The McFlurry familly

I väntan på mer energi på Tetris Batlle kan man plugga ikapp sig på de miljoner saker man har att göra just nu. Eller så struntar man i det och lägger upp utlovade bilder på bloggen istället. Jag väljer det senare alternativet.

Fööra helgen var jag hemma hos louise på simsweekend och vi hade det helt galet roligt! Vi spelade inte bara sims utan vi åkte även pulka vilket var hur kul som helst! Har inte gjort det på hur länge som helst så det var på tiden. Plus att mna får passa på nu när vi väl har snö. Jag älskar snö <3

Jag och louise har som tradition att alltid göra en helt ny simsfamilj varje gång vi spelar och då bygger vi även hus åt dem som de (såklart) får bo i. 
Vi skapade familjen McFlurry, just för att det låter coolt och att McFlurry nog är sketagott (har faktiskt  aldrig ätit McFlurry ^^). 
Vi är Harry Potternördar så valde att alla familjemedlemmar skulle ha Harry Potter associerade namn!


Här har vi Lily och Neville McFlurry under deras vigsel eftersom att de såklart var tvugna att gifta sig. Inget sims utan simsbröllop!


Alla var rörda över hur vackert bröllop jag och Louise skapade. Dock fick festen det lägsta betyget man kunde få. Kanske berodde detta på att det började brinna i trädgården när vi skulle skjuta upp fyrverkerier, men detta har inte kunnat bekräftas. 



Har faktiskt ingen aning om vad som händer här...


Vi hade även djur, två katter och en häst. Katterna hette Crookshanks (Krumben) och Mrs Norris som vi faktiskt lyckades göra rätt lika orginalen! De fick ett barn ihop som vi döpte till Hedvig, resultatet av denna korsning ser ni ovan. Hästen hette Vingfåle fast jag glömde bort att ta kort på honom. Han hade inga vingar tyvärr.

Lily och Neville fick två tvillingpojkar som vi döpte till Hugo och Colin. Detta skedde dock ganska sent och jag ville gärna se hur det gick till när tonåringarna går på schoolprom och sånt så vi adopterade en flicka som vi döpte till Ginny som var ett barn (man kan välja om dom ska vara småbarn eller barn och så vidare). Dock skulle det ta alltför lång tid att få henne att växa upp till tonåring och sen ta studenten så vi fuskade lite och kunde ändra henne precis hur vi ville och åldrade henne till tonåring. 

Det märkliga var att det blev en bugg i spelet, så när Ginny inte gjorde någonting, det vill säga bara står och gör nada, så blev hon liten, fast hade en tonårings proportitioner så hon såg jättemärklig ut. Sen när hon gick blev hon "normal" igen, men så fort hon inte gjorde något så blev hon liten igen.


Här har vi henne, Ginny McFlurry. Självklart är hon rödhårig!


Så här ser hon ut med den där buggen i spelet. Och ja, hon har munnen sådär konstigt öppen hela tiden, men sen när hon gör saker eller bara går eller pratar så blir hon stor igen och är "normal".


Här är hon skitarg! Hon och Neville hade varit ute och övningskört hela kvällen och helt plötsligt blev Ginny jagad av polisen för att hon var ute för sent. På något sätt hade pappan lämnat henne någonstans på stan och kört hem utan henne. När polisen sen kopm hem med henne fick hon världens utskällning av pappan och utegångsförbud. Trots att det faktiskt var hans fel att det hela inträffade! Hon bad iallafall om förlåtelse och så var allt bra igen. 

Sen åkte jag hem, dock har vi beslutat att fortsätta med den här familjen nästa gång så jag får se pojkarna växa upp och så kan dom få åka på semester om dom skulle vilja det!


Lojs i snön.


Lojs vantar.


Lojs dansar.

Kommentarer
Lojs

Väldigt fina bilder, men de sista var ju lite onödiga ;) hahaha och det var en skitkul helg! Måste fortsätta med den familjen så du får se hur det är på skolbalen med :) <3

2012-01-28 11:44:34
URL: http://lisennyfiken.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: