I'm Back!

2012-02-21 20:47:00
kategori: Vardag   [0] kommentera
Hello! Nu är jag tillbaka efter en härlig vecka hos pappa i vårt kära grannland Danmark! Vi har haft det hur roligt som helst och bland annat kollat på en massa film! Mysigtmysigt!

Nu är dock lovet slut och vi är nu tillbaka till läxor och uppsatser. Bläää. Men men.

Vill passa på att gratuelera min fina kompis Madde som fyller 19 idag! På semmeldagen av alla dagar! Grattisgrattis till henne. Kika gärna in på hennes blogg som ni hittar HÄR!
Grattisgrattisgrattis!

Gårdagen: Jönköping!

2012-02-12 20:46:25
kategori: Vardag   [0] kommentera
Gårdagen tillbringades tillsammans med Arberesha och Cindy i Jönköping. Lite impulsgrej sådär för att kika på balklänning, jag är nämligen sist ut av alla att skaffa tydligen, trots att det bara är februari (!). Dock hade de nästan ingenting som jag kände att jag ville ha så det blir en åktur till Växjö med mami senare. Får hoppas att jag då hittar min drömklänning!

Därefter drog vi till donken och var onyttiga och sedan shopping! Köpte två earcuffs för endast 20 kr styck på Ur&Penn. Blev skitnöjd för jag har velat ha det hur länge som helst och nu har jag dem faktiskt! Skänkte även 50 kr till barncancerfonden så det kändes bra.

Inhandlade också en t-shirt med Union Jack på, tänkte att jag ska ha den någon gång när jag åker till England, jag och mamma har nämligen bestämt att vi båda ska göra detta en vacker dag!
Abbe köpte en likadan tröjja fast vi och med piecemärke på istället. 

Därefter led dagen mot sitt slut och vi åkte hem igen. Bilder från vår härliga dag hittar ni på ABBES BLOGG!

Kvällen ägnades åt mellon, tyckte dessvärre att det var ett ganska svagt startfällt...  Men Ulrik Munther var bra!

Några bilds:

Vår fina stylist!
Fina Abbe!
Skulle prova en sak bara..
Min earcuff
Tic Tac för dagen flickor!

Nej, Stina Lise! Du tycker inte om fattiga riddare så sluta upp med att envisas att laga dem bara för att du såg ett "smarrigt" recept tidigare på tv:n. Du får bara ont i magen, det vet du ju!

2012-02-12 20:00:27
kategori: Vardag   [0] kommentera
Som ni kanske kunde utläsa från rubriken så gjorde jag fattiga riddare tidigare idag. Och nej, det var inte gott alls! Bara mjukt och sölligt som växer i munnen och det smakar inte alls gott! Dock tvingade jag mig i allting bara för att jag faktiskt ställt mig och tillagat det. Resultatet blev illamående så jag har haft en ganska off dag idag...

Blä.


I would sooo want to have that

2012-02-11 23:00:42
kategori: Allt som är random   [0] kommentera
Awesome Lvl 67

Skajpar med cindy och abbe!

2012-02-10 23:11:21
kategori: Vardag   [0] kommentera
Sitter och skypar med två av mina kumpaner, aka Abbe och Cindy. Trevligttrevligt!
Nu har vi äntligen sportlov och det känns så himla skönt! Imorgon drar vindarna mot Jönköping då det förhoppningsvis ska provas balklänningar! Roligt värre!
Därefter (på söndag) åker jag till Danmark för att hälsa på min käre fader vilket ska bli så kul:) Förhoppningsvis blir det lite plugg också...


Abbe firar lovet genom att softa på ett bord. Mysigt den

Så hade jag också skrivit...

2012-02-10 16:19:26
kategori: Allt som är random   [0] kommentera
Stupidity level: muggle
LÄNK


Trötter

2012-02-09 23:07:18
kategori: Vardag   [0] kommentera
För en gångs skull tror jag att jag ska gå och lägga mig tidigt! Behöver det känner jag.
Jag har nämligen tränat två dagar på raken och svettats lite, förhoppningsvis ger det lite resultat i form av bättre kondition. Min naturlärare kom nämligen fram till att min var ganska dålig efter att ha tittat på min hjärtfrekvenskurva vi gjorde i fredags efter att ha sprungit upp och ner för trappor. Men nu ska det bli ändring på det! :)
Hade föresten två prov i tisdags och onsdags så det är därför det har varit dåligt med update. Under Litteraturprovet gick brandlarmet två gånger vilklet var lite smått komiskt. Har dock ingen aning om anledningen till detta...

Luckyoptimist.com-hope-love-life-can-believe-83_large
Sääääng!

Wow wow what?

2012-02-08 22:05:15
kategori: Sett på youtube   [0] kommentera
Jag kollade runt lite på youtube som jag vanligtvis gör för att leta efter lite bra pluggmusik. Helt plötsligt ser jag en musikvideo med Rupert Grint i där han sjunger! Och sjunger riktigt bra dessutom. Tyvärr var det inte hans röst utan han var bara "huvudrollen" i videon där han mimar, men ändå! 

Riktigt fin låt dessutom, kolla in den NU!



Har aldrig hört talas om den här Ed Sheeran förut men kommer definitivt lyssna på några fler låtar av han nu!

Disneychannel rest in peace...

2012-02-08 18:08:14
kategori: Vardag   [1] kommentera
När jag kom hem idag och satte på teven var det bara en massa myrkrig på alla kanalerna. När mamma sedan kom hem tittade vi igenom posten och där låg ett brev där det stod att vi tydligen skulle göra en ny kanalsökning och få lite nya kanaler. "Jippie!" tänkte jag och blev jätteglad. 
Vi gjorde kanalsökningen och har hittat lite nya kanaler. 
Just nu är jag dock inte lika glad som jag var tidigare.
Dom har tagit bort Disney Channel. And as a result, my heart is bleeding.

Så kan dom ju inte bara göra?! Jag älskar ju Disney Channel (ja jag är en artonåring som läser sista året på gymnasiet och samtidigt finner det underhållande att titta på denna magnifika kanal)! Hur ska jag klara mig nu? Jag behöver Phinneas och Ferb juh! De kan ju inte bara ta dom ifrån mig, de är ju mina favoritkillar!

Skit också!

Jag är flickan med guldbyxorna.

2012-02-05 20:31:03
kategori: Vardag   [0] kommentera
Titta vad jag hittade i byxorna!




Äkta guld!



Det är btw konfetti och tyvärr inte så äkta som jag hade önskat att det skulle vara..

Jag kommer aldrig mer kunna riva toapapper utan att få dåligt samvete...

2012-02-04 19:17:00
kategori: Allt som är random   [0] kommentera
Så här är det nog i verkligheten:
Tumblr_lhlafucymn1qbdc3uo1_400_large
Don't let goooo!

Genrep Melodifestivalen Växjö, deltävling 1 - Del 2

2012-02-04 18:56:02
kategori: Bilder   [0] kommentera
Här kommer då forstättningen på gårdagens lilla äventyr!

Tillslut började allting och då tog de äntligen bort det skynke de haft på scenen för att dölja det som fanns bakom och det såg jättefint ut!


Kören






Först ut var Sean Banan som gick ut på catwalken och skuttade runt lite, därefter satte han sig på en flygande matta och därefter upp på scenen och körde sin grej. Jag måste säga att jag blev positivt överraskad av hans nummer, en riktig Sean banan låt som faktiskt var helt okej, en tvåa!






Konfetti!


Frida lyckades fånga en konfetti med handen! Jag her hela väskan fylld med en massa banankonfetti nu..




Andra gänget var ett för mig oklänt country band som hette Abalone Dots som sjäng sin låt "På väg". LiteTimoteij över det fast mycket lugnare, vackert! En trea!




Tjejen som spelade cello var hur liten som helst, hon försvann nästan bakom cellon. Skitgulligt!

The Moniker var tredje att gå ut med låten I want to be Chris Isaak. Jag blev lite besviken för jag hade väntat mig ett mer färgsprakande nummer likt hans förra Ohmajgaaad-låt, den här var lite mer indieaktig och inte alls vad jag hade trott. En tvåa.






Han körde också på konfettiregn.

Sedan var det dags för Afro-Dite med sin låt The boy can dance. Jag har aldrig riktigt gillat den discomusik Afro-Dite gjort tidigare men den här var väl okej. Riktigt Afro-Ditigt! En stark tvåa!




Schenna!

Sedan var det några som var väldigt oväntade, nämligen Dead by April med Mystery. En hel del growl som jag inte är så jätteförtjust i, MEN! Melodin var faktiskt bra och jag gillade den. Fel forum, men bra låt. En stark trea!






Därefter var det Marie Serneholts tur med Salt and Pepper och hon bjöd på ett litet klädbyte som resulterade i en guldglittrande tight åtsittande kroppstrumpa. Själva låten var tyvärr inte alls bra, den sätter sig dock på hjärnan "Salt and pepper salt and pepper salt and pepperpepper". En svag tvåa.


Sedan var det Torsten Flinck och Revolutionsorkestern. Ska jag vara ärlig minns jag inte särskilt mycket från denna låt. Den var väl inte riktigt min stil men inte jättedålig heller. En tvåa! Frida envisades med att fnittra och ta kort på Torstens fötter eftersom han av outgrundlig anledning var barfota på scenen.



Sen kom Loreeeeeeen och var helt underbar! Det tog en liten stuund innna hon kunde börja sjunga på grund av tekniska fle och hon ramlade av scenen vilket inte var så bra, men hon forsatte ändå som om ingenting hade hänt och sjöng med bravur! Låten var hur bra som helst, tänk typ Rihanna eller David Guetta med Without you, har för mig att den var lite åt det hållet. Sjukt bra var den iallafall så rösta! en solklar femma!!!







Snö <3


Det var lite tekniskt strul lite här och var, bland annat vid röstningen. Annars gick det mesta bra! Helena Bergströms klipp med de olika schlagerkaraktärer var ganska roligt. Så roligt att Gina fick en skrattattack direkt efteråt att ha sett det och inte kunde sluta. 








"Inte bögarnas fest"





Helena Bergströms karaktär (minns inte hans namn ...)


Det syns inte riktigt men Gina fick världens skrattanfall för hon hade inte sett det här klippet innan så det blev lite små skojjigt!



Kvällens vinnare avgjordes via röstning och det blev Dead by April med Mystery och Abalone Dots med På väg. 







Så här nära scenen satt vi! Catwalken bredvid.

Därefter åkte vi hem. Trötta men gladagladaglada. Förhoppningsvis kommer vi göra om det här en vacker idag för det var verkligen hur kul som helst och värt varenda liten krona!

Jag hoppas att ni tittar ikväll och att ni hittar er egna favorit!

Genrep Melodifestivalen Växjö, deltävling 1 - Del 1

2012-02-04 18:11:51
kategori: Bilder   [0] kommentera
Här kommer då lite bilder, 286 stycken knäppte jag sammanlagt så ni får ett litet urval av dem! De flesta är ganska suddiga i och med att folket rörde på sig en hel del, men man ser förhoppningsvis vem som är vem och det är ju faktiskt huvudsaken!

Vi åkte in till Växjö vid 2 tiden ungefär och ägnade efteriddagen på Grand Sammarkand (vad 17 är sammarkand för ord?) och shoppade lite. Jag hittade ett par byxor, shorts, linne, stickad kofta och en söt t-shirt med ketchup och pommes frites på! Jag kan visa sen kanske!


Här har vi den tröjan jag köpte! Och madde köpte sin vita tröja som hon tänker ha på alla hjärtans dag!

Därefter gick vi till McDonalds och åt och därefter åkte vi till Vida Arena som vi hittade efter mycket om och men. 
Det var cirka 20 minusgrader har jag fått veta nu i efterhand och när vi stod i kön påväg in trodde jag bokstavligen att vi skulle frysa ihjäl! Tillsist fick vi komma in i värmen och hänga av oss jackorna.









Väl inne var det mycket som hände, en MASSA gratisgrejor, bland annat delicatobollar! Jag lyckades proppa i mig 8 stycken så nu har jag lite dåligt samvete....







Vi var med och tävlade om ett presentkort på 300 kr på coop, vi spelade alla tre flera gånger men vann ändå inte en enda gång.... Jag skyller på knapparna...




Jag vet, jag är jättesnygg.

Frida var med i minuten och fick träffa minuten Malin som varit programledare för Bobster. Hon skulle bygga upp en pyramid med plastmuggar på åtta rader på mindre än en minut, men när hon bara hade en mugg kvar så rasade allt ihop, men hon var duktig ändå.






Sedan gick vi och satte oss och lyssnade på förbandet. De tre programledarna d.v.s. Sarah dawn Finer, Helena Bergström och Gina Dirawi kom upp på scen i morgonrockar och mystofflor och sa hej innan det hela började. Därefter kom han studiomannen som ser ut som en jättestor nallebjörn upp på scenen och pratade lite om hur vi i publiken skulle bete oss, typ klappa och tjoa när artisterna kom och man presenterade dem osv. Sedan kom Christer Björkman upp och så filmade de ett litet klipp de ska visa idag innan rapport eller något. 


Här är sångfågeln som man vinner om man vinner. Bra formulering, jag vet. Jag motstod det plötsliga infallet jag fick om att stjäla den. Jag kom dock på andra tankar så jag lät bli.


Madde och Frida väntar på att få äntra scenen.







Här har programledarna sina morgonrockar på sig.


Här är "nallebjörnen".


Vi hade en av de jättelika kamerorna precsi bredvid oss vilket var ganska häftigt. Stången som kameran var förankrad vid åkte fram och tillbaka hela tiden över våra huvuden så det kändes lite som att man skulle få en smäll i skallen när man minst anade det.




Här ser man hur nära stången var oss. Fridas och Maddes huvuden är närmast (och nej jag syftar inte på att de har flera huvuden, utan endast två stycken tillsammans). 


Är på bra humör! Yeah 3x - Chris Brown

2012-02-04 00:55:49
kategori: Sett på youtube   [0] kommentera
Som rubriken säger så är jag på¨bra humör, så därför sätter jag på min jag-är-på-bra-humör-låt!


yeah yeah YEAH!

Melodifestivalen generalrepetition Växjö 2012 - En helt fantastisk dag

2012-02-04 00:04:50
kategori: Vardag   [1] kommentera
Fantastisk, underbar, otrolig, super, härlig, bäst. Det finns inte nog med superlativ för att beskriva hur toppen hela den här dagen (och inte minst kvällen) har varit! Jag är så sjukt glad just nu att vi faktiskt åkte iväg tillsammans och gjorde det, det här är nog den bästa dagen jag har haft på mycketmycketMYCKET länge!
Tack Madde och Frida, ni är helt underbara och jag tycker verkligen inte att detta endast ska vara en engångsföreteelse!

Bilder och mer detaljer om dagen kommer imorgon! 

Ja abbe vi såg Gina och hon var GRYM!! Älskar henne ännu mer nu :)

Loreen var btw bäst så röstaröstarösta allt vad ni kan imorgon! Hennes låt var så bra så jag fick gåshud! Den tjejen (kvinnan?) besitter en helt otrolig röst så jag hoppas att hon är lika bra imorgon som hon var idag för hon var verkligen bäst!

Jag återkommer som sagt imorgon för bilder mm!

Byeeeee!!!

On my way to melodifestivalen!!

2012-02-03 13:09:48
kategori: Vardag   [1] kommentera
Jag har precis slutat och ska alldeles strax möta Madde och Frida! Sedan bär det av mot Växjö!!! Hej då, hoppas ni får en trevlig kväll! :) Hoppas vi får det med! :)

Kaktus

2012-02-02 17:40:00
kategori: Vardag   [0] kommentera
Samtidigt som den här bilden är välldigt komisk är den också väldigt sorglig. Den stackarn står där hela dagen och bara väntar på att få ge någon en kram men får inte denna möjlighet då den endast har sticksiga, vassa taggar att ge en. Från och med nu ska jag vara supersnäll mot alla kaktusar jag stöter på i mina dagar, bara för att göra dem lite gladare trots att de fick sånna vassa taggar. Då får de ju lixom något annat att tänka på vilket ju bara är positivt!

Cactus-hug-image-cute-funny-sorry-sad-lonely-desert-man-walk-free-hugs-campaign-blog_large
Bilden hittar ni HÄR!

Are you FUDGING kidding me?!

2012-02-02 12:46:56
kategori: Vardag   [0] kommentera
Och vad ska det här betyda?! Jag BEHÖVER min dagliga dos tetris battle för att kunna överleva! Dom kan ju inte bara stänga ner det?! Det hjälper mig att rensa tankarna och att fungera! Och så gör de på det här viset!

Dålig stil Tetris Battle, dålig stil.


Vadå "thank you for your patience!"?! Jag har ingen patience, jag vill spela nu och förlora ännu mer stjärnor än jag redan gjort!

Hmm, antar att ni ser detta som ett tecken på att jag blivit beroende. Jag antar att ni har rätt... Fudge också.

It's official. I'm sick...

2012-02-01 20:52:26
kategori: Vardag   [0] kommentera
Det fanns en anlednig till att jag mådde dåligt igår. Jag fick nämligen feber under natten och har varit hemma idag. Jag blir hemma även imorgon och får hoppas på att jag blir frisk. 

Det är nämligen så att jag, madde och Frida ska på GENREPET TILL MELODIFESTIVALEN I VÄXJÖ! Det här har vi planerat i flera månader så därför är det extra viktigt att jag blir frisk! Jag har sett fram emot det här så sjukt länge och det vore så himla fel om det bara slås i spillror på grund av en simpel förkylning.

Dock tror jag att jag blir bättre bara jag får vila och ta det lugnt i min onepiece, samt med X antal alvedon tillgängligt vid behov.

Blifriskblifriskblifrisk!

Här är artisterna som tävlar på lördag (vi är som sagt på genrepet, alltså den repetition som är dagen inna direktsändningen):
Deltävling 1
Sean Banan (hahha), Abalone Dots, The Moniker (Yaaay!), Afro-dite, Dead by April, Marie Serneholt (Jippie!), Thorsten Flinck & Revolutionorkestern (hmmm?) och Loreen (Wihooo!). Vi får väl hoppas att det finns åtminstone någon bra låt bland artisterna! sen vore det ju liiitelite kul om någonting gick litelite fel, bara för att se hur man skulle hantera situationen. Men bara liiiite. Bilden hittar du HÄR!


BildLÄNK!


Utmärkt val av programledare, speciellt Gina! Har följt hennes blogg hur länge som helst nu så därför känns det extra kul att just hon fick jobbet! Bilden hittar ni HÄR!

Tillbaka till startsidan


bloglovin