såg den bruna vet jag inte riktigt.
Vad tycker ni? Den kostar 149 kr btw:)
När jag var 7 år fick jag en pyjamas av min kusin, en rosa rutig skjorta med matchande byxor till, och de kan jag fortfarande ha och har under de senaste åren använt dem flitigt. Helt underbara, men för några veckor sen upptäckte jag att det blivit ett GIGANTISKT HÅL PÅ HELA BAKSIDAN! Så jag drömmer om ett par nya, och efter att ha tittat runt lite på H&M:s hemsida har jag hittat ett par snygga för 149 kr. Nu kommer samma fråga som ovan: Vilken färg ska jag ha?
Please move in to my closet!!!
Update! Tjena anonym, självklart ser jag att de är rutiga och inte randiga, var lite snabb på handen när jag skrev bara;) Ha en trevlig kväll!:)

Mariekex

2011-01-29 14:12:42
kategori: Vardag   [3] kommentera
Sitter hos mormor och äter mariekex! Gott som aset. Har bestämt mig för att äta mer mariekex, det är så gott att knapra på, och så finns det så många i ett enda paket!
Mums med mariekex
*Knaprrrr* (Lägg märke till paketet i bakgrunden, det var fullt igårkväll;))
Färdig!
Kommer ni btw ihåg "Beppes godnattsaga"? Älskade det när jag var liten, och i slutet när alla dockorna i luckorna lugnat ner sig och de och Beppe lagt sig för att sova så var det alltid en docka som satt på en potta och skrek "FÄRDIG!" eftersom Beppe glömt bort henne och låtit henne sitta där hela programmet. Hon var typ min favorit:)

Dag 5 - Vad är kärlek?

2011-01-29 12:01:00
kategori: Dagarna vi har på dagarna...   [0] kommentera
Vad är kärlek? Ungefär det här skulle vi skriva om i en uppsats i svenskan i ettan, det var AAAASJOBBIGT! Men ska försöka vara lite kortfattad.

Kärlek för mig är att få vara med de jag älskar. De är de som får mig att må bra, de ger mig så mycket kärlek och glädje. Utan dem skulle jag vara en väldigt olycklig människa. Dock behöver ju inte bara vara kärlek bara till sin pojkvän, vänner eller familj, jag tror nämligen att kärlek också finns genom goda gärningar och tankar. Det behöver inte vara något stort som att man helt plötsligt sjunger en kärleksserenad åt en främmande på konsum, istället bara ett enkelt leende, hälsning eller liknande räcker. Nu ska man ju inte övertolka detta och tro att varje leende från någon är en kärleksförklaring, men det är god gärning. Om man får ett leende så ler man automatiskt tillbaka, vilket gör en gladare, utan att man riktigt tänker på det. Personen som log har gjort den andra personen glad, utan att den leende tänkt på det. Man kan på så sätt säga att vi genom att le blir glädjespridare, folk blir gladare genom en god gärning, och att sprida glädje är kärlek.
Nu lät det här säkert jätte cheesy o.s.v. men jag tycker att det är viktigt att sprida glädje och vara en god medmänniska, och det är ju så enkelt. Det extra fina finns i det lilla, det gäller bara att inse vad det lilla är för att kunna hjälpa till att göra vår planet till en bättre värld att leva i. Det är kärlek för mig.
Nu blir ju inte allt bättre bara genom att le, så dum är jag inte, men man blir gladare av att se någon le, det är något som bevisats många gånger om (läs Stafan Einhorns böcker så fattar ni).

Ett litet test du kan göra: Om du någon gång gråter (och är asledsen) gå till en spegel och le, tydligen så ska man inte känna sig lika ledsen längre. Leeendet ska då muntra upp.

Dag 4 - Det här åt jag idag

2011-01-28 22:53:43
kategori: Dagarna vi har på dagarna...   [0] kommentera
Tanken med den här dagen är väl att jag ska lägga ut en bild på det jag ätit, men glömde helt bort att fota, så lägger ut bilder på det jag äter imon istället:) (y)
Menmen, jag ska ändå berätta vad jag åt idag.

Frukost: Jag har en väldigt dålig vana, och det är att jag aldrig äter frukost vid skoldagar. Jag mår bara illa vid tanken på att äta något, därför åt jag inget till frukost imorse... däremot tar jag ibland med mig en macka eller en frukt om jag blir sugen senare.

Lunch: Skolmat, typ fisk med tacosmak och rester från dagen innan, nämligen klyftpotatis och tstsiki:) Det åt både jag och lina, det är SÅÅÅÅ GOTT. Stina Lise <3 Tsatsiki (åt det typ första gången igår, helt awesome!)

Middag: Spagetti med köttfärssås som mormor gjort, smakade underbart!

Fredagssnacks: Mariekex, hittade det i skafferiet, och det är asgott!!! Har aldrig tänkt på det:) Nu har jag ätit över halva paketet...
Kanske dags att sluta nu?
Bilder lånade från ladda-upp.com, crisskan.blogg.se, sfi.se
Den med mariekexet är en tatuering! Rätt häftigt faktiskt, fast nog inget jag själv skulle vilja göra...
Jag menar så klart tsatsiki man äter, men började tänka på sötisen i filmerna, så tog en bild på han istället. Måste se filmerna snart igen, iallafall ettan. Älskade den när jag var liten!

Studiebesök - igen

2011-01-28 21:19:38
kategori: Vardag   [0] kommentera
Har haft studiebesök idag igen, denna gången på källemos där de har en massa möbelutställningar.
Golvet var av marmor, alltså stenhårt och jag fick asont i hela kroppen. Vi stod upp i en timme och jag hade kunnat ge vad som helst bara för att få sitta ner, vilket var väldigt ironiskt eftersom hela byggnaden var fylld med stolar - som man inte fick sitta på...

Just nu är jag hos mormor och hälsar på och ska vara här till på måndag, då vi har studiedag. Då blir det även lazerdome och pizzakväll med tjejerna!
Mums på det!

Studiebesök

2011-01-27 23:12:30
kategori: Skolan   [0] kommentera
Idag var vi på studiebesök på Peltor som är världens största tillverkare av hörselskydd , och det finns i lilla Värnamo! Vi har ett arbete som heter Värnamo i världen där vi ska välja att redovisa om ett företag som finns i Värnamo, och för att få en bättre blick av vilka företag som gör vad så besöker vi dem:)

Vi var på Peltor i en timme ungefär och det var ganska intressant. Dock blev jag jättebesviken över att inte få gå in i tysta rummet, som tydligen är Sveriges tystaste rum, därför att det är där man provar hörselskydden och så vidar. Blev jättebesviken för det här var något som jag sett fram emot i över ett halvår, och så får vi inte gå in:(
Imon blir det besök på Källemo, ett möbelföretag. Vi får se vilket jag väljer att fördjupa mig i!

Dag 3 - Mina föräldrar

2011-01-27 22:58:31
kategori: Dagarna vi har på dagarna...   [0] kommentera
Nu ska jag berätta lite om mina föräldrar! Jag vill helst inte lägga ut bilder på mamma och pappa i bloggen om de inte själva är med på det. (Har inte frågat dom än, det är egentligen bara en ursäkt för att slippa ladda upp från kameror o.s.v, men säg det inte till nån....)

Pappa är ju som sagt dansk och är född och uppvuxen i Danmark. Han bor i Helsingör i ett stort trevåningshus på strandvägen, vilket innebär att han har tillgång till egen strand, som ligger några meter från huset. Då äger han ju inte hela stranden, utan den som tillhör huset, sedan äger grannarna det som tillhör deras hus etc. Det jag beundrar pappa för allra mest är att han är så extremt social och trevlig. Han kan prata med VEM SOM HELST, VAR SOM HELST, NÄR SOM HELST och göra samtalet riktigt intressant. Jag önskar på många sätt att jag vore mer lik honom, speciellt i det ubersociala. Det är så coolt tycker jag. Dessutom är han inte rädd för att prova på nya saker och ser alltid möjligheter i det omöjliga, och försöker alltid se saker ur andra folks perspektiv.
Sedan är han väldigt rolig också och vi kan ofta sitta hur länge som helst och bara prata och skratta och umgås. Vi kan sitta och prata om typ historia som jag har väldigt svårt för, men han berättar och pratar på ett sådant speciellt sätt så att man bara vill höra mer mer mer. Det finaste med pappa är att han förstår mig, så som många andra inte förstår mig. Han stöttar mig alltid och får mig att må så bra!
Han är helt underbar, och trots att vi bor i olika länder så träffas vi så ofta vi kan, det är faktiskt bara drygt 2 timmars bussåkande mellan, och jag åker och hälsar på nästan varje lov:)
Jag är väldigt lik pappa till utseendet, ännu mer när jag var liten då vi nästan var identiska när man jämför bilder på oss båda som barn.
Pappa är 1.90 m lång, likaså mina bröder, där min äldsta är 1.98 m! Det ser jättekul ut när vi tar kort tillsammans! Tre långa män, och så lilla jag:)
Längden har jag istället fått från mamma som är 1.70 m, fortfarande lite längre än mig, men det gör inget. Är som sagt ganska nöjd med min längd eftersom läkarna trodde att jag hade någon form av dvärgväxtgen som gjorde att jag skulle stanna i växten. Vissa sa att jag skulle vara nöjd om jag nådde över 1.40 m. Och titta på mig nu, jag mäter 1.63 m över havet. Suck on that one you megalosers! hehe, skoja bara:)
Åter till ämnet: Nämligen mamma! Mamma är född och uppvuxen i Småland. Vid 20 års ålder ville hon dock flytta till en större stad och bestämde sig för Sthlm, och där stannade hon i 30 år, därefter flyttade vi ner till Småland där vi har större delen av släkten från mammas sida. Mamma finns alltid där för mig, precis som pappa gör, och genom bara en blick på varandra kan vi direkt förstå hur den andra mår eller hur den andra känner sig. Vi kan också bara sitta och skratta åt ingenting hur länge som helst eller bara prata om nada. Jag har många gånger mått väldigt dåligt men hon hjälper mig att komma "ur det" eller vad man ska säga. Mottot hon lever efter är "Det ordnar sig". Även om det känns mörkt som f*n så blir det alltid bättre. Det ordnar sig tillslut, och hon har hjälpt mig att inse det och få mig att må bättre med sin livsglädje.
Mina föräldrar är så bäst och om någon ens har hälften så bra föräldrar som mina så är de mycket lyckliga, och det hoppas jag att många har!
Jag älskar mina föräldrar som aset!

Dag 2 - Min första kärlek

2011-01-26 19:46:53
kategori: Dagarna vi har på dagarna...   [2] kommentera
Min första kärlek var Emil, och vi var båda fyra år gamla och gick på samma dagisavdelning, kringlan grön.
När alla vi småtjejer satt och målade och pysslade så skulle alla ALLTID säga vem man var kär i, samtidigt som man möttes av kommentarer som "Blääää, han äter ju maskar" (det var en unge som gjorde det) eller "Jaaaa, han är jag också kär i" o.s.v. och Emil var den killen nästan alla var kära i. Det blev dessvärre inte vi två, har för mig att han krossade mitt hjärta genom att gifta sig med en annan (bröllop var skitpopulärt på mitt dagis) hehe:)
Det är väl det första jag kan minnas. Däremot har jag aldrig upplevt den där stora "om-jag-inte-får-vara-med-honom-kommer-jag-att-dööö" kärleken. Jag väntar fortfarande på att prince charming ska komma och rida iväg med mig på sin ädla springare i solnedgången... eller inte:)
Det får mig att tänka på Shrek, har inte sett den sista filmen än... någon som vet om den är bra?

Photoshooot

2011-01-26 17:47:49
kategori: Bilder   [3] kommentera
Jag och tjejerna har haft en liten photoshot efter skolan idag och det var jättekul! Vi bokade fotostudion och hade hur kul som helst!! Har aldrig gjort något liknande det förut, men kommer vilja göra det igen, det var asroligt! Här kommer några av dem!
Från vänster: Jenny, jag, Sofia, Lina, Emelie och Louise
Fr.v: Jenny, Sofia, Lina, Emelie och Louise, jag i mitten
Jag och Lina
Jenny och Sofia
Serious as hell;)
Tack för dagen flickor! Love you all!<

Jag somnade under en lektion

2011-01-25 21:44:23
kategori: Vardag   [0] kommentera
Idag har varit ganska slapp dag. Det började med franska klockan 9.40 där vi tittade på film som de andra har gjort och sedan läsa. Jag är ganska stolt över att jag inte längre behöver sitta med näsan i ett lexikon lika ofta längre som jag behövde förut när man läser. Jag fattar ju inte alla ord, men jag fattar sammanhanget, det är ju huvudsaken! Sedan vart det engelska och därefter historia.

Jag har haft en liten lista på saker jag ska göra innan jag slutar skolan, en av dem har varit att SOMNA UNDER EN LEKTION, och det gjorde jag idag!!! Asså det är faktiskt inget att skryta om, men det var när vi tittade på film på historien som ögonlocken blev blytunga. Då skulle det ju inte göra något om jag lät dem stängas några sekunder längre än de vanligtvis gör. Tillslut så somnade jag, eller nickade till i varje fall, vaknade av att jag hade munnen sådär pinsamt vidöppen, men han precis stänga den innan lamporna tändes;)
Den enda som såg det var nog louise (hoppas jag)!
Jag glömde att skriva i presentationen att jag är ledare för barngrupper på tisdagar. Börjar klockan 17.00 och håller på till 18.30. Man kan väl inte direkt säga att jag är någon särskilt bra ledare, jag leker mest med dem lite och pysslar, men jag säger till dem ifall de gör något fel iallafall. Idag vart det terminstart och vi hade bland annat pyssel där vi gjorde sniglar av papperstallrikar och armband:)
Nu ska jag duscha, GOD NATT!

Dag 1 - Presentera mig själv

2011-01-25 20:38:35
kategori: Dagarna vi har på dagarna...   [0] kommentera

Då börjar vi med de här dagarna då, och första dagen ska jag presentera mig själv. Det känns lite som i mellan och-högstadiet när man fick en ny lärare och skulle skriva om sig själv, men det här ska bli kul:)

Okej, here we go.



Jag heter alltså Stina Lise och är 17 år (född 1993) och bor tillsammans med min mami och min katt Skrållan, som är min lilla ögonsten. Vi bor i en liten byhåla lite utanför Värnamo som ligger i de småländska skogarna (typ mellan Växjö och Jönköping), dock är jag uppvuxen i Stockholm i mitt älskade Jakobsberg där jag bodde i 12 år, och därefter flyttade vi då till Värnamo.


Pappa är dansk och bor i Danmark, och jag hälsar på honom vid nästan alla lov jag har. Jag har även två halvbröder som även de är danska, och när jag hälsar på pappa hälsar jag även på de också. Mina bröder är vuxna och har egna familjer, två döttrar var, vilket gör mig till fyrabarnsfaster till fyra underbara små flickor i åldrarna 2-5 år.


Pappa är ju dansk, vilket alltså gör mig halvdansk (mamma är svensk). Det gör att jag också talar en heldel danska, inte särskilt bra, men jag kan ju göra mig förstådd iallafall:) jag talar även svenska (obviously) engelska och franska. Jag älskar språk som är ett av favoritämnena i skolan.

 

Just nu går jag andra året på Finnvedens gymnasium i Värnamo där jag läser andra året på den samhällsvetenskapliga linjen inriktning samhäll, och jag trivs som fisken i vattnet! Det är galet mycket läxor och prov, men jag har vant mig och tycker att det är helt okej. Medan språk är ett av favoritämnena i skolan är idrott antifavoriten ( vad är motsatsen till favorit någon?), så nu till trean har jag valt bort idrotten mot filosofi B istället. Jag har även planerat att läsa latin nybörjarspråk, inte så stor mening att läsa det när man bara får det som nybörjarspråk kanske många tycker, men det är ju grunden till så många språk som jag vill lära mig (spanska, italienska och portugisiska bland annat) så det känns spännande! Älskar ju språk, som sagt.

 

Vad finns det mer att säga? Jag har gröna ögon, ganska långt hår som är typ mellanbrunt är 1,63 m lång, en längd jag är ganska nöjd med eftersom man trodde att jag var dvärgväxt som liten (var EXTREMT liten). Jag älskar musik, vara med kompisar och familj, tv-serien VÄNNER och desperate housewifes, för att nämna några få. Jag hatar orättvisor, dåliga förlorare (kan själv vara en dålig förlorare) falska människor, slemmiga djur och kryp *ryser vid blotta tanken*... Det var väl lite kort om mig hehe:)


Sitter i skolan

2011-01-25 08:52:49
kategori: Dagarna vi har på dagarna...   [2] kommentera
Sitter i skolan och väntar på att franskan ska börja, en timme kvar = skönt! Fast har inte så mycket att göra men med våa fina datorer kan alla sitta och lana lite:) Det är kul!
Jag har kollat runt lite på bloggar runt om i bloggvärlden och har sett att typ alla har listor likt den nedan:
Dag 1 – Presentera mig själv
Dag 2 – Min första kärlek
Dag 3 – Mina föräldrar
Dag 4 – Det här åt jag i dag
Dag 5 – Vad är kärlek?
Dag 6 – Min dag
Dag 7 – Min bästa vän
Dag 8 – Ett ögonblick
Dag 9 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vardagslyx
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Vad bjuder jag på för mat?
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Eftersom min blogg är väldigt ny så tänkte jag att det kunde bli en bra start, så man kan få ett bättre intryck av vem jag är och så vidare:) Jag lägger alla dessa i kategorin "Dagarna vi har på dagarna", alltså från Mads Mikkelsen reklamen för fritidsresor:) Kan inte ta den på allvar längre sedan Hellenius började göra sina klockrena parodier på den!

Hejhej

2011-01-24 21:47:01
kategori: Vardag   [0] kommentera
Tjena allihopa. För er som inte vet så heter jag Stina Lise och är 17 år, bosatt i Värnamo, en trevlig håla i Småland. Ni ska alla vara stolta, för ni har precis trillat in på min alldeles nystartade blogg!
Planen med bloggen är att bli lika känd och framgångsrik som typ Kenza och Blondinbella, så jag får gå på massa kändisfester och massa annat skoj! Hehhe, skoja bara:) Denna bloggen använder jag främst för att skriva av mig, och det är något jag gör för min egen skull. Om det dessutom skulle finnas några som gillar det jag skriver skulle det vara hur toppen som helst! Det var allt för mig nu, see ya later aligator!

Välkommen till min nya blogg!

2011-01-24 19:56:44
kategori: Vardag   [0] kommentera


Tillbaka till startsidan


bloglovin